PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nigdzie nie ma 13 odcinka a doszedł już w środę normalnie jest już tego samego dnia
z napisami na iitv a teraz nawet nie ma informacji "czekamy na wersje z napisami"
Macie jakieś link ? podajecie jeżeli macie

gabriela500

naprawdę nie rozumiem, czemu ludzie nie poszukają, tylko zadają te same pytania po 100 razy.
http://www.filmweb.pl/serial/Słodkie+kłamstewka-2010-556945/episodes widzisz, co tam jest napisane? 19 PAŹDZIERNIKA 2011.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

wiem dzięki sprawdziłam sobie wcześniej następnego dnia. A zresztą jeśli ci to przeszkadza było nie odpowiadać. Masz problem ?

gabriela500

Tak, mam problem, bo denerwują mnie takie pytania.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

kto kaze ci odpowiadac masz zly dzien ja tylko pytalam jak wiesz to powiedz chyba ze nie chcesz i tyle

gabriela500

Ale czemu nie możesz sobie poszukać w dyskusjach, tylko zakładasz nowy niepotrzebny temat albo nawet nie sprawdzisz w sekcji Odcinki zanim zadasz pytanie?

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

równie dobrze moge go usunac a nawet gdyby to co ci przeszkadza tenn temat serio pytam bo nierozumiem czego ludzie na fw sa na to tak uczuleni

ocenił(a) serial na 7
gabriela500

Czemu od razu się oburzasz? Youhaveamessage tylko zwróciła Ci uwagę. Uwierz, to niefajna sprawa gdy grzebie się w dziesiątkach tematów o tym, czemu nie ma 13 odcinka, co to za tytuł i odkrywczych stwierdzeniach że |SPOILER| w książka 'A' to Mona, więc w serialu też |/SPOILER|, by znaleźc temat, w którym chce się coś napisac -.-

dracy

Właśnie to chciałam napisać, dzięki :D

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

Noł problem ;D

ocenił(a) serial na 10
dracy

nie oburzam sie ale yhm naskoczyla jak bym nie zrobila cos strasznego

użytkownik usunięty
gabriela500

19.10 ma być odcinek 13, czy potem za tydzień leci następny, czy znowu będzie przerwa. nie wiecie może przypadkiem?

ocenił(a) serial na 10

13 w pazdzierniku,a potem w styczniu druga połowa sezonu;D

użytkownik usunięty
no_more_plastic006

eee. beznadzieja. nie lubię tych przerw i czekania. ;/