Jeszcze nie zaczęli kręcić, (z tego co się nie mylę) ale pewnie data premiery będzie pewnie w okolicy maja (moje osobiste przypuszczenia). Niektóre seriale podaja datę ok 2/3 miesiące przed, nektóre pół roku, ale to wszystko zależy od twórców i innych tam ludzi z góry. Poczekamy zobaczymy - najważniejsze, że będzie. ;) :P
Mimo to, chyba najbardziej prawdodobna będzie data podobna do premiery 1 sezonu, czyli listopad, może październik jeśli sezon będzie miał więcej odcinków (słyszałam, że poand 13, ale nie wiem czy to parawda) chociaż jest to serial Hulu, więc nie ma tutaj problemu/konfliktu z czasem antenowym, więc naprawdę trudno wywnioskować, ale te dwa miesiące sa najbardziej prawdopodobne. ;)
Dzięki za odpowiedź :3 no dokładnie, bardzo dobrze zrobiony serial i poprowadzony serial. Z niespodziankami - byłem załamany i zaskoczony, gdy dowiedziałem się, że Karolina jest lesbijką i gdy Chase dał znak Gert, że mu się podoba... A tak chciałem, żeby Chase z Karoliną się zeszli. Twórcy wiedzieli jak zaskoczyć widzów :D
Teraz mam Flasha więc jest git, ale jak skończy się Flash, Star Wars Rebels i będę musiał czekać za tymi 3 serialami do października, a za Grą o Tron (co pewne) do 2019 to nie wiem jaki serial wtedy włączyć :c będę musiał spróbować innych klimatów :D
Premiera 21 grudnia. Poniżej zwiastun.
https://www.youtube.com/watch?v=8Y2T3SOlbmg
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery
Jestem w połowie, szału nie ma ale jak biegali całe dnie i spali w dziurze bez wody i mimo to w każdej scenie wyglądali jak by z Galerii wyszli w pełnych makijarzach i super ciuszkach ;D No i te paringi ehh czy już w każdym serialu musi być jakaś para lezbijek tak dla zasady.
Serial jest oparty na komiksie z 2003 roku. Raczej bym się wkurzył jakby na siłę wrzucili w serialu jakieś wymuszone hetero związki, co się niestety często zdarza... :/
Ostatnio dużo seriali na podstawie komiksów powstało i zwykle mają one tyle z oryginałem wspólnego co nazwy bohaterów i ogólny zarys świata przedstawionego a wszystko inne to fantazja reżysera :D
Lektor nie potrzebny ;) Strasznie nie lubię. Napisy jeszcze w anime zniosę bo japoński trudny ale wszystko inne tylko po angielsku :)
no wlasnie ten zasrany LEKTOR TEGO NIE IDZIE OGLĄDAĆ.. Ktoś ma jakies info o napisach PL??