To chyba najlepszy serial komediowy kręcony obecnie w Polsce...(brakuje tylko śmiechu z
sitcomu) Czasem podczas grania w kompa obejrzę sobie ...(no dobra wyszło... jestem
wielkim fanem serialu. Oglądam każdy odcinek i mam w sypialni plakat Wesołowskiej w
bieliźnie 2x2 m) Najlepszy był chyba odcinek gdy przebrali jakiegoś chłopa w kowbojski
kapelusz i kazali udawać mu potentata naftowego. Któremu oskarżona obiecała swoja
córkę na żonę za ileś tam $. Zwała gwarantowana
To ja polecam Tobie w takim wypadku "pamiętniki z wakacji". Ogólnie mam bardziej wysublimowany gust i wolę inną formę rozrywki(widzę że i ty lubisz four lions, więc wiesz o czym mówię), ale czasami dobrze zapodać sobie porządną, krwistą porcję niskiej, chamskiej rozrywki.
No dokładnie, dla mnie mniej liczy się czy coś jest zakwalifikowane jako wysublimowana czy chamska rozrywka. Ważne by mnie to bawiło (oczywiście wszystkie inteligentne przesłania itp idą na +) ''trudne sprawy'', ''sędzia A.M.W'', ''dlaczego ja'' z swoim połączeniem: zerowego aktorstwa, tandetnego moralizatorstwa, scenariuszy pisanych przez 8 latków z ADHD. i śmiszności. Najlepiej ogląda się na ostro zakrapianej domówce.