Ali mogła podkoloryzować, same dziewczyny mówiły, że muszą odszyfrować co jest prawdą, a co nie. Wydaje mi się, że po tym jak Ali pocałowała Ezrę (jeśli w ogóle) on się odsunął i spytał się co ona wyrabia. Bo ich kształt rozmowy wskazywał, że faktycznie Ali poprosiła go tylko o ocenę opowiadań, a to że romansowała ze starszym mogło być albo jej fantazją, albo chodziło o kogos innego.
Generalnie serial nauczył mnie nieufności. Jak jakieś rozwiązanie podane jest na tacy, znaczy że to fałszywy trop ;)
Tutaj nie tyle są fałszywe tropy ile po prostu nic nie trzyma się kupy. Scenarzyści się wypalili i już nie wiedzą co piszą.
Tożsamość A w 5 sezonie na pewno będzie mega-rozczarowaniem, bo wątpię by to się okazał ktoś sensowny.
Na pewno nie chodzi o kogoś innego/ Już wiemy, że Board Shorts to Ezra. Ale że trochę fantazjowała to możliwe.
Okazało się że imiona i nazwiska osób na liście u dentysty zostały zapożyczone od imion z obsady PLL.Właśnie osoba o nazwisku "C.Cavanaugh"na liście to Chris Cavanaugh :)
Mam pewną teorie, często spotykamy się z tym, że matka Alison ma coś z głową. Widać to po jej zachowaniu. Była nawet na jakiejś tam liście z Radley (nie jestem pewien czy dobrze to nazwałem), którą miał ojciec Spencer. Myślę, że to ona wypchnęła matkę Tobiego z dachu. SPOJLER Na dodatek w finale ktoś ma zginąć podobno, myślę, że to właśnie ona, jak Toby się dowie.
A Wy co o tym sądzicie?
Ja gdzieś czytałem spojler, że ma zginąć brat Arii, ale nie jestem pewien. Matka Alison na pewno jest w coś zamieszana, możesz mieć rację.
a ja myślalam że ideą całego filmwebu (a przynajmniej jego serialowej części ) jest spojlerowanie ^^
Ale wchodząc na rozmowy o serialu, jeszcze takie dotyczące opinii o odcinku, liczysz się z tym, że ludzie będą snuć własne potwierdzone lub nie domysły co do fabuły. To, że ktoś capsem napisze nad komentarzem słowo "spojler" nie zmieni faktu, że ktoś nieszukajacy spojlerów przeleci okiem i coś przypadkiem przeczyta
Wchodzić na fora fanowskie i nie być świadomym możliwości spojlerowania to jak wyjść w lato na słońce i nie być świadomym, że cię może poparzyć. Innymi słowy na forum wchodzisz na własne ryzyko, a ryzykujesz tym, że znajdziesz coś, o czym nie chciałaś wiedzieć