4 sezon PLL rozpocznie się 11 czerwca 2013 r.
Pierwsze sceny zostaną nakręcone 15 marca.
Sezon rozpocznie się odcinkiem " 'A' is for A-l-i-v-e ".
Czego oczekujecie w tym sezonie? Chcielibyście żeby to był ostatni?
Spojler ........
ponoć w 1 ep mamy poznać postać matki Tobiego, zapowiada się ciekawie i dowiemy się może dlaczego nie ma daty na jej nagrobku :)
Ja bym chciała by wszystko się wyjaśniło i żeby był to ostatni sezon.
Według mnie mogli to już zakończyć na 3im,ale jeśli nie zakończyli to mimo wszystko będę pewnie oglądać ;)
Nie jestem pewien, ale chyba czytałem jakiś wywiad że mają plany na 5 sezon i wtedy chyba zakończą. Ale nie mam 100% pewności czy to nie był fake.
Info:
1) 2 odcinek 4 sezonu prawdopodobnie będzie nazywał się "Red sails in the sunset", ale chyba póki co nie zostało to jeszcze potwierdzone.
2) Dziś odbyło się próbne czytanie scenariusza to 1 odcinka 4 sezonu.
3) Prawdopodobnie właśnie w tym odcinku zobaczymy retrospekcje ze zmarłą mamą Toby'ego - prawdopodobnie będzie ubrana w pidżame.
4) Dowiemy się (w tym sezonie) kto zabił Iana. [Wreszcie!]
5) Ostatnia scena z 3 sezonu da początek historii oraz zagadce, która będzie toczyła się przez ten sezon i rozwinie się w 1 odcinku 4 sezonu.
6) W tym sezonie będzie "dobra" historia Ezry [nie wiem co to oznacza]
7) Prawdopodobnie Mona pojawi się w 4x01
8) Poznamy jakiegoś gline, który zajmie się śledztwem.
9) W 4x01 pojawi się jakiś reporter pokazując smutną historię [ A reporter will be in this episode covering a sad story. - nie wiem jak dokładnie to można przetłumaczyć]
10) Scenarzyści planują aby w tym sezonie pojawił się Mike i Zack .
Jeszcze piątego brakuje..lubię serial,ale to troszkę przesada chyba według mnie oczywiście ;) nawet ciekawe te informacje,ale czasami tak jest,że wydają się ciekawe,a później jest strasznie nudne i się dłuży...
Dobrze,że poznamy zabójcę Iana,właśnie nareszcie :]