DNO DNO DNO. Gra aktorska mnie przeraża. Aż żal to oglądać !!!!!!!!!!!!!!
Żandarm w tym momencie kompromitujesz się bardziej niż kiedyś...
Żal mi Ciebie dziecko... ja pójde na muminki a ty oglądaj sobie ten "genialny" serial... :|
HAHAHA
dlaczego dnoooooooo ? Rozmowy w toku sa lepsze ??? To jest normalny serial jakich w tv wiele ? Nie roumiem czemu po nim jedziesz ? Masz kompleksy ?? Gra aktorów musi taka być bo grają głupich ludzi z ulicy/ a po za tym to nie film Bergmana tylko jakiś zwykły serialik . prosty w założeniu. Czego ty od niego oczekujesz ? Nie ważne że fabuła płaska jak deska a przesłanie nie uratuje życia ważne że pokazują śmiesznych ludzi jak zeznają przed sądem. Ech szajba ty się kompromitujesz. zrozum że tu nie grają profesjonalni aktorzy tylko naturszczyki z castingu. Ach ta szajba !
Żandarm w tym momencie kompromitujesz się bardziej niż kiedyś ?? kompromitowałeś się ty i ta twoja durna ksywa oraz wszędoylskie morały
Czemu jeżdze?? Wyrażam swoją opinie. Zresztą nie tylko ja twierdze, że to syf. Czego oczekuje?? Niczego. Nie wiem po co coś takiego powstaje. Rozmowy w Toku przynajmiej poruszają ciekawe tematy. A tu?? Zawsze jakiś świadek jest winny. Tak żałosne wykonanie odstrasza ludzi. To gorsze od Gulczasa... Świadczy to tylko o tym, że Polskę stać na takie syfy. Bo nic dobrego ostatnio nie powstaje. Ale z kim ja gadam?? Z osobą która ocenia Matrixa, Shreka i inne świetne filmy na "1" a to coś na "10"...
Mówię serio. Kompromitujesz się bardziej niz kiedyś pisząc, że Matrix to "syf, gówno,zero".
Hehe, Żandarm szaleje. Ale powiem szczerze, że tekst "sam jesteś dno" mnie rozbawił - muszę przyznać, ze to lepsze od tekstów, które kiedyś rzucałeś w moim kierunku (twoja stara jest..., twój stary jest...) i w końcu stajesz się zabawny a nie jakiś drewniak z nie wyważoną kulturą - tak trzymaj.
Serialu nie widziałem, więc nie mam zdania.
Pozdro Szajba - nie przejmuj się - przecież Żandarm jest zajebisty w tym co robi :)