Filmweb dodał 4 sezon (emisja 2013). To tak na serio? W sensie orientujecie się czy naprawdę nakręcą i to aż tyle odcinków?
zostało oficjalnie potwierdzonee ;D PLL potem wróci w czerwcu i będzie z nami przez całe wakacjee ;))
ludzie ciągle sobie mówią 'wale to...nie oglądam',ale jednak...Kto jest 'A' ?! to pytanie dręczy wszystkich i scenarzyści pewnie wykorzystają to by dalej robic sezony...mnie osobiście ciekawi śmierć Ali kto ją zabił :)
Albo czemu jej nie zabił?:D
A ja Ci mówię, że w końcu ludzie się znudzą - wierz mi, można przerwać oglądanie serialu - i serial zostanie urwany..:)
sądzisz,że takie show zostawią bez zakończenia;/ ? moim zdaniem zauważą,że serial traci oglądalność i,któryś sezon po prostu będzie tym ostatnim ;))
Oby, bo wtedy się ostro poirytuje - jak przy Veronice Mars;/ Przerwali w połowie sezonu i już. Koniec.
Oby tu tak nie zrobili.
Ksiażki trwają jak na razie w nieskńczoność ale nie martw sie. Takiej fabuły jak w nich nie będzie bo twórcy nie chcą robić 20 sezonów więc nie licz na wątki ksiażkowe takie jak" Alison to ALison a Courtney to Courtney chyba ze Courtney to Alison a Alison to Courtney" itd.