Serial w całości dosyć przeciętny.
Ratuje go wątek Ludo i Fiore.
Ludo to świetnie zagrana postać. Bardzo współczułam tej postaci i mam nadzieję że nikt w prawdziwym życiu nie musiał się mierzyć z takimi problemami na raz. Najpierw z matką i jej facetem który pasożytuje na nich. Potem odrzucenie przez ojca. Ujawnienie intymnego filmu przez byłego chłopaka. Nie wiem czy zwróciliście uwagę że na wspomnianym filmie nic złego się tak naprawdę nie działo i oskarżanie Ludo o to że jest puszczalską było bezpodstawne. Dziwi mnie reakcja innych uczniów którzy wytykają Ludo zamiast nakopać chłopakowi który ośmiesza swoją byłą dziewczynę i jej uczucia do niego przed całą szkołą. Tak jak mówi Camila zawsze winna jest dziewczyna a faceta nikt się jakoś nie czepia. Podwójna moralność chyba do dzisiaj spotykana we Włoszech i nie tylko. Postać Fiore też dobrze zagrana. To jak się łamie gdy ma sprzedawać innym dziewczynę w której się zakochał. Jego mina gdy Saverio chce zgwałcić Ludo była mistrzostwem. A to że nic nie zrobił jest kolejnym ciosem dla Ludovici. Mam nadzieję że wątek ich miłości będzie pociągnięty w kolejnych sezonach. Przy tej parze Chiara i Dominic wypadają słabo że swoimi egzystencjalnymi problemami i kompleksami rozpuszczonych dzieci. Aktorka grająca Chiarę o dosyć oryginalnej urodzie i sztywna.