W tytule odcinka jest duże A, a to oznacza że prawdopodobnie poznamy kolejną osobę z A-teamu.
Ten zabieg był zawsze, kiedy ktoś w odcinku był demaskowany.
Też tak sądzę - może w tym odcinku uzyskamy po prostu ostateczne potwierdzenie, że to on. chociaż Ja wiem to od dawna. Jego związek z Arią to tylko gra, wykorzystuje ją by dopaść Alison, z którą miał romans, a teraz chce ją poćwiartować.
Ezra ma ponoć w tym odcinku ukraść pamiętnik Ali - będąc w pokoju Hanny, czyli to on, moze tak oficjalnie po prostu się dowiemy :)
a mnie ciekawi co Ali nawypisywała na dziewczyny w tym pamiętniku z 14 odcinka chodzi mi o to czy są to złe czy dobre rzeczy jak by nie było nie mogę się doczekać następnego odcinka ;)
2 pierwszee strony widoczne w 4x14 nic nie wnoszą ; ) na pewno Ali napisała tam o tym, że Hanna całowała sie z Mikiem
Dużo o tym czytałam więc pewnie to prawda. A Hanna nie chciała dać dziewczynom pamiętnika, bo bała się, że się o tym dowiedzą ;)
na pewno masz rację skoro dużo o tym jest więc musi być prawdą zwłaszcza że w tym serialu często są ,,dziwne,, rzeczy :D w każdym bądź razie pewnie będzie o tym w 15 odcinku znaczy mam nadzięje że dziewczyny zdążą wszystko przeczytać z tego pamiętnika zanim jak zwykle jakoś go stracą ;)
Spencer będzie go przeglądać i nie będzie rozpoznawać żadnych imion, bo Ali je pozmieniała. O Spencer najprawdopodobniej mówi Little Miss Prissy Pants :D http://25.media.tumblr.com/7b61e83f19da249f3c82d6dc48786e19/tumblr_mz3mscnYI41s5 u88so1_r1_1280.png Pierwsza pamiętnik ma mieć Emily. Ale niestety to nie potrwa długo, bo Ezra jako A zabierze pamiętnik, chyba z pokoju Hanny :D
wow dzięki za tą fotkę bo nie mogłam znaleźć :) no wiedziałam że jak zwykle nie może być tak łatwo i coś się stanie czyli nie będą mieć już pamiętnika a mogłyby od razu go przeczytać jak tylko Hanna go im da ale nie muszą osobno no :D ale z drugiej strony jeżeli Hanna go czytała to może ona powie dziewzynom wszystko co tam pisało nawet jeśli nie wie któro jest o kim to one same się domyślą hehe ;)
Mam nadzieje, że tak będzie, bo zawsze jak już coś mają na A to i tak w grze końcowej przegrywają i zostają z niczym :D
no właśnie dokładnie mi o to chodziło i to się robi trochę wkurzające że nic nie potrafią zatrzymać na dłużej ale i tak lubie oglądać ten serial nawet jak bywa czsami nudny i bez sensu to jednak ma w sobie coś co strasznie wciąga :D czekam nie cierpliwie na odcinek mam nadzieję że będzie coś ciekawego ;)
Ja też go strasznie lubię. A widzę teraz, że coraz więcej osób się z niego wycofuje, bo twierdzą, że już to się nudne robi :P Nic bardziej mylnego : D
Ja miałam oglądać online, ale nie wiem czy dziś do 2 wytrzymam :D
nom też to zauważyłam ale większość się wycofuję bo po prostu chcą obejrzeć już ten prawdziwy ostatni odcinek i wiedzieć kim jest A ( chociaż raczej już wiadomo :) ) , poznać wszystkie odpowiedzi i opowieść Ali jak to było naprawdę tamtej nocy a jak się dowiedzieli że podobno ma być 5 sezon to odechciało im się oglądać, ale ja chociaż też chcę już wszystko wiedzieć to wolę żeby ten serial się jeszcze nie skończył bo teraz ciężko coś znaleźć ciekawego do oglądania ;)
ja chyba jednak jutro obejrzę bo zmęczona jestem itd :D
Też trochę padam, bo rano wstałam , ale chyba dam radę. Lubię wszystko wiedzieć pierwsza, zanim przeczytam o tym gdzieś XD
Tylko popatrz : https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/q71/375679_592181847517342_1389 405290_n.jpg (jak coś to usuń spację)
Polecam Ci Dawno, Dawno Temu jeśli jeszcze nie ogladasz.
