PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708318}

Rush

2014
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6213
7,0 2 krytyków
Rush
powrót do forum serialu Rush
użytkownik usunięty
Marko81

Serial opowiada o lekarzu Williamie Rushu, który nie pracuje w szpitalu, a swoje usługi lekarskie świadczy dyskretnie ludziom w Hollwood. Dzięki dobrze płatnej pracy może imprezować.

ocenił(a) serial na 9

I dobre to jest. Bardzo.

yrrah

Również polecam ;)

ocenił(a) serial na 6
ares765

świetne

karolina_1357

Bardzo dobry serial, jednak trochę mi Housa przypomina, destrukcyjny lekarz z problemami:)

ocenił(a) serial na 9
lotka034

A mi idea kojarzy się z Lekarzem Mafii, też tak się w kłopoty pakuje coraz większe i trochę to jest naiwny trop. Albo raczej ja go osobiście nie znoszę. Bohater już, już ma wszystko sobie ułożyć, już wita się z gąską, już właściwa dziewczyna czeka, ale on się musi spóźnić i klops, wszystko przepadło. Tego motywu nie trawię. Jak z burleski. Siłą wielką w tym serialu jest aktor. Brytole to jednak potrafią grać.

ocenił(a) serial na 8
Marko81

o doktorku, który pomaga za grubą kasę w nagłych przypadkach o których bogaci i sławni wolą nie mówić, a także udziela się z pomocą w świecie przestępczym, podobny motyw jak w lekarzu mafii.lekarz oczywiście ma swoje problemy z którymi stara się uporać

Marko81

a mi to przypowmina Royal Pains tylko troche inaczej, ogolny zarys fabuły podobny.