Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73563
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Hej, wie ktoś może kiedy będą napisy?
ps. prosze BEZ SPOJLERÓW :DD

teafortwo

ja tez czekam czekam czekam :)

ocenił(a) serial na 7
zzuziaaa

pewnie wieczorem,albo jutro jak to zazwyczaj bywało :)

kinia207

myślę, że tłumacze :-) na dziś zrobią napisy. Trzeba być cierpliwym :-)

ocenił(a) serial na 4
kinia207

napisy jak zawsze będą ok. 20:00. Ja właśnie robię swoją część, a youhaveamessage zacznie, gdy wróci ze szkoły ok. 16:00 :))

equinox17

Wspaniale jesteście dziewczyny. Dzięki.

ocenił(a) serial na 4
dalacin2468

Jestem chłopakiem, ale przyzwyczaiłem się, że ludzie mylą mnie na forum ;d

equinox17

to super :0 jeszcze dziś obejrzę 25 odcinek! :D chociaż nie mogę się powstrzymać, a żeby nie oglądać go co chwile po angielsku ;d e

equinox17 do jakiej wersji będą napisy? bo mam odcinek w wersji hdtv.xvid-2hd hm? :D

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

będą do tej właśnie wersji ;p

equinox17

dzięki! a powiedz mi jak odcinek w Twoim odczuciu?

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

hmmm, powiem tak... byłem przygotowany na to co się stanie. nawet chyba w cz.7 opisałem swoje odczucia i było prawie dokładnie tak, jak wtedy mówiłem. ogólnie nuda, nuda, nuda... odcinek przewidywalny do bólu. Ale Marlene ma rację. Dzisiaj przeglądałem stare odcinki i pukałem się w głowę. Jak można było nie zauważyć, że ta osoba to "A" ;d Takie "subtelne" wskazówki w dialogach.

equinox17

Aaa... to przepraszam;)

equinox17

super :DD już nie mogę się doczekać ;p

teafortwo

to jest jedyny temat na który mogę dziś wejść :D 0 spoilerów :) i to czekanie! ;)

Leo_Wyatt

dokładnie! jeny, ale ponoć denny był koniec -.-
a wie ktos mmoze, gdzie moge sciagnac odcinek??

ocenił(a) serial na 10
teafortwo

Ja ściągam na pebie ;)

ocenił(a) serial na 1
equinox17

Powiedz mi proszę, jak Wy to tłumaczycie? Ze słuchu, czy macie skądś ściągnięte napisy po angielsku? :)

teafortwo

Obejrzyjcie po angielsku, ja się bardzo cieszę, że nie czekałam. Nie jest trudne do zrozumienia, a zaoszczędzicie czas i nerwy.

VanillaCream

i jak wrażenia po odcinku, mocny był??????? tylko proszę bez spoilerów. :)

Leo_Wyatt

ok, ja bym na waszym miejscu się nie cieszyła, bo tak samo byłam napalona na ten finał wczoraj, a dziś... cóż, nie spoileruję

Leo_Wyatt

Według mnie odcinek był jednym wielkim nieporozumieniem i jestem zawiedziona. Tyle naszych teorii tutaj się przewijało, że by kryminał można było spisać, a oni poszli na łatwiznę. Żałuję, że wczoraj nie poszłam spać, tylko oglądałam.

ocenił(a) serial na 10
VanillaCream

mogłabym obejrzeć bez napisów, ale nie wiem czy wszystko bym dokładnie zrozumiała. :D wolę poczekać :) ale też nie mogę się doczekać!

ladyyS

ja też wolę poczekać :) chociaż oglądałem kawałek tzn: nie całe 4 minuty po ang :)

Leo_Wyatt

słyszałam, że żenujące było. już teraz jestem troche mniej podekscytowana. nie oczekuje duzo. byleby tylko A nie okazała się Bliźniaczka Ali, Mona, Jenna albo Garret- to mi wystarczy

ocenił(a) serial na 10
teafortwo

Hahahah, to w takim razie lepiej niech emocje opadną Ci w ogóle.

