PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=304133}
3,3 17 tys. ocen
3,3 10 1 17428
5,2 6 krytyków
Sędzia Anna Maria Wesołowska
powrót do forum serialu Sędzia Anna Maria Wesołowska

Wg mnie jest fajny.
Nie to co Mękal.Takie wnioski to 10-latek wysuwa.
Magda Wilk jest ładna ale co do jej obrony.. średnio.
Inni prokuratorzy są okropnie nieinteligentni.

ocenił(a) serial na 8
JULA_5

MW jest boska, obronę ma świetna w tym sensie, jak ja prezentuje (ludzie! nie zapominajcie ze oni maja scenariusze!!!), no a najwazniejsze, ze skuteczna, wiec nie wiem, co sie czepiasz. Artura tez bardzo lubie.

ocenił(a) serial na 3
JULA_5

hehe Artur jest najlepszy pod wzgledem humorystycznym...zawsze cos głupiego palnie.Magda..hmm nawet dobrze broni i ma porzadne wnioski.

użytkownik usunięty
tomek77tk

Pod względem humorystycznym najlepszy jest duet Artur-Andrzej.
Mękal może słabo broni, ale zawsze powie coś śmiesznego.

ocenił(a) serial na 10
JULA_5

Zgadzam się.A.łata jest super.Ma fajne mowy końcowe...i spoko gostek.

jagusia57

"Ma fajne mowy końcowe"
"nawet dobrze broni i ma porzadne wnioski"
"zawsze cos głupiego palnie"

tylko że to nie ich słowa. Oni to czytają z kartki! Dociera?

kamilitsa

akt oskarżenia i mowy koncowe prokuratorzy i obronczy piszą sami do tego programu.
A do p.Artura Łaty wg mnie bardzo fajny facet- w moim typie

ocenił(a) serial na 10
JULA_5

Artur Łata i Magdalena Wilk - mój ulubiony duet naprzeciw siebie po obu stronach Wysokiego sądu :P

ocenił(a) serial na 1
JULA_5

Artur Łata - ideał faceta, haha xd

Uwielbiam ten serial tylko dlatego, że nic nie jest takie beznadziejnie i nic innego nie sprawia, że dostaje takich napadów śmiechu ;) Rzobrajające są miny sędziny, kiedy ktoś przeklnie, hahah ;P Nie wiem co za idiota to w ogóle wymyślił, ale mniejsza z tym... A jeśli Wesołowska naprawdę tak gada jak Jacek z Ivony na rozprawach to ja dziękuję ^^

użytkownik usunięty
Ciasteczkowy__Potwor

Ten Łata to ten prokurator w okularach? Popieram większość, jest swietny. Denerwuje mnie ta Wilk-wydaje się niesympatyczna ale jej obrona jest chyba najlepsza wśród wszystkich obrońców.

ocenił(a) serial na 7
JULA_5

Ja bardziej lubię Andrzeja Mękala. Nieraz jest śmieszny i lubi denerwować świadków :P Ogólnie jest świetny jako obrońca. A Artur Łata jest często surowy wobec oskarżonego i odnoszę wrażenie, że chce mu wymierzyć jak najwyższą karę. Ale taka rola prokuratora ;)

ocenił(a) serial na 10
JULA_5

Artur Łata jak pociśnie, to leżę i nie wstaję :D

JULA_5

Madzia Wilk to wgl tak broni, że gacie opadają.... Daje argumenty, że na tłuczku do mięsa nie było odcisków palców oskarżonego, gdy nie było tam żadnych odcisków. Uważam, że Artur Łata jest taki jakby....ironiczny?

ocenił(a) serial na 10
JULA_5

łata najlepiej wykreowana postać xd

TyrionLanister

W trakcie rozpraw spoko, kąśliwy, ale tyrady które wygłasza w mowach końcowych czasem lecą w komizm

ocenił(a) serial na 1
JULA_5

Okazało się, że Łata w rzeczywistości jest oszustem i naciąga klientów.