Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Filmweb dodał 4 sezon (emisja 2013). To tak na serio? W sensie orientujecie się czy naprawdę nakręcą i to aż tyle odcinków?

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Tak, to pewne :)

Chimcharo

Dżi... i jak tu się "oduzależnić":D:)

ocenił(a) serial na 10
Hoax

zostało oficjalnie potwierdzonee ;D PLL potem wróci w czerwcu i będzie z nami przez całe wakacjee ;))

ocenił(a) serial na 10
duperak3

ja licze,że tak na 60 lat dostane prezent i może dowiem się kim jest 'A' ;D

duperak3

A mnie się wydaje, że serial straci na oglądalności w 6 sezonie i go nie dokończą;D

ocenił(a) serial na 10
Hoax

ludzie ciągle sobie mówią 'wale to...nie oglądam',ale jednak...Kto jest 'A' ?! to pytanie dręczy wszystkich i scenarzyści pewnie wykorzystają to by dalej robic sezony...mnie osobiście ciekawi śmierć Ali kto ją zabił :)

duperak3

Albo czemu jej nie zabił?:D
A ja Ci mówię, że w końcu ludzie się znudzą - wierz mi, można przerwać oglądanie serialu - i serial zostanie urwany..:)

ocenił(a) serial na 10
Hoax

sądzisz,że takie show zostawią bez zakończenia;/ ? moim zdaniem zauważą,że serial traci oglądalność i,któryś sezon po prostu będzie tym ostatnim ;))

duperak3

Oby, bo wtedy się ostro poirytuje - jak przy Veronice Mars;/ Przerwali w połowie sezonu i już. Koniec.
Oby tu tak nie zrobili.

ocenił(a) serial na 8
Hoax

Ja ich zachlastam gdy mi zrobią tak jak w Kyle XY

Hoax

ale serial jest chyba oparty na książkach więc nie może chyba trwać w nieskończoność ? :)

ocenił(a) serial na 8
willemite

Ksiażki trwają jak na razie w nieskńczoność ale nie martw sie. Takiej fabuły jak w nich nie będzie bo twórcy nie chcą robić 20 sezonów więc nie licz na wątki ksiażkowe takie jak" Alison to ALison a Courtney to Courtney chyba ze Courtney to Alison a Alison to Courtney" itd.

Wonderlife

woow sądziłam, że książek jest tylko 4

willemite

Wiesz, Pamiętniki Wampirów - serial mają niewiele wspólnego z książką, więc tu może być podobnie;)

Hoax

A jest jakaś informacja o tym, ile ich będzie w sumie?