hehe zaraz mnie zachęcisz i też będę czekać ;D
nie , nie oglądam bo pierwszy raz słyszę o tym zaraz zobaczę co to :)
jednak wiem co to jest jak zobaczyłam zdjęcia i opis , widziałam to kiedyś w tv i potem już chyba nie leciało albo nie pamiętam jaki to kanał był więc chyba zaczne oglądać online :D
zawsze wiesz dużo na temat serialu pll to wiesz może czy w tym odcinku co ma być będzie dużo Alison czy tylko tak jak zawsze na chwilę się pojawi jak w ,,śnie,,? hehe :D
Nie, tym razem przyjdzie do Emily i będą rozmawiać :) Poza tym pojawi się we flashbacku z Hanną ;)
Jednak czekasz? ^^
no z tym że do Emily przyjdzie to już wiem ale lubię te flashbacki bo ogólnie najbardziej lubie oglądać jak jest Alison nie wiem czemu ale ona jest tam w jakiś sposób najciekawsza i ta aktorka naprawdę świetnie gra jak na najmłodszą z nich :D
haha no ja też nie wiem czemu ale zawsze miałam go za takiego psychola czy coś delikatnie mówiąc ale się trochę zawiodłam bo myślałam że serial będzie bardziej naprowadzał na prawdziwego A od początku tak żebyśmy mogli jakoś normalnie się domyślać a ja oglądam od nowa wszystkie odcinki i wraz nie widzę żeby tam Ezra się jakoś specjalnie wyróżniał w czym kolwiek dopiero w późniejszych sezonach abo jestem ślepa i nie rozumiem takich seriali haha :D
ja jak oglądam od nowa serial to zawsze nowe rzeczy zauważam i powiem ci, że serio dużo na Ezrę wskazywało już od samego początku! :D A co odpowiedzi niżej to przerwa jest w dawno temu, bo aktorka grająca śnieżkę jest w ciązy XD
no ja też widzę dużo ale nie tak żeby wiesz Ezra był A no ale widać to było jednak coraz bardziej z każdym odcinkiem :D no tyle że ja zawsze jak mi się spodoba jakiś serial to go obejrze baardzo szybko xD
Ja wiem, obejrzałam Dawno temu w tydzień. To polecę Ci jeszcze Pamiętniki Wampirów, The Originals, Veronica Mars - bardzo podobne do PLL no i Ravenswood :D
właśnie czekam też na następne odcinki Pamiętników i The Originals ale pamiętniki mają być chyba 23 stycznia a The originals to nie wiem zapomniałam :D
chyba już zawalamy ten temat bo tylko my się tu wypowiadamy haha xD
Hahah, jutro się rozwinie jak ludzie obejrzą nowy odcinek :P haha napisz na priv, to pogadamy :P
Też czekam na TVD I Originalsów - zaczną się chyba przed pamietnikami :D
no racja racja :P okej to wrazie coś to jutro do cb napiszę bo pewnie obejrzę odcinek i padnę albo nawet nie dokończę hehe xD
no i będzie co oglądać :D
Pewnie jeszcze pojawi się sezon oczami Ali i wszytsko od nowa, ale z jej perspektywy wcale się nie zdziwię ...
to nie było by takie złe ale na 2 lub 3 odcinki bo cały sezon przeciągania o tym co jej się tam działo i jak se radziła to trochę przesada by było ale zobaczymy co oni tam wymyślą bo Ali jeszcze w 4 sezonie chyba będzie opowiadać dziewczynom co się działo tamtej nocy itd . ;)
Moim zdaniem to głupota tak cały sezon oczami Ali, nie wyobrażam sobie w ogóle jakby to mogło wyglądać... :D wystarczy jeden, a dobrze wyjaśniony odcinek. I w ogóle PLL powinni zamknąć tym, że pokończą wszystkie wątki!
