PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10026550}

Rysopis mordercy

The Sketch Artist (Portrait - Robot)
2021 -
6,5 66  ocen
6,5 10 1 66
Rysopis mordercy
powrót do forum serialu Rysopis mordercy

Po obejrzeniu ostatniego odcinka, wyglądałoby to, że możliwością jest iż 4 sezon powstanie, może nie prędko, ale mógłby, zważywszy na to, że Eve jedzie z mordercą, a Anto nie otworzył listu.

użytkownik usunięty
Mateu5z

Przecież Anton otworzył list jest to pokazana na końcu jak mu gratulują

ocenił(a) serial na 7
Mateu5z

SpojlerTeż mam nadzieję ,że powstanie 4rty sezon bo jest wyrażne otwarcie.W ostatniej scenie

ocenił(a) serial na 7
enera

Eve patrzy na swojego chłopaka i coś ją jakby zaniepokoiło czy coś się jej przypomniało....Serial jest nietuzinkowy i wraz z kolejnymi odcinkami wciąga na maksa.Dla mnie zupełnie niezrozumiały jest fakt,że obejrzało go tylko 46 osób .Serial ten jest dobrze oceniany na IMDb i ma ocenę 7,3

ocenił(a) serial na 7
enera

SpojlerTeż mam nadzieję ,że powstanie 4rty sezon bo jest wyrażne otwarcie.W ostatniej scenie Eve patrzy na swojego chłopaka i coś ją jakby zaniepokoiło czy coś się jej przypomniało....Serial jest nietuzinkowy i wraz z kolejnymi odcinkami wciąga na maksa.Dla mnie zupełnie niezrozumiały jest fakt,że obejrzało go tylko 46 osób .Serial ten jest dobrze oceniany na IMDb i ma ocenę 7,3

ocenił(a) serial na 7
Mateu5z

napisałam do Ciebie ale jakiś psikus techniczny sprawił,ze napisałam do siebie-:))) proszę przeczytaj bo ciekawa jestem Twoich spostrzeżeń.pozdraiam

enera

Nie widzę Twojej wiadomości.

ocenił(a) serial na 7
Mateu5z

hej Mateuszu wobec tego wysyłam Ci wszystko co napisałam do Ciebie a co nie dotarło

ocenił(a) serial na 7
Mateu5z

oto moje wpisy Mateu5z

SpojlerTeż mam nadzieję ,że powstanie 4rty sezon bo jest wyrażne otwarcie.W ostatniej sceni....

Eve patrzy na swojego chłopaka i coś ją jakby zaniepokoiło czy coś się jej przypomniało....Serial jest nietuzinkowy i wraz z kolejnymi odcinkami wciąga na maksa.Dla mnie zupełnie niezrozumiały jest fakt,że obejrzało go tylko 46 osób .Serial ten jest dobrze oceniany na IMDb i ma ocenę 7,3.....SpojlerTeż mam nadzieję ,że powstanie 4rty sezon bo jest wyrażne otwarcie.W ostatniej scenie Eve patrzy na swojego chłopaka i coś ją jakby zaniepokoiło czy coś się jej przypomniało....Serial jest nietuzinkowy i wraz z kolejnymi odcinkami wciąga na maksa.Dla mnie zupełnie niezrozumiały jest fakt,że obejrzało go tylko 46 osób .Serial ten jest dobrze oceniany na IMDb i ma ocenę 7,3