justysia27

jeny, nawet mnie nie denerwuj!

ocenił(a) serial na 10
teafortwo

Nie denerwuje tylko przygotowuje na porażkę :D
Powodzenia w oglądaniu ;)

ocenił(a) serial na 10
justysia27

Miało być bez spojlerów... :P Teraz już wiem, ze też się zawiodę :/

ladyyS

ja tak na początku myślałam. Dialogi nie do końca mają znaczenie, wszystko jest pokazane...Szkoda gadać

VanillaCream

ale, że co odcinek nie zachwycił? no każdy ma inne zdanie wiadomo, że nie wszystkim widzom da się dogodzić. Jak ktoś oglądał to proszę o opinię:)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Odcinek jak dla mnie był porażką i kpiną. Początek całkiem, całkiem... ale sam finał... Czuję się oszukana i teraz już złość przerodziła się w zażenowanie.
Ale my Polacy jesteśmy narodem narzekającym, bo podobno amerykanie są zachwyceni.

justysia27

ja nie oglądałem więc się nie będę wypowiadał, zobaczę odcinek to się wypowiem. Każdy ma prawo do własnej oceny i opinii, oglądał ktoś jeszcze? :D proszę o opinię.

ale to co napisałaś trochę mnie zaskoczyło, mam nadzieję, że nie będę mieć tak samo jak ty.

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

W takim razie trzymam kciuki, żebyś chociaż Ty był pozytywnie nastawiony do finału drugiego sezonu, chociaż niestety wątpię :)

justysia27

powiem Ci wieczorem ;)

Leo_Wyatt

Nie, nie tu nie chodzi o własną opinię. Tu po prostu producenci sobie z nas zakpili. Oszukali nas. Parodia.

VanillaCream

Też tak uważam. Z przykrością stwierdzam że serial zapowiadał się genialne, coś nowego świeżego ambitnego... a skończyło się jednym wielkim komercyjnym kiczem !! I 3 sezon będzie na siłę robiony... Szczerze albo nie mieli pomysłu na zakończenie albo zmyślali bajki żeby zwiększyć oglądalnosc...

Leo_Wyatt

nie zachwycił to malo powiedziane, chcę zobaczyć Wasze miny jak to zobaczycie ... zresztą zobaczycie. Zwróćcie uwagę, ile komentarzy sypie się w głównych tematach.

VanillaCream

ja nie czytałem innych tematów bo jest powiedziane co i jak.... dlatego nie wiem. Ale wszyscy są aż tak niezadowoleni? :/ kurcze...

Leo_Wyatt

Tak są niezadowoleni, bo perfidnie nas oszukano.

VanillaCream

Ale A poznasz, albo już je znasz...

VanillaCream

*********************SPOILER******************* nie mów, że było tak jak w książce. Bo dostanę nerwicy ;D

VanillaCream

ja pier... to ostro pojechali, a było tyle zapewnień.

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

ciiicho, nic nie mowcie!! :D

ladyyS

już cicho :d ale jestem w szoku...

Leo_Wyatt

jak zobaczysz sceny rodem z komedii to zobaczysz, że mozna być w większym ...hahaha, ale juz na serio bądźmy cicho :D Choć ja nie wchodziłam zupełnie na forum przed obejrzeniem, bo za duża pokusa

VanillaCream

dobra jak obejrzę to Ci napisze :D padłem........

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

:D Ale Ciii :D

justysia27

dobra Ciii cho :) ale bardzo mnie zaskoczyłyście...... obejrzę później, i na pewno poczuje się oszukany :D

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

raczej rozczarowany bo na pewno nie takiego zakończenia sie spodziewałeś .

Blondi_89

Dowiedzieliśmy się również, co to za wskazówka dotycząca A była w 1x12 :)
Producenci są TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACY inteligentni.
Ale nie chcę wam za bardzo spoilerować, wskazówka jest na 17 stronie w 13 części tematu.