Wszystko wskazuje na to że w finale 3 sezonu A (a tym samym Królową Kier) będzie facet - Ezra lub Noel. Żadna inna wersja nie trzyma się po prostu kupy.... Wren jakoś Mi nie pasuje, choć kiedyś go podejrzewałem.
Natomiast kto jest Big A - nie mam zielonego pojęcia, mam nadzieję, że nie bliźniaczka Ali.
ten wątek z bliźniaczką Ali jest jakoś dla mnie taki naciągnięty! chciałabym żeby A okazał się ktoś najmniej spodziewany :)
Uwierz Mi - też bym tego chciał i takie mam oczekiwania. Oby Nas wbili w fotele.
Ale wszystko wskazuje na to, że niestety tak nie będzie i serial okaże się kalką tych gównianych książek marleny.
Tak, nie wszystkie, ale czytałem - jej twórczość nadaje się najwyżej na papier toaletowy, wyjątkowo gówniana z niej pisarka.
Jest parę różnic między serialem a książkami (np. Mona i Toby nie żyją, kilka postaci się nie pojawia), więc jest szansa że zakończenie będzie inne. Bo jak nie, to koniec PLL.
jesli chodzi o krolowa kier i Big A
Zapraszam do http://www.filmweb.pl/serial/Słodkie+kłamstewka-2010-556945/discussion/A+co+jesl i..,2145233
Królową Kier na pewno był facet poznały po paznokciach, trochę to dziwne, czemu z tysiąca strojów facet przebrał się właśnie za "Królową". Ale to nie znaczy że ta osoba jest głównym A.