no właśnie dla mnie to nie możliwe żeby sezon miałbyć cały o Ali aż tyle jej się nie przytrafiło tam hehe a po za tym chyba starczy im w jednym odcinku 43 minuty dla Ali , lubię ją ale chcę żeby ten 5 sezon był jakiś normalny chociaż ciężko se to wyobrazić jak prawie wszystko się wyjaśni w 4 sezonie znaczy wiem że będzie kilka nie wyjaśnionych spraw ale chyba nie aż tyle żeby cały 5 sezon tym zawalić ;D
Według mnie to 5 sezon powinien być wyje^Y^*&^*&( w kosmos, ma nas wcisnąć w fotel :D hahaha, ciekawe tylko, czy na 5 zakończą :D
nie jeden miał nas wcisnąć w fotel zwłaszcza finały każdego sezonu i jakoś tak nie było no ale naprawdę nie wiem co oni mogą wymyśleć na ten 5 sezon no w głowie mi się nie mieści co tu można jeszcze przeciągać oprócz tego kto jest A i Ali odpowiedzi na wszystkie pytania xD
a i jednego nie rozumiem bo gdzieś czytałam że Ezra pomoże dziewczynom w finale a Ali niby będzie uważała że Ezra nie jest zły tylko raczej dobry więc kogo niby Ali ma się w końcu bać bo to juz sie robi bez sensu xD
A może Pigskin? :D Czyli Paige... no i Emily mówi, że myślała, ze wie kogo się boi, ale jednak się pomyliła i nie wie.
Książek jest dużo, więc pewnie dużo nie wiemy, pewnie mają jeszcze co kręcić :D pojawią się nowe postacie itp. No i muszą wyjaśnić kim jest Black Veil
to możliwe bo też oglądałam na yt zapowiedź odcinka gdzie Ali mówiła że myślała że wie ale się pomyliła więc może jednak pomyliła się co do Ezry i rzeczywiście nie jest taki zły ale nadal coś chcę od Ali ale dobra tam to jednak nie ma sensu haha :D
no właśnie nie wiem czy to tylko ja ale twarz tej Black Veil choć nie wyraźna przypomina mi tylko matkę Tobiego bo nikt inny mi nie pasuje chyba że to będzie ktoś zupełnie nowy zwłaszcza że jego matka ponoć nie żyje itp xD
Dla mnie Ezra może i choć nie jest Big A, powinien być tym złym :D ciche marzenie... :D
matka Tobiego już dawno wtedy nie żyła, jak dla mnie to Melissa :D
hehe no dla mnie to on się idealnie nadaję na tego złego z tymi oczami to już w ogóle :D
ale Melissa że tak powiem jest trochę ładniejsza a ta twarz co tam trochę widać to serio jakoś dziwna jest chyba że się aż tak postarali żeby nie rozponać Melissy :D
ale jakiś chłopak/facet musi być też tym złym bo wtedy się Ali bała jakiegoś że go zabiję chyba że to był Ezra ale się okazało że jednak nie jest taki zły xD
też mnie ciekawi czy będzie w końcu jakieś potwierdzenie że Ezra jest A i kiedy dziewczyny to zauważą bo wiem że ma być coś taiego że dziewczyny będą podejrzewać że Ezra to A ale nie bedą wiedziały jak o tym powiedzieć Arii no chyba że coś już pomieszałam ;D
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/q71/s720x720/1522133_6009583932 93205_1258999688_n.jpg
Już opisuję, mianowicie, 1 obrazek - obraz pociągu w domku Ezry 2 - kadr z 15 odcinka gdzie dziewczyny są w tym właśnie domku 3 - Spencer z 15 odcinka na tle tej maszyny z lodem 4 - sami widzicie :O