Aaaaa! Właśnie na to czekałam!!! <3
Tylko kim był ten ktoś kto skoczył na Arię? O.o
I czyje to usg? Melissy?
O łał! :D :D :D Tylko kurde, nie cierpię tego angielskiego, nie mogli tego po niemiecku powiedzieć? xD xD xD No nic.. Już nie mogę się doczekać :D :D :D Myślę, ze usg jest Melissy :)
Też myślę że to usg Melissy. Podoba mi sie scenka jak laski wchodzą do klasy i wszyscy się na nie gapią. Oj nie będę miały teraz łatwego życia w Rosewood. No i oczywiście Spence i Toby:):*
Nie wiem kto zaatakował (?) Arię, ale myślę że to będzie coś w stylu tej sceny w szkole z 1 sezonu. Hanna i Aria uciekają, wszyscy myślą że A je goni, a to tylko Caleb.
a to tylko Caleb xD a może aż ? :D hahaha .
No co do promo to wszystko za szybko, jednak, jak było w innym temacie usg może być Ali. Ciekawe...
Skąd ta pewność, że to Caleb?
A USG jest Ali z tego, co czytałam na jakimś angielskim forum ^^
No to nie Caleb skoro on z Lucasem wraca dopiero do Rosewood. Chodziło mi o to, że scena będzie podobna do tej w której Caleb gonił dziewczyny w szkole. Pewnie wielu myslało, że to może być A, a tak się nie stało.
Jestem pewna że Aria na końcu zwiastuna jest w domu Spencer. Skrada się po ciemku więc może Spence usłyszała głosy, wystraszyła się i rzuciła się na Arię przez pomyłkę ;)
Kolejna sprawa: Hanna, Spence, Em i Aria siedzą w radiowozie razem z Garettem. Ciekawe że udało mu się tak szybko przeprać w służbowe ciuchy, wskoczyć do radiowozu i dojechać na miejsce zbrodni....
Jak dla mnie to USG Melissy, i trzyma go Spenc a przed nią z założonymi rękami stoi matka... Ale nie chcę zmyślać, więc to tylko moim zdaniem :D ^^
Wiem o co Tobie chodziło, ale moja odpowiedź była kierowana do Natu. :):)
Też myślę, że USG jest Melissy, chyba była mowa że monitorują dziecko, więc pewnie robili jej badania. Ale z tym serialem nigdy nic nie wiadomo ;)
No z Ezrą albo z tym co ja w tym promo napadł... xD ja nie wiem... Albo jakaś głębsza afera się by szykowała ;P
dzięki za link do promocji odcinka ;)
mnie zastanowiło coś innego! zauważył ktoś, że pod koniec finałowego odcinka w tłumie pojawił się Noel?? dlaczego mnie to zastanowiło w połowie sezonu w odcinku pt" Moments Later " Noel pojawia się również w tłumie gapiów gdy zabierali Hanne do szpitala. I to samo pojawia się w finałowym odcinku... jak dla mnie to Noel zepchnął Iana ;) co o tym sądzicie???? dla mnie to podejrzane... może w ten sposób scenarzyści próbują coś powiedzieć?
pozdrawiam wszystkich fanów PLL do 14 czerwca! :)
Myślę, że to nie Noel... Miał inny strój niż ta osoba która zwaliła Ian'a... Tamta miała takie troczki przy bluzie... :D Wiem, to może być głupie, ale myślę, że to Toby :D Że zbliżenie się do Spencer miało być grą, że współpracował z Ian'em. i może jeszcze kimś. "Miało go tam nie być", ale, że może zaczął coś czuć szczerego do Spenc to ja uratował :D :D :D No i pokazali Noela, właśnie po to, żeby zmylić trop na niego i żeby teraz wszyscy go podejrzewali i głowili się nad jego powrotem ;P ;P ;P