PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://www.youtube.com/watch?v=PC6kxKP4j3g

NieanonimowaAnu

Jest juz ten temat.

ocenił(a) serial na 5
maaj_banes

Nie, nie ma. Jest temat ze zdjęciami i opisem ale nikt nie dodał tematu z promo.

NieanonimowaAnu

ale zwykle jak już jest temat o nowym odcinku, to wrzucamy do niego wszystko - zwiastuny, zdjęcia, fragmenty scenariusza, scen itp. :))

NieanonimowaAnu

Bo nie jest potrzebny temat z promo, skoro w temacie, który już jest jest już. promo :D

NieanonimowaAnu

Nie mogę się już doczekać tego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
Natra

Ej słyszałam ,że to ma być odcinek ostatni i na chwilę robią przerwę w wyświetlaniu serialu...Wie ktoś coś o tym? Kiedy wróci ?

ocenił(a) serial na 10
nick6

słyszałam że w styczniu, ale pewna nie jestem.

wronaaaa

tak serial wraca w styczniu :( niestety, musimy poczekać. Ale ma być specjalny odcinek tak? :d i ma on się pojawić na Halloween

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

podobno tak, ma opowiadać o Hallowen przed zaginięciem Alison i wtedy mamy coś się dowiedzieć dlaczego dziewczyny zostały jej przyjaciółkami itp. A odcinek ma się nazywać "Pierwszy sekret",

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

chyba jakoś 14października słyszałam ;)

angeldark

nie mogę się czekać ;]

angeldark

19 października.

ocenił(a) serial na 8
Natra

ja tez :) cały czas zastanawiam się czemu są tam tylko 3 lalki, czy to miało dać do zrozumienia dziewczyna, że Emili, jest już wyeliminowana??

ocenił(a) serial na 10
Gdybyjutraniebylo

tak jakby, przynajmniej na to wygląda, a po za tym jest scena jak emily mdleje i wlg.

wronaaaa

Ale nic jej się nie stanie skoro będzie później przesłuchiwana przez policję razem z reszta dziewczyn ;)

ocenił(a) serial na 5
NieanonimowaAnu

Do wszystkich którzy piszą, że jest już taki temat lub zamierzają.
Przepraszam jeśli spamuje, miałam dobre intencje :PPPP