PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473619}

Sąd rodzinny

2008 - 2011
3,2 7,5 tys. ocen
3,2 10 1 7498
4,0 6 krytyków
Sąd rodzinny
powrót do forum serialu Sąd rodzinny

zbyt wulgarny

ocenił(a) serial na 1

Oglądałem to czasem. Nie wiem czemu. Może dla "łaty", a może też dlatego, że śmieszą
mnie niektóre teksty tam i to nędzne aktorstwo

ale juz przestanę, bo ten "serial" bywa czasem przesadnie wulgarny -.-

ja się tego boję oglądać z rodziną, bo padają tam teksty jak "i on mu zrobił loda; oblał go
białą cieczą, żeby udawała spermę i powiedział "coo nie trafiłeś do buzi Tomusia?";
wrzucali mu zużyte prezerwatywy; zafiniszował loda w moich ustach" itd...

kutwa takie teksty to ja rzadko słyszę w filmach, a tu jak czasem ktoś czegoś nie powie,
to się czerwony robię

rozumiem, że po rewolucji seksualnej takie tematy nie są tabu, ale -przynajmniej
według mnie- są pewne granice. Robienie kupy to też nie jest tabu. Ale czy nie byłoby
wulgarne wyrażenie typu "i masa kałowa wyszła z mojej dupy. Pobrudziłem cały sedes.
Brązowa, półciekła, półstała substancja, ozdobiła całą kabinę. Zasrałem kibel"?

i to jeszcze o 17 godzinie... zacytuję oklepany tekst: "i dzieci to oglądają!"

ocenił(a) serial na 1
MegaSzczota

Wulgarność to tylko ułamek problemów - naciąganie(np. gadanie, że 13- latek nie mógł udźwignąć tak ciężkiego wazonu, który był dość mały), bezczelne irytowanie widzów(np. oskarżanie o zabicie niemowlęcia 13-latka, który nieumyślnie spowodował jego śmierć, ale nie miał prawa wiedzieć, że dziecko jest same, a matka je zostawiła, zamiast np. zabrać ze sobą), czy nie poprawione błędy(np. napis "Lewandowski" zamiast "Landowski") to też nie wszystko co wyłapałem w tym ścierwie.