Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak w tytule tu możemy się zachwycać i gdybać :) co sądzicie o pierwszym buziaczku ? :)

fifi1516

scena kiepsko zagrana

Ale fakt ich pocałunku- bezcenny :)

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

pozostaje czekac z niecierpliwoscia na nastepny odcinek i kolejne sceny :)

ocenił(a) serial na 8
fifi1516

Jak zobaczyłam ich pod prysznicem to zaczęłam się zachwycać, że zaraz się pocałują i będzie ostro. :P Jakie było moje zdziwienie, że nie było buziaka wtedy. Cały odcinek oglądałam z myślą "kiedy się wreszcie pocałują"? Ale się doczekałam! Słodkie to było :D

ocenił(a) serial na 9
midley

Miałam dokładnie takie samo odczucie, jak midley. Normalnie już nie mogłam się doczekać, co dalej! Cholera, a moment, jak Caleb się od niej odwrócił, a ta takie spojrzenie w dół z uznaniem - po prostu wymiękłam. :D

cala_13

zgadzam się scena pod prysznicem była BOSKa

aczkolwiek..brakuje mi tutaj w całej tej ich historii...pazura, nie wiem czy rozumiecie.... jakiejś draki, jakiegoś dokuczania, draki czegoś z rodzaju " kto się czubi ten się lubi" myślałam, ze zrobią z tego podobna historię, ponieważ Caleb trochę wystawiał pazurki, a oni to wycukierkowali :)
Aleeee.... i tak uważam że są słodcy
( Tylko niech poćwiczą to całowanie )

ocenił(a) serial na 6
Cpt_Pchelka

Była Małyszomania, teraz jest Calebomania:D Widzę, że wszystkie totalnie oszalałyście na punkcie Caleba:D Nie powiem fajny jest:) Scena pod prysznicem - no nie mam wyjścia, muszę powtórzyć to samo - GENIALNA.Mnie Caleb najbardziej ujmuje swoją inteligencją. Wielką sympatia darzę Lucasa ale H&C naprawde tworzą świetną parę. Z dotychczasowych scen z nimi, ta, kiedy Hanna płacze a Caleb tak po prostu siedzi przy niej najbardziej mnie poruszyła. Hanna potrzebuje kogoś, kto się nią zaopiekuje, wesprze i i na 100% przekona, że jest warościowa. Chyba znalazła:)

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

na poczatku nie wiedzialam ktora z dziewczyn bedzie moja ulubienica :) a teraz juz wiem :) bardzo polubilam Hanne a co do Caleba to sie nawet nie wypowiadam bo zakochalam sie od pierwszego wejrzenia :)

ocenił(a) serial na 8
fifi1516

Hanna też jest moją ulubienicą! :) i mam takie same odczucia co do Caleba :D

ocenił(a) serial na 8
midley

scena pod prysznicem najlepsza!

fifi1516

Dobrze że był bo juz sie bałam że ją złączą z Jasiem Fasolą

ocenił(a) serial na 10
meneris

Lucas jest na swój sposób fajny. Ale większość z nas lubi bad boy'ów(;

ocenił(a) serial na 6
Natu.

Lucas jest bardzo fajny. Ale Celeb jest genialny. Wydaje mi się czy to sie rymuje?:):P

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

Tak, to sie rymuje;) zaraz zaczniemy tworzyć radosna twórczość o Hannie i Calebie^^

Natu.

lecim trzynastozgłoskowcem!! Pan Tadeusz RLZ xD xD

Lucas, - jako przyjaciel - okey, jako chłopak nieeee
Caleb xD - Nie będę powtarzać tego co już wszystkie tu powiedziałyśmy xD - idealny

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

Hmmm... 'Pan Caleb, czyli ostatni człowiek mieszkający w piwnicy w Rosewood' ? xD
Po prostu- koleś jest naszym zbiorowym ideałem i jakby przyjechał do Polski, to co by sie dzialo^^

ocenił(a) serial na 10
Natu.

O.O co to by było !

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

Haha, świetnie ;D

Natu.

Jak dla mnie Lucas to takie ciepłe kluchy.
Caleb jest genialny, idealny i cudowny. Zazdroszczę Hannie [wiem, że to tylko serial :D]

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Bardzo się cieszyłam, że Caleb całował się z Hanną, a nie inną dziewczyną, bo tak naprawdę to ją najbardziej lubię, ma fajny styl i podoba mi się jej charakter, niby jest popularna, ale nie jest taką paniusią jak to pokazują w innych filmach. Chociaż Aria też jest fajna. A co do Caleba, to nie da się słowami opisać <333

ocenił(a) serial na 7
fifi1516

Caleb mi bardziej namieszał w głowie niż ktokolwiek i cokolwiek innego w tym serialu :D jest taki cudownyyy ! <3 Seana jakoś nie lubiłam, był taki bezbarwny, Lucasa nawet, ale przestałam. za to Caleb pasuje do Hanny idealnie <3 wymiotły mnie trzy sceny z ich udziałem: rozmowa o Bieberze, w którymś z wcześniejszych odcinków, i z ostatnich - scena pod prysznicem i ich rozmowa tuż przed pocałunkiem :P jeżeli mi Caleba wywalą z serialu (odpukać), to gołymi rękami pozabijam scenarzystów (ale najpierw im pogratuluję stworzenia tak zajebistej postaci, bo o ile wiem, w książkach go nie było :P)

ocenił(a) serial na 10
hardprincess

Całkowicie popieram. Uwielbiam tę parę. Miejmy nadzieję, że w następnych odcinkach zdarzy się coś fajnego.
ZDJĘCIE Z NASTĘPNEGO ODCINKA! http://www.prettylittleliars.com.pl/wp-content/uploads/2011/02/119_0040.jpg

ocenił(a) serial na 10
iwonam_12

CANNA FOREVER < 3

ocenił(a) serial na 10
megaami

To jest zbyt piękne;) mamusia Hanny stanie im na drodze, jestem pewna.

ocenił(a) serial na 10
Natu.

To ja tam wkroczę, nagadam mamuśce i będzie wszystko okkk ;))))

ocenił(a) serial na 10
ja_dreamer

Nawet jak im stanie ( hahahah xD ) to nic się nie stanie xD
Bo ich miłość przetrwa wszystko.

ocenił(a) serial na 10
megaami

Aj tam! Zbyt romantycznie i nudno^^

ocenił(a) serial na 10
Natu.

jest jeszcze A :D