PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473619}

Sąd rodzinny

2008 - 2011
3,2 7,5 tys. ocen
3,2 10 1 7498
4,0 6 krytyków
Sąd rodzinny
powrót do forum serialu Sąd rodzinny

Widziałem dzisiaj ten cud sztuki i tak się zastanawiałem czy wie ktoś jak mozna załapac się na siedzenie na tej wspaniałej widowni??Bo im za to płacą, nie?? Dobre na maksa - wprawić się w odpowiedni nastrój i oglądać jak nagrywają ten cyrk. Jakby ktoś miał jakieś informacje w tym temacie to proszę o odpowiedź :) Pozdro dla was i tej starej baby z dzisiejszego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
Sanos

Prostym sposobem jest pójście na casting do agencji reklamowej Stars Impresariat w Warszawie na ulicy smolnej. Ja tak zrobiłem i juz występowałem w tym serialu jako świadek, było ok.

ocenił(a) serial na 1
andrzej265

Czyli tak jak podejrzewałem kicha mi z tego przyjdzie. Bo gdzie mi tam z Pyrlandii po jakiś Warszawach jeździć. Na samo nagranie to jeszcze bym wpadł ale po castingach latać to nie bardzo. Ale ty też kawałek masz z Lublina więc może da radę to rozwiązać jakoś inaczej?

Z tym, że w roli świadka to też niekoniecznie zioom. Chyba, że za prawdziwie gwiazdorską gaże (tym zdaniem dyskretnie przemycam pytanie na które nie musisz odpowiadać :))

ocenił(a) serial na 10
Sanos

A jak inaczej rozwiązać niby?? Jeśli chodzi o płacę to nie jest jakaś rewelacyjna.

ocenił(a) serial na 1
andrzej265

Nie wiem. Listownie?? Mailowo?? Telefonicznie?? Przez gołębia grzywacza?? W każdym razie na odległość. Wszak TVN stać na przeróżne manewry i utrzymanki a te do aż tak drogich nie należą. Ale rozumiem, że za wiele na temat wspomnianych wyżej możliwości nie wiesz.

Słaba rewelacja to niestety bardzo nieprecyzyjne określenie szczególnie gdy mowa o pieniądzach.A zwłaszcza w tym kraju gdzie tak wiele się każdemu należy, to chyba tylko prezesi PKO, Orlenu i Maryla Rodowicz go nie używają :)

ocenił(a) serial na 10
Sanos

Mailowo to tu moŻesz im wysłać tylko swojenzgloszenia i fotki a jeśli oni cię zechcą to cię zaprosza i tak na
przesluchanie, przecież żeby ci zaproponowali jakaś rolę to musisz sie im pokazać powiedzieć w czym sie czujesz i oni
muszą ocenić czy się wogule nadajesz pod wzgledem aktorskim. Dlatego sorry ale bez wizyty się ne obędzie, chyba ze
masz bliżej do krakowa bo tam też są castingi i mają tam swoje biuro.

ocenił(a) serial na 10
andrzej265

A o kwocie ci nie powiem bo umowę podpisałem i zobowiązuje mnie ze jeśli ujawnie to są takie kary że ja dziękuję

użytkownik usunięty
Sanos

Mówiąć, że to " cud sztuki" ironizujesz? Bo jeśli to dla Ciebie cyrk to po co chcesz brać w nim udział. Jedno zaprzecza drugiemu. Ludzie krytykują ale jakby się załapali to wszystko jest ok.

ocenił(a) serial na 1

hehe a ty mówiąc to ironizujesz?? pouczasz?? zbawiasz?? lamentujesz?? kozaczysz?? balujesz?? blefujesz?? błaznujesz??

użytkownik usunięty
Sanos

wróć na żal.pl

ocenił(a) serial na 1

cały czas na nim jesteśmy

użytkownik usunięty
Sanos

w Twoim odczuciu ;)

Sanos

wybacz jeżeli uważasz, że to cyrk i chcesz tam występować to ironizując jesteś jednym z występujących zwierząt.

ocenił(a) serial na 1
amfetamina07

Bystre jak boląca dupa. Wybaczam. Nie chciałem występować tylko posiedzieć na widowni ale skoro tak ci na ręke

Sanos

twoja wypowiedź jest tak infantylna, że nie zawiera nawet najgłupszego przekazu. A to pierwsze porównanie jest hmmm cóż takie jak ty inteligentne.

ocenił(a) serial na 1
amfetamina07

może i, skoro tak ci na ręke

Sanos

Twoje wypowiedzi pozostawiają wiele do życzenia, więc dyskutować więcej z Tobą nie będę.