Czyzby to juz jest pewne, ze serial zakonczy sie na 2 sezonach? ;//
To jest dotychczasowy czas trwania. Pisze, że do 2011 bo nie wiadomo, w którym roku zakończy się serial. Jak powstanie 3 sezon, będzie 2010-2012, rozumiesz?
nie masz racji. seriale , ktore trwaja i nie maja zaplanowanego konca nie maja np. 2004-2011 tak jak w Desperate Housewives.
Ok, odpowiedź;
To czemu w PLL jest 2010-2011?
Nikt nie powiedział przecież, że PLL skończy się na tym sezonie.
Ale przecież nikt tak nie mówił... Marlene sama kiedyś powiedziała, że ma pomysły na 5-7 sezonów, więc wątpię, żeby odpuściła po dwóch. Serial ma chyba dużą oglądalność, więc go tak szybko nie zakończą.
i bardzo dobrze, jeśli będą 2 sezony. przedłużanie wszystkiego w nieskończoność jest bezsensowne. jeśli ma być 3 sezon to konieczny jest nowy wątek!
http://www.imdb.com/title/tt1578873/
Imdb prawdę Ci powie. nie wiem czemu na filmwebie ktoś dopisał -2011. Serial jest bardzo popularny na 100 procent będzie kilka sezonów.
zupełnie nie rozumiem w jakim celu.... pierwszy sezon był po prostu mega a teraz to oglądam jakos tak bez wiekszych uczuć jeżeli dalej tak będzie....
wyszło chyba około dziesięciu książek na podstawie których jest kręcony ten serial, więc coś mi się wydaje, że na dwóch seriach się nie skończy
no tak, ale w książce akcja dzieje się troszkę inaczej, wydaje mi się, że w serialu nie będzie tak namieszana fabuła z bliźniaczkami, itp. poza tym - dużo książek, bo krótkie. akcja pierwszej części kończy się, z tego, co pamiętam, na znalezieniu ciała Ali i pogrzebie, czyli trwa tyle, ile pierwszy odcinek serialu ;P
Dwa sezony mi w zupełności wystarczą. Jeszcze ok. miesiąc temu miałam obsesję na punkcie tego serialu, a teraz to już nudne i takie lekko sztuczne się robi, nie urażając nikogo. Pozdrawiam :)
w sumie, też bym nie chciała 3 sezonu, bo rzeczywiście 2 już nie jest taki dobry.
a w książce wiadomo kto jest A?;>
obiecałam sobie nie czytać żadnego forum związanego z tym serialem, ale weszłam na ten temat, żeby przeczytać, czy rzeczywiście ma się on zakończyć po drugim sezonie, a tym czasem dowiedziałam się, kim jest 'A'. bezmyślne jest pisanie takich rzeczy na forach, nie 'zabezpieczając' tego odpowiednio dopiskami 'spojler!'. okazuje się, że już na żadne forum nie można normalnie spojrzeć, bo zawsze istnieje prawdopodobieństwo, że dowiesz się więcej niż sobie życzysz wiedzieć na tym etapie.
mam nadzieję, że rzeczywiście w serialu zrobią inaczej, bo przynajmniej będzie jakaś niespodzianka...
Serio? Nie podoba Ci sie 2 sezon?! Bo dla mnie jest momentami ciekawszy niz pierwszy. A nawet jesli nie ciekawszy to juz na pewno trzyma ten sam poziom.
uważam tak samo jak sandra, drugi sezon jest świetny, i nawet chyba więcej się dzieje niż w pierwszym (jak narazie)
A ja mam nadzieję że ten serial będzie trwał jak najdłużej bo jest jednym z moich ulubionych seriali :) Nie wyobrażam sobie tego że kiedyś go skończą.. ;/
Serial przyciaga mase widzow, powinni zrobic nawet wiecej niz 3serie. Po za tym , owszem , jakas zmiana tematu, dodanie nowych motywow ,cokolwiek dla urozmaicenia serialu byloby swietne.
Mam pytanie, ile odcinków będzie w 2 sezonie? Bo czytałam coś że 12 odcinek to ostatni?
Ostatni w tym roku.
Odcinków będzie 25, w tym 1 specjalny, oparty na wydarzeniach sprzed zaginięcia Alison. Akcja będzie rozgrywać się w Halloween, tak samo jak (chyba!) u nas.
12 odcinek to koniec pierwszej części 2 sezonu, druga część ma wystartować w styczniu, ale ma też być odcinek hallowenowy :)
oooooo nieeeeee, nie mówcie, że trzeba będzie czekać aż do stycznia ?! nie wytrzymam !
myslę ze 2 sezony wystarczą na kit przedłużać w nieskończonosc i tak juz wymyślają niestworzone rzeczy. Bez sesnu.