hehe dobre :) Ale ja i tak będę zagorzałą obrończynią ,,Sędzi Wesołowskiej"! Może biorą tu do gry ludzi z ulicy i nic nie wychodzi perfekcyjnie, ale ten serial nie zasługuje na tak niską średnią. Ci, którzy z góry dają 1/10 po obejrzeniu jednego odcinka, pewnie nawet fragmentu, robią to ze złośliwości. Skoro ten serial tak długo utrzymuje się w telewizji, to znaczy, że ktoś go ogląda. Nie mówię, że to dzieło kinematografii, ale czasami, kiedy jest się bardzo zmęczonym człekiem i siada się przed telewizorem, nie pozostaje nic innego jak ,,Sędzia".
Faktycznie, czasem nie pozostaje nic innego. Bo jeśli wybór jest między sędzią A Wesołowską, reklamami i dyskusjami o kościele i polityce oraz pogoda, to co innego oglądać.
Zaraz... ja zawsze przełączam na pogodę!
Tego tandetnego "serialu" w ogóle nie da się oglądać. Ja bym tego nawet seriale nie nazwał tylko jakimś tandetnym pseudo reality show z elementami .... sam nawet nie wiem czego.
A mojej opinii nie wysuwam po obejrzeniu jednego odcinka tylko kilku, jeśli nie kilkunastu.
A pamiętacie jak kiedyś Łata powiedział na rozprawie do Wilkowej "Magda, nie denerwuj się" czy jakoś tak. To był mój ulubiony odciek :D
wg mnie "Sędzia" nie jest znowu takim złym serialem .. owszem nie zawsze jest idealnie, ale nawet mi się podoba ten serialik .. czasami są beznadziejne sprawy jak kradzież czy pobicie, ale ..
często ktoś powie coś albo zachowuje się tak, że nie mogę wyrobić ze śmiechu xDD szkoda, że nie oglądałam tego odcinka, o którym mówicie .. nie da się tego obejrzeć w internecie gdzieś?
śmieszy mnie to, że Łata najpierw oskarża, obwinia i obciąża kogoś, a potem okazuje się, że ta osoba tego nie zrobiła ;p
Nie da się tego oberzeć w internecie, ponieważ TVN usunęło :(
Ale mnie najbardziej śmieszą kłótnie pomiędzy Łatą a Wilk :)
Jeszcze fajne było jak facet oskarżony się nazywał Kania, a adwokat:
-Moja współpraca z panem Kanalią została zakończona.
Mi się ten serial nawet podoba, wiadomo są odcinki fajne i badziewne. Jak jest sprawa o kradzież kostki masła ze sklepu przełączam na inny program, ale jak jakieś zabójstwo czy gwałt :D to fajnie się ogląda
zgodzę się, że jeden z lepszych, bo w tej telewizji to taki szajs nadają że aż żal wiadomo co ściska.
jak człowiek przyłazi zmęczony do domu i kładzie się na kanapę i akurat leci 'sędzia' lub 'sąd' to miło sobie obejrzeć, bo i pośmiać się można i mózgu wysilać nie trzeba. chociaż ostatnio jak wprowadzili te jakże emocjonujące udziwnienia w postaci wstawek filmowych np sprzed budynku sądu lub jakieś sytuacje poza sądem z udziałem osób związanych z rozprawą, to trzeba się spojrzeć w telewizor i uważnie słuchać. a tak na serio to momentami jest zabawne i takie fajne, bo nie trzeba się wysilić nic żeby zrozumieć.
Ten serial to jest na prawde nieporozumienie. Szczególnie rozwala mnie zachowanie młodych ludzi na sali, nic wspólnego z rzeczywistością. Maaaaaaaaarny serialek, jakby można było dać 0/10 to właśnie taką oceną bym dał.