PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=304133}
3,3 17 tys. ocen
3,3 10 1 17428
5,2 6 krytyków
Sędzia Anna Maria Wesołowska
powrót do forum serialu Sędzia Anna Maria Wesołowska

ale nie uważam tego serialu za taki bardzo tragiczny. Świadkowie rzeczywiście grają katastrofalnie, ale sędzia, adwokaci i prokuratorzy grają według mnie nieźle. Czasem są ciekawe sprawy, ale mimo wszystko na pewno prawdziwe rozprawy tak nie wyglądają.
Daję 4/10. Byłoby 7, gdyby producenci wyraźnie nie zaznaczyli, że tak prawdziwa rozprawa nie wygląda. Ale oni myślą, że wygląda.
I czasami można się pośmiać :)

ocenił(a) serial na 6
Saichan

Ja to oglądam tylko dla adwkat Magdaleny Wilk i Magdaleny Grześkowiak, prokuratora Artura Łaty, i adwokata Piotra Ostafiego.
Pan Łata jest rewelacyjnie napastliwy i ironiczny jako prokurator, a obie panie Magdy są bezwzględne i złośliwe. A Piotr Ostafi ma sympatyczną buźkę i lubię jak się przegaduje z prokuratorem Łatą.
Nie można zapomnieć tez o niesamowitym panu Dudziku.
Tylko dla tej ekipy oglądam Annę Marię Wesołowską i Artura Lipińskiego

Morgana_Le_Fay

Dudzik wymiata :D

ocenił(a) serial na 7
PreZmyK

Zgadzam się :)

ocenił(a) serial na 6
Saichan

Wiekszosc spraw niestety tak wyglada- ludzie placza, smieja sie, bija, wyzywaja, przeklinaja masakrycznie i wywlekaja wszytskie sprawy przed obcymi ludzmi- nawet te najgorsze. Jedyne klamstwo to to dotyczace nowoczesnosci sądow- czyli wywolywanie swiadkow przez mikrofon, czy nawet to ze sedzia ma mlotek ( tak naprawde w sadach jest nie uzywany, bo zwyczajnie go nie ma). A zalosne w tym serialu jest to ze zawsze znajdzie sie jakis swiadek ktory cos widzial, uslyszal, nagral przypadkiem rozmowe telefonem jakosci prawie HD... No i szybkosc rozwiazywania spraw- 1 przerwa z naradą i sprawa rozwiązana ;)

Saichan

Sędzia Anna Maria popier..ona gówno jakich wiele ale za to dałby statuetkę ,a najgorętsze gówno jakie widziałem ha ha