napisy jak zawsze będą ok. 20:00. Ja właśnie robię swoją część, a youhaveamessage zacznie, gdy wróci ze szkoły ok. 16:00 :))
to super :0 jeszcze dziś obejrzę 25 odcinek! :D chociaż nie mogę się powstrzymać, a żeby nie oglądać go co chwile po angielsku ;d e
equinox17 do jakiej wersji będą napisy? bo mam odcinek w wersji hdtv.xvid-2hd hm? :D
hmmm, powiem tak... byłem przygotowany na to co się stanie. nawet chyba w cz.7 opisałem swoje odczucia i było prawie dokładnie tak, jak wtedy mówiłem. ogólnie nuda, nuda, nuda... odcinek przewidywalny do bólu. Ale Marlene ma rację. Dzisiaj przeglądałem stare odcinki i pukałem się w głowę. Jak można było nie zauważyć, że ta osoba to "A" ;d Takie "subtelne" wskazówki w dialogach.
Powiedz mi proszę, jak Wy to tłumaczycie? Ze słuchu, czy macie skądś ściągnięte napisy po angielsku? :)
Obejrzyjcie po angielsku, ja się bardzo cieszę, że nie czekałam. Nie jest trudne do zrozumienia, a zaoszczędzicie czas i nerwy.
ok, ja bym na waszym miejscu się nie cieszyła, bo tak samo byłam napalona na ten finał wczoraj, a dziś... cóż, nie spoileruję
Według mnie odcinek był jednym wielkim nieporozumieniem i jestem zawiedziona. Tyle naszych teorii tutaj się przewijało, że by kryminał można było spisać, a oni poszli na łatwiznę. Żałuję, że wczoraj nie poszłam spać, tylko oglądałam.
mogłabym obejrzeć bez napisów, ale nie wiem czy wszystko bym dokładnie zrozumiała. :D wolę poczekać :) ale też nie mogę się doczekać!
słyszałam, że żenujące było. już teraz jestem troche mniej podekscytowana. nie oczekuje duzo. byleby tylko A nie okazała się Bliźniaczka Ali, Mona, Jenna albo Garret- to mi wystarczy
ja tak na początku myślałam. Dialogi nie do końca mają znaczenie, wszystko jest pokazane...Szkoda gadać
ale, że co odcinek nie zachwycił? no każdy ma inne zdanie wiadomo, że nie wszystkim widzom da się dogodzić. Jak ktoś oglądał to proszę o opinię:)
Odcinek jak dla mnie był porażką i kpiną. Początek całkiem, całkiem... ale sam finał... Czuję się oszukana i teraz już złość przerodziła się w zażenowanie.
Ale my Polacy jesteśmy narodem narzekającym, bo podobno amerykanie są zachwyceni.
ja nie oglądałem więc się nie będę wypowiadał, zobaczę odcinek to się wypowiem. Każdy ma prawo do własnej oceny i opinii, oglądał ktoś jeszcze? :D proszę o opinię.
ale to co napisałaś trochę mnie zaskoczyło, mam nadzieję, że nie będę mieć tak samo jak ty.
W takim razie trzymam kciuki, żebyś chociaż Ty był pozytywnie nastawiony do finału drugiego sezonu, chociaż niestety wątpię :)
Nie, nie tu nie chodzi o własną opinię. Tu po prostu producenci sobie z nas zakpili. Oszukali nas. Parodia.
Też tak uważam. Z przykrością stwierdzam że serial zapowiadał się genialne, coś nowego świeżego ambitnego... a skończyło się jednym wielkim komercyjnym kiczem !! I 3 sezon będzie na siłę robiony... Szczerze albo nie mieli pomysłu na zakończenie albo zmyślali bajki żeby zwiększyć oglądalnosc...
nie zachwycił to malo powiedziane, chcę zobaczyć Wasze miny jak to zobaczycie ... zresztą zobaczycie. Zwróćcie uwagę, ile komentarzy sypie się w głównych tematach.
ja nie czytałem innych tematów bo jest powiedziane co i jak.... dlatego nie wiem. Ale wszyscy są aż tak niezadowoleni? :/ kurcze...
*********************SPOILER******************* nie mów, że było tak jak w książce. Bo dostanę nerwicy ;D
jak zobaczysz sceny rodem z komedii to zobaczysz, że mozna być w większym ...hahaha, ale juz na serio bądźmy cicho :D Choć ja nie wchodziłam zupełnie na forum przed obejrzeniem, bo za duża pokusa
dobra Ciii cho :) ale bardzo mnie zaskoczyłyście...... obejrzę później, i na pewno poczuje się oszukany :D