PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

3 sezon

ocenił(a) serial na 8

Czy wiadomo coś na temat 3 sezonu? Czy będzie czy też producenci poprzestaną na 2?

Ewodia

Będzie 3 sezon. W nim mamy się dowiedzieć, kto zabił Ali.

ocenił(a) serial na 8
VanillaCream

Cieszę się, bo lubię ten serial i interesują mnie bardzo losy bohaterów. Wiadomo czy w tym sezonie dowiemy się kim jest A.?

Ewodia

Tak, chyba w 25 odcinku, bodajże 19 marca.
No i nie wiadomo tylko, czy przez ukochane ACTA Polska będzie miała dostęp do filmiku. ;(

ocenił(a) serial na 8
VanillaCream

Mam nadzieje, że mimo wszystko uda nam się oglądać ten i inne seriale. A jeżeli nie, to może serial pojawi się w telewizji, chyba był kiedyś emitowany na AXN pod nazwą "Słodkie kłamstewka".

Ewodia

Na tę telewizję to ja nie liczę. Jak w żaden sposób nie będzie się dało, to trudno, w każdy wtorek będę w nocy oglądała na żywo i szła do szkoły niewyspana. Przynajmniej do finału 2. sezonu-marca.

ocenił(a) serial na 5
VanillaCream

Był spoiler już o tym, że mają ujawnić zabójcę Ali w 3 sezonie?

ocenił(a) serial na 8
Chimcharo

Dziś próbowałam oglądać na żywo (po raz pierwszy), ale nie dałam rady, bo obraz mi się zacinał, dźwięk też.

@Chimcharo, pierwszy raz o tym słyszę.

ocenił(a) serial na 4
Ewodia

hej, gdzie oglądałaś? :D

ocenił(a) serial na 10
Ewodia

no wlasnie, gdzie?

ocenił(a) serial na 8
Inspire

Nie zapisałam linka, ktoś dodał go na tumblrze.

ocenił(a) serial na 10
Ewodia

Większość tajemnic rozwiąże się w sezonie 2 :
2x25 "UnmAsked"
A's identity will be revealed, the killer of Alison is revealed and will go to jail and a beloved character will die in the second season finale.

Poznamy A, poznamy zabójce Ali i ktoś zginie...
Tylko co będzie się w takim razie działo w 3 sezonie?

spyro0

mi się wydaje że poznamy jedno A , a potem może zacznie działać kolejne czy któraś z osób zamieszana w sprawki A.
hmmm dla mnie 3 sezon jest już bez sensu... takie na siłe przeciąganie.

ocenił(a) serial na 5
spyro0

Skąd masz opis tego odcinka? Bo pamiętam, że był jeszcze jakiś inny i było w nim napisane, że ktoś zostanie oskarżony o zabójstwo Ali, ale niekoniecznie słusznie ;]

Chimcharo

tak, ktoś ma być oskarżony, jednak zabójcy nie poznamy- przynajmniej tego prawdziwego

Ewodia

vvyłacz gg i inne programy będzie lepiej i tylko tą stronę miej otwartą.
Relacja online strasznie obciąża łącze i lapki.