Po obejrzeniu ostatniego odcinka, wyglądałoby to, że możliwością jest iż 4 sezon powstanie, może nie prędko, ale mógłby, zważywszy na to, że Eve jedzie z mordercą, a Anto nie otworzył listu.
SpojlerTeż mam nadzieję ,że powstanie 4rty sezon bo jest wyrażne otwarcie.W ostatniej scenie
Eve patrzy na swojego chłopaka i coś ją jakby zaniepokoiło czy coś się jej przypomniało....Serial jest nietuzinkowy i wraz z kolejnymi odcinkami wciąga na maksa.Dla mnie zupełnie niezrozumiały jest fakt,że obejrzało go tylko 46 osób .Serial ten jest dobrze oceniany na IMDb i ma ocenę 7,3
SpojlerTeż mam nadzieję ,że powstanie 4rty sezon bo jest wyrażne otwarcie.W ostatniej scenie Eve patrzy na swojego chłopaka i coś ją jakby zaniepokoiło czy coś się jej przypomniało....Serial jest nietuzinkowy i wraz z kolejnymi odcinkami wciąga na maksa.Dla mnie zupełnie niezrozumiały jest fakt,że obejrzało go tylko 46 osób .Serial ten jest dobrze oceniany na IMDb i ma ocenę 7,3
napisałam do Ciebie ale jakiś psikus techniczny sprawił,ze napisałam do siebie-:))) proszę przeczytaj bo ciekawa jestem Twoich spostrzeżeń.pozdraiam
hej Mateuszu wobec tego wysyłam Ci wszystko co napisałam do Ciebie a co nie dotarło
oto moje wpisy Mateu5z
SpojlerTeż mam nadzieję ,że powstanie 4rty sezon bo jest wyrażne otwarcie.W ostatniej sceni....
Eve patrzy na swojego chłopaka i coś ją jakby zaniepokoiło czy coś się jej przypomniało....Serial jest nietuzinkowy i wraz z kolejnymi odcinkami wciąga na maksa.Dla mnie zupełnie niezrozumiały jest fakt,że obejrzało go tylko 46 osób .Serial ten jest dobrze oceniany na IMDb i ma ocenę 7,3.....SpojlerTeż mam nadzieję ,że powstanie 4rty sezon bo jest wyrażne otwarcie.W ostatniej scenie Eve patrzy na swojego chłopaka i coś ją jakby zaniepokoiło czy coś się jej przypomniało....Serial jest nietuzinkowy i wraz z kolejnymi odcinkami wciąga na maksa.Dla mnie zupełnie niezrozumiały jest fakt,że obejrzało go tylko 46 osób .Serial ten jest dobrze oceniany na IMDb i ma ocenę 7,3