PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=304133}
3,3 17 tys. ocen
3,3 10 1 17428
5,2 6 krytyków
Sędzia Anna Maria Wesołowska
powrót do forum serialu Sędzia Anna Maria Wesołowska

To chyba najlepszy serial komediowy kręcony obecnie w Polsce...(brakuje tylko śmiechu z
sitcomu) Czasem podczas grania w kompa obejrzę sobie ...(no dobra wyszło... jestem
wielkim fanem serialu. Oglądam każdy odcinek i mam w sypialni plakat Wesołowskiej w
bieliźnie 2x2 m) Najlepszy był chyba odcinek gdy przebrali jakiegoś chłopa w kowbojski
kapelusz i kazali udawać mu potentata naftowego. Któremu oskarżona obiecała swoja
córkę na żonę za ileś tam $. Zwała gwarantowana

HEINRICI_fw

To ja polecam Tobie w takim wypadku "pamiętniki z wakacji". Ogólnie mam bardziej wysublimowany gust i wolę inną formę rozrywki(widzę że i ty lubisz four lions, więc wiesz o czym mówię), ale czasami dobrze zapodać sobie porządną, krwistą porcję niskiej, chamskiej rozrywki.

ocenił(a) serial na 1
tomek_trze

No dokładnie, dla mnie mniej liczy się czy coś jest zakwalifikowane jako wysublimowana czy chamska rozrywka. Ważne by mnie to bawiło (oczywiście wszystkie inteligentne przesłania itp idą na +) ''trudne sprawy'', ''sędzia A.M.W'', ''dlaczego ja'' z swoim połączeniem: zerowego aktorstwa, tandetnego moralizatorstwa, scenariuszy pisanych przez 8 latków z ADHD. i śmiszności. Najlepiej ogląda się na ostro zakrapianej domówce.