Runaways
powrót do forum 2 sezonu

Sezon 2

ocenił(a) serial na 10

Wie ktoś czy będzie 2 sezon?

ocenił(a) serial na 8
Julia_Julasia

Tak, oficjalnie potwierdzono.

ocenił(a) serial na 7
Julia_Julasia

Przecież jeszcze się pierwszy nie skończył :D

Hrabia_Olaf

Skończył - serial ma 10 odcinków i skończył się 9 stycznia, a 2 sezon potwierdzono dzień wcześniej

ocenił(a) serial na 6
Vika16

A wiesz może kiedy będzie premiera 2 sezonu? :)

Piotr_Sikora

Jeszcze nie zaczęli kręcić, (z tego co się nie mylę) ale pewnie data premiery będzie pewnie w okolicy maja (moje osobiste przypuszczenia). Niektóre seriale podaja datę ok 2/3 miesiące przed, nektóre pół roku, ale to wszystko zależy od twórców i innych tam ludzi z góry. Poczekamy zobaczymy - najważniejsze, że będzie. ;) :P

Vika16

Mimo to, chyba najbardziej prawdodobna będzie data podobna do premiery 1 sezonu, czyli listopad, może październik jeśli sezon będzie miał więcej odcinków (słyszałam, że poand 13, ale nie wiem czy to parawda) chociaż jest to serial Hulu, więc nie ma tutaj problemu/konfliktu z czasem antenowym, więc naprawdę trudno wywnioskować, ale te dwa miesiące sa najbardziej prawdopodobne. ;)

ocenił(a) serial na 6
Vika16

Dzięki za odpowiedź :3 no dokładnie, bardzo dobrze zrobiony serial i poprowadzony serial. Z niespodziankami - byłem załamany i zaskoczony, gdy dowiedziałem się, że Karolina jest lesbijką i gdy Chase dał znak Gert, że mu się podoba... A tak chciałem, żeby Chase z Karoliną się zeszli. Twórcy wiedzieli jak zaskoczyć widzów :D

ocenił(a) serial na 6
Piotr_Sikora

Teraz mam Flasha więc jest git, ale jak skończy się Flash, Star Wars Rebels i będę musiał czekać za tymi 3 serialami do października, a za Grą o Tron (co pewne) do 2019 to nie wiem jaki serial wtedy włączyć :c będę musiał spróbować innych klimatów :D

Piotr_Sikora

Premiera 2 sezonu jest już potwierdzona ☺

ocenił(a) serial na 6
color_full_girl_

Super, dziękuje bardzo za wiadomość :D

Piotr_Sikora

Premiera 21 grudnia. Poniżej zwiastun.
https://www.youtube.com/watch?v=8Y2T3SOlbmg
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery

Julia_Julasia

jest już drugi sezon i to odrazu cały ;)

RadoslawKamil

pierwszy sezon całkiem ciekawy , drugi zszedł na psy. Z braku laku można obejrzeć.

purplefire

Jestem w połowie, szału nie ma ale jak biegali całe dnie i spali w dziurze bez wody i mimo to w każdej scenie wyglądali jak by z Galerii wyszli w pełnych makijarzach i super ciuszkach ;D No i te paringi ehh czy już w każdym serialu musi być jakaś para lezbijek tak dla zasady.

ocenił(a) serial na 10
RadoslawKamil

Serial jest oparty na komiksie z 2003 roku. Raczej bym się wkurzył jakby na siłę wrzucili w serialu jakieś wymuszone hetero związki, co się niestety często zdarza... :/

Okoinusama

Ostatnio dużo seriali na podstawie komiksów powstało i zwykle mają one tyle z oryginałem wspólnego co nazwy bohaterów i ogólny zarys świata przedstawionego a wszystko inne to fantazja reżysera :D

ocenił(a) serial na 5
RadoslawKamil

Cały i z Lektorem

marcomarco83

Lektor nie potrzebny ;) Strasznie nie lubię. Napisy jeszcze w anime zniosę bo japoński trudny ale wszystko inne tylko po angielsku :)

ocenił(a) serial na 7
marcomarco83

no wlasnie ten zasrany LEKTOR TEGO NIE IDZIE OGLĄDAĆ.. Ktoś ma jakies info o napisach PL??

ocenił(a) serial na 8
mordarg

Na Showmaxie jest z polskimi napisami

ocenił(a) serial na 7
Socoro

spoko. W sieci tez juz tez jest. Aczkolwiek gdyby nie to że showmax znika to moze wykupił bym dostęp- tam też jest KLER którego nie widziałem a bardzo bym chciał ;)