PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473619}

Sąd rodzinny

2008 - 2011
3,2 7,5 tys. ocen
3,2 10 1 7498
4,0 6 krytyków
Sąd rodzinny
powrót do forum serialu Sąd rodzinny

Serial jest w porządku. Do mnie bardziej dociera program "Sędzia Anna Maria Wesołowska". Wyroki pani Wesołowskiej bardziej przypadają do gustu. Za to Artur Lipiński mówi stanowczo i konkretnie - i to też jest zaletą. Zachęcam do oglądania serialu we wtorki i czwartki o godzinie 16.55 - warto. Oceny - "Sędzia Anna Maria Wesołowska" - 10\10, "Sąd Rodzinny" - 9\10.

Telewidz1

Ja wole Sedzię Anne Marię Wesołowską ;] Ciekawsze sprawy ona prowadzi... A sąd roddzinny taki nudne;]

magdusa7

Nienawidzę Sędzi Anny Mari Wesołowskiej. Ona mnie tak irytuje, że nikt więcej nie potrafi tak. Ten jej sposób mówienia i gesty. Ale to akurat lubię. Sąd rodzinny jest czasem ciekawy.

amfetamina07

w sądzie zazwyczaj jest nudno- więc czego się spodziewacie?
a 10/10 to chyba przesada...

5476

ja lubie ten serial bo jest ciekawy.Ale bardziej podoba mi sie nowa seria sędzi anny marii wesołowskiej bo jest fajniejsza :D

loolipop

co wy w tym widzicie, strasznie nudne, a gra po prostu żenująca, nawet jak na amatorów, 1/10, bo niżej się nie da,

ocenił(a) serial na 5
amfetamina07

Ludzie niektórzy mówią,że lubią sędzię Anne Marie Wesołowską, a nie którzy,że sędzię Artura Lipińskiego.Wszystko to jest nudne zastanówcie się co, w ogóle mówicie.

Ninoslaw

O czym Ty w ogóle mówisz? Każdy ma prawo do własnego zdania.

ocenił(a) serial na 5
maybac

Ty maybac się nie znasz więc nie gadaj.

ocenił(a) serial na 1
Telewidz1

Jesteś z biura marketingu i promocji TVN ? Bo post wygląda jak czysto wyjęty spod ich ręki ;] Oba seriale mają słabiutkie scenariusze, a "gra aktorska" to coś poniżej słów krytki.. w szkolnych teatrzykach lepiej grają ;] 2/10 to górna granica ocen dla obu "seriali"

ocenił(a) serial na 5
Telewidz1

Mnie to nudzi,kiedyś mnie to interesowało,ale zrobiło mi się nudne

ocenił(a) serial na 1
Telewidz1

Obydwa te seriale to jakaś totalna porażka i pomyłka... O grze aktorskiej nie wspominając, bo w sumie to jej tu nie ma... Te scenariusze, dialogi, 'emocje' i historie są tak żenujące, że brak słów.... Naprawdę nie rozumiem, jak można było wypuścić takie gnioty na ekran... Obydwa seriale --> 1/10 , bo niżej się nie da...

ocenił(a) serial na 1
risky

Współczuję, bo ja też obejrzałem te ścierwa zamiast których mogłem oglądać porządne produkcje, po których nie będę miał negatywnych emocji. Pozdrawiam