PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak to jest możliwe, że "A" słyszy każdą rozmowę i zawsze wie gdzie kto jest ? Kończe oglądać pierwszy sezon i sie tak zastanawiam jaki to ma wszystko sens... Przecież "A" to nie może być jedna osoba. Jestem przy 16 odcinku i jedynie pasuję mi tutaj Ian, lub brat Alison, ale jego chyba też można wykluczyć a gdyby to był Ian to by wszystko było za proste... Pewnie pod koniec serialu reżyser sobie podłoży kogokolwiek, ale jaki wtedy sens miało by oglądanie tych wszystkich odcinków... Przecież z każdym odcinkiem coś powinno się wyjaśniać, a kończe pierwszy sezon i dalej pustka w głowie kto to może być.

ocenił(a) serial na 10
marianmalpa

to jest serial. tu wszystko jest mozliwe :D

ladyyS

ale powinno sie to wszystko trzymać kupy, przynajmniej w dobrym serialu, a ten coraz mniej mi sie podoba :)

marianmalpa

mnie tez to denerwuję, wygląda na to że dziewczyny mają wszędzie podsłuchy, w całym domu są kamery a one nic sobie z tego nie robią. takie troszkę głupkowate są. no ale ladyyS ma rację to serial i wszystko jest możliwe.

ocenił(a) serial na 8
marianmalpa

W zupełności się zgadzam. Na początku próbowałam kombinować ale to chyba nie ma sensu bo to jest niemożliwe jaką wiedzę i zdolności ma A. Skupiam się już tylko na Caleb'ie :))))))