Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

śmierć ali

ocenił(a) serial na 9

no to jeżeli ali żyje i zostala zakopana kolo domu , to kogo zakopano zamiast niej w trumnie ? bo juz nie wiem

wilczek843

Pytanie czy ktoś widział Ali w trumnie, czy była otwarta? Bo nie pamiętam tego prawdę mówiąc.

wilczek843

Po pierwsze nie można kogoś zakopać w trumnie, do trumny się chowa ciało a nie jeszcze ziemią przysypuje. xD
Trumna Ali nie była otwarta, nie sądze, że komukolwiek spodobałby się widok calorocznego kościotrupa. :D
Poza tym jak już mówiłam w innym temacie to wszystko jest podejrzane... Patolog od razu powinien stwierdzić czy to ciało Ali, jeśli nie to patolog z niego żaden. Ali zaginęła i już myśleli, że to jej ciało bo u niej na podwórku i matka potwierdziła żółtą bluzke dziewczyny... A sekscje nawm jaką przeprowadzili skoro sę nie kapli.... MOŻLIWE, ŻE WĄTEK BLIŹNIACZEK JEDNAK ZOSTANIE WYKORZYSTANY...
Poza tym serail jest na podstawie książek. ;) Taki ważny szczegół jak bliźniak na pewno zostanie wzięte.

Angeelaa

To prawda, a wątek Cece w książce odgrywa wątek Tabithy najprawdopodobniej...

Camilla3

wątek Tabithy?? tzn, bo nie czytałam książek, a jest ciekawa

ulepiona

SPOILER tabitha została zepchnięta przez dziewczyny ze skały, kiedy spędzały wakacje na Jamajce, po roku wyłowiono jej ciało i dziewczyny myślały że ją zabiły, ale w ostatniej książce okazało się że tabitha zmarła przez obrażenia głowy czy coś w tym stylu i to nie dziewczyny spowodowały jej śmierć

DagnaMara

Właśnie i też osobą, która ją zepchnęła była Aria.

Camilla3

Tak, też to zauważyła, a ciało zniknęło. Chociaż Cece pewnie żyje.

ocenił(a) serial na 7
Angeelaa

No wiesz twarz mogła zostać zmasakrowana. No i Jason mówił, że policja chce to jak najszybciej zakończyć i nie obchodzi ich w ogóle czy Ali żyje czy nie.

ocenił(a) serial na 6
PandoraHearts

Widzę tu kilka wyjaśnień:
- Wprowadzą tu wątek bliźniaczek, ciało należało do którejś z nich.
- Ali tak naprawdę nie żyje, Grunwald albo jest szalona albo ktoś później zabił Ali.
- Ciało należy do kogoś innego, a np. A przekupiło ludzi od sekcji zwłok bądź sfałszowało dokumenty ( Trochę naciągane, ale skoro A ma w kryjówce system monitorujący całe rosewood to jest również w stanie zrobić coś takiego.

Innych rozwiązań nie widzę, ale może twórcy nas zaskoczą czymś ciekawym :)

wilczek843

Mi się zdaję, że użyją wątku z bliźniaczkami. Tym bardziej, że raz już było o tym wspomniane. Gdy Ali opowiadała podopiecznemu Emily jakąs historyjkę w hallowen;) I będzie coś w stylu, że to ciało było serio którejś z nich.