Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

2 sezon

ocenił(a) serial na 10

Oglądam drugi sezon i już się domyślam a nawet jestem pewien o co chodzi z "A" i kto jest w A-team, zacząłem się już domyślać jak hanna wylądowała w szpitalu i te sms-y, które dostają na początku myślałem że je pisze schizofrenik z rozdwojoną jaźnią a tu jest prostsze wyjaśnienie i wyjaśnia dlaczego tyle "A" wie po prostu to musi być grupa osób na czele z bosem coś w stylu wątek z serialu "Mentalista" tylko że prostsze do zrozumienia,co mnie zastanawia co łączy bosa "A" z Alison tu myślę że go szantażowała lub ma/miała z nim romans, też mi się zdaje że Alison żyje i jest sprytniejsza od całej grupy "A" i wysyła dziewczyną sms-y podając się za "A", dlaczego tak myślę np. wysłała sms już dokładnie nie pamiętam "myślał że mnie zabił" i najważniejszy dowód na to że Alison żyje akcja w szpitalu jak Hana rozmawia z Alison myśli że to sen, ale mi to nie wygląda na sen tylko że jest odurzona jakimś lekiem, i na prawdę rozmawia z Alison, dziwne zachowanie tak jakby nie chciała żeby ją ktoś zobaczył patrzy się na drzwi rusza nerwowo ręką i ten kubek ze szminką. Jak Hana jest u psychologa i wyobraża sobie Alison to już nie jest to tak przedstawione. Podsumowując Alison żyje i prowadzi wojnę z osobami należącymi do "A" i chce się odegrać na przyjaciółkach ale tu nie wiem dlaczego. Też nie daje mi spokoju ciało Alison na pogrzebie myślę że to była bliźniaczka a to dlatego że patrząc jak zaczyna się serial alison ma na sobie żółtą bluzkę i medalion/naszyjnik na szyi a na filmiku, którym dostały dziewczyny nie ma naszyjnika czyli już coś jest nie tak, brakuje mi tylko jednego może dwóch puzzli do rozwiązania fabuły zagadki serialu, mam teorie ale chętnie wysłucham innych osób. Wspomniałem serial "Mentalista" w nim na przykład wiem już kto jest Red John-em już od chyba 4 sezonu. Tylko nie wiem kto jest jego uczniem myślę że to ktoś z zespołu Teresy, myślę że Grace. Uwielbiam seriale z zagadkami ale najczęściej jest zawsze tak samo przynajmniej jest dwóch sprawców, nasuwa mi się inny serial już nie pamiętam tytułu akcja toczy się na wyspie tam zabójcą był ojciec i syn wtedy po paru odcinkach wiedziałem że jest ich dwóch ale nie myślałem że są spokrewnieni. "Słodkie kłamstewka" mogą mnie zaskoczyć myślę że nie, jak skończę drugi i 3 sezon to w 4 i 5 już chyba mnie nic nie zaskoczy. Najlepszy serial z kategorii Dramat/Thriller jaki oglądam.

użytkownik usunięty
format47

W takim razie gorąco polecam hiszpańską produkcję: El Internado. Ciekawe czy wpadniesz na prawidłowe rozwiązanie.;-)
Co do Twoich przemyśleń to większość z nich się zgadza.:-)

ocenił(a) serial na 10

Oglądałem trochę ale zrezygnowałem z dwóch powodów 1 film okazał się hiszpański 2 zalatywał mi paranormalnymi zjawiskami duchami potworami itp. więc dałem sobie z tym spokój nie ten klimat, wracając do "SK" oglądałem następne odcinki i mytwają mi trochę ale to jest wiadome musi być ta nie pewność do końca dlatego ten serial mnie tak wciąga, i muszę go oglądnąć żeby dowiedzieć się jak to wszystko się ze sobą łączy zalatuje mi tu sektą/bractwem ludzi, którzy zostali skrzywdzeni przez Alison i dziewczyny przy każdych nowych wspomnieniach z przeszłości Alison jestem pewien że A jest osobą która została skrzywdzona przez alison dałeś/dałaś mi do myślenia tym że większość się zgadza. Na pewno do sekty należą Mona i Lucas tylko tak jakby Lucas się wyłamywał co do Jenny i Garreta to wątpię może później dołączą ale prędzej, to Jenna i Garret prowadzą własną zemstę/grę, co wie i o czym zapomniał Jason co jeszcze jest pewne osoba, która zabiła psełdo Alison jest bosem "A" co poznamy w 4/5 sezonie mam dwóch podejrzanych jeżeli to kobieta to jest nią ...... (liczba kropek oznacza ile jest liter w jej imieniu nie podam imienia bo stawiam na nią podam jak oglądnę cały 2 sezon i trochę 3 żeby w końcu się dowiedzieć jak się porusza nie zauważalnie jak na razie widzieli ją na pewno dwie osoby nie mówię tu o pani psycholog ona widziała pionka na pewno Mone) a jeżeli to mężczyzna to stawiam na Ezre znowu się rozpisałem

ocenił(a) serial na 10
format47

Teraz jestem pewien że "A" to Alison a ciało, o którym mowa należy do poprzedniego "A" założyciela tej sekty, tego co śledził Alison na początku nie mówię tu o Monie, myślę że poprzedni 'A" był blisko spokrewniony z Alison, bliźniaczka może tak ale słowa Jasona zaprzeczają temu na początku trzeciego sezonu, że by miał więcej sióstr chyba że się bawi w kotka i myszkę z dziewczynami i należy do A-Teamu, warto oglądać ten serial bo i tak jest jedna niewiadoma, którą dowiemy się dopiero w ostatnim odcinku a mianowicie, dlaczego z jakich powodów jest ta cała gra?