PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Marlene troszkę zdradziła. Co myślicie: http://www. etonline.com/tv/161048_exclusive_pretty_little_liars_boss_drops_major_a_clues_yo u_may_see_double/?viewFull=true ? jakieś teorie :D?

ocenił(a) serial na 10
Cheyennee

Myśle, ze tutaj bedzie chodziło o Bethany... Ze jest taka podobna do Alison...
Ostatnio gdzieś oglądałam stare zdjecia i duzo czytałam i sie zastanawiałam.....
Osoba która została uderzona w noc zniknięcia Ali nie była Ali tylko Bethany.
Gdy widzieliśmy matkę Ali rozmawiała ona z kimś przez telefon i była zdenerwowana... Mysle ze to był telefon z Radley, ze Bethany uciekła... A po chwili jak ja zobaczyła to wygladała jakby jej ulżyło jakby sie juz przestała martwić.... I nagle ktoś ja uderzył.
Gdy dziewczyna w żółtym topie ( a wiemy ze miała takie same ciuchy jak Ali) stała miała tak dziwnie pochylona głowę co mogłoby świadczyc ze to Bethany...
Potem widzimy Ali twarz wściekła... Ale nie wiemy czy to Ali była ta dziewczyna z pochylona głowa czy ta która była z tylu i zobaczyła jak matka patrzy na tamta... I była zazdrosna i pod wpływem chwili uderzyła tamta ... Dlatego matka kryła własna córkę i byc może od początku wiedziała ze ta żyje i kazała jej uciekać by ja chronić....
Dlatego jak Marlene napisała ze będziemy współczuć A to może dlatego ze Bethany została zdradzona przez osoby które były jej bliskie ...
To by mi pasowało ale jest tyle innych wątków które za cholerę nie pasują! Na przykład skąd Bethany miała by tyle $$$$$ Hmmmm
Wiec wyjdzie jak zawsze ze racji nie mam heeeh...

Ale ciagle Mysle ze to Bethany okaże sie ta osoba podobna... Nie siostra ale podobna ....
Nie chce mi sie wierzyć ze Spencer czy Mona czy ktokolwiek inny nagle bedzie miał bliźniaka...
To było by słabe.... Ale wszystko jest możliwe .

Cheyennee

Strona nie działa:/

ocenił(a) serial na 8
akima_

Naprawdę uważacie,że mogą dać nagle bliźniaczkę do serialu? W sumie to bym chyba trochę się zawiodła. Wiem,że tam były właśnie te historie Alison o tych bliźniaczkach i chyba też gdzieś było u niej w pokoju zdjecie dwóch dziewczynek na zdjęciu? Tak mi sie wydaje, albo z tymi sukienkami też było, ale jednak nie wyobrażam sobie tego...

ocenił(a) serial na 10
arbuzowykoktajl18

Ja mysle ze bliźniaczkę to nie tylko ze niby podobna...
Ogólnie uważam to za słabe zakończenie tej histori oby sie nie okazało ze to czyjaś bliźniaczka czy blizniak.
oby!

ocenił(a) serial na 8
Devineresse88

Jestem tego samego zdania, mam nadzieje,że nie zniszczą tego serialu, za długo czekamy i oczekujemy TEGO CZEGOŚ :D