Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73542
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka
Mercedesss

W kolejnym sezonie pojawi się nowa kobieta i znów okażę się lesbijką
to już jest wręcz nudne....ileż można ?

Mogliby zrobić że znajduje sobie chłopaka i po jakimś czasie okazuje się że wpadła i za 9 miesięcy urodzi dziecko
wydaje mi się ze byłoby ciekawiej

ocenił(a) serial na 1
aturi

A kiedy uwolnią Ali Em pewnie znów poleci do swojej "ukochanej"...
Wpadnie czy nie, chłopak w jej życiu byłby na pewno czymś wartościowszym do oglądania niż kolejny "romans" z dziewczyną wyglądającą prawie jak ona. Em wygląda przecież przy niej jak młodsza siostra :/

Mercedesss

Swoją drogą, nie zauważył nikt, że ta nowa bohaterka to jakby "ciemnoskóra" wersja Melissy? Zachowanie, gestykulacja, nawet z twarzy podobna. Może mi się wydaje, ale dla mnie są jak siostry - z tym, że Melissa jest całkiem biała, tamta jest bardziej mulatką.

_em_pe_

Jakoś nie czuje tego podobieństwa :P

_em_pe_

Ja też to zauważyłam, ale pod względem ogólnego sposobu bycia - też taka pani perfekcyjna :)

ocenił(a) serial na 8
aturi

"Mogliby zrobić że znajduje sobie chłopaka i po jakimś czasie okazuje się że wpadła i za 9 miesięcy urodzi dziecko" - tak było w którejś książce.. ;)

aturi

A właśnie wie ktoś jak nazywa się aktorka grająca tą nową "znajomą" Emily? Chciałam sprawdzić ile ma lat, bo w sumie wygląda dosyć ... STARO ;/

ocenił(a) serial na 3
thewolfofwallstreet

Miranda Rae Mayo, też byłam ciekawa, ale nigdzie nie znalazłam jej wieku. :c

weishenme

A Lindsay Shaw odeszła z serialu ? Wie ktoś coś ? W sumie głupio robią w tym całym wątku, bo każda z kłamczuch ma jednego stałego partnera a Em ciągle zmieniają. A ta nowa kucharka gra bardzo sztywno i obecnie to są najgorsze sceny w tym serialu - romans w kuchni na siłę. Jeśli ,,A" to ktoś kogo znamy to ja stawiam na nieobecnych może ojciec, któreś z dziewczyn, albo nawet ojciec Ali.

ocenił(a) serial na 7
thewolfofwallstreet

Wygląda na to , ze 24 :) http://www.modelmayhem.com/717033 haha czyli jest młodsza od Shay :)

Blondi_89

24? wygląda na 34

aturi

Jak dla mnie, to odcinek beznadziejny, nic pozytywnego, oprócz tego, że w końcu Tunner otworzyła tę beczkę, za to 4 betony tego odcinka:
nr1: Hanna, która chce sturlać beczkę gdzieś w lesie (w której podejrzewa, że znajdują się zwłoki jej koleżanki),
nr2: Znowu Hana, która najpierw chce sprawdzić za wszelką cenę, co się znajduje w beczce, a później stwierdza, że nie, lepiej jej nie otwierajmy, po prostu ją gdzieś wyrzucimy,
nr3: Emily znajdująca się w ciemnej, opuszczonej i strasznej fabryce lodów, rzucająca beztrosko tekst: "powinnyśmy się rozdzielić"
nr4: i oczywiście kolejne magiczne zamknięcie, to się już robi powoli nudne, wtórne i nie wiem, co jeszcze, ile razy można kogoś zamykać w chłodni, piecu, saunie itd??? To jest już uwłaczanie widzowi, mają nas za idiotów?

ocenił(a) serial na 7
aturi

Mi się odcinek podobał bardziej niż ostatni :)
Po pierwsze wciąż nie ma Holbrooka więc szansa na to , że nie żyje rośnie.
Podoba mi się przemiana Tobiego ! Był moją ulubioną męską postacią w 1, 2 i 3 sezonie ale już od dawna jego wątki były nudne - np rozwlekający się wątek z jego matką. Pomijając to, że on i Spencer powoli się wypalają i szczerze mówiąc wolałabym ją zobaczyć z kimś nowym, Toby jako psinka ma teraz jakąś ciekawszą rolę - nawet jeśli odwróci się od przyjaciół, zacznie współpracować z Tarner, zacznie prowadzić własne dochodzenie jest to ciekawy aspekt serialu.
Hanna w tym odcinku...okropna :/ No po prostu o ile myslałam, że to Aria i Emily pobiły już dawno rekord głupoty Hanna przebiła wszystko. Bardzo na -. Caleb, który musi spalić dowód (nóż), bo nie chce wylądować w więzieniu nie boi się, że ktoś może go przyłapać na wynoszeniu beczki z domniemanym ciałem?
No i oczywiście wątek emily nudny. Ich sceny są bardzo nienaturalne.

alexzsummer

Holbrook żyje, jest w promo kolejnego odcinka.

ocenił(a) serial na 6
aturi

Jeden ze słabszych odcinków, cała ta akcja z Hanną i Calebem żenująca. Po tym wszystkim, co przeszli, mogliby już dawno się połapać w tym, że "A" próbuje ich wrobić. Czekałem tylko na moment, aż drzwi od skrytki się zamkną, ale tym razem "A" postanowiło wrobić Spencer i Arię.

ocenił(a) serial na 7
aturi

Piszę jeszcze raz, bo moja wypowiedź gdzieś się zagubiła, a jestem ciekawa, co o tym sądzicie.
queen_hurricane
w odpowiedzi na post: _em_pe_ | wczoraj
ocenił(a) ten serial na: 7

Jedyne ciekawe rzeczy w tym odcinku to:
1. nagrana Hanna i Caleb - patrząc na perspektywę nagrania, wydaje się, że Holbrook (czy ktoś tam) nagrywał ich Z SZAFY. Ale oczywiście nikt nie pomyślał, żeby poszukać kamer w kuchni Hanny. Hm, względnie mogła być to kamerka w laptopie Hanny, ale też pewnie nikt nie wpadnie na to, żeby poszukać w nim szpiegowskiego oprogramowania (przecież Caleb się na tym nie zna). Myślicie, że wszystkie kłamczuchy mają kamery w domach?
2. Skąd wzięła się Aria w pomieszczeniu z laptopem Mony (w fabryce), gdy była w nim Spencer???? Spencer weszła tam i zablokowała drzwi tym żelastwem, a za chwilę pufff, Aria się bezszelestnie zmaterializowała. Wydaje mi się, że była tam już wcześniej...
3. Dlaczego Hanny nie było w szkolnej księdze pamiątkowej, którą oglądała Aria?? Nazwiska idą alfabetycznie, a popatrzcie na lewą stronę - są osoby na "Mar", a Hanny tam nie ma... Dziwne.
4. Jestem na 100% pewna, że zakapturzoną postacią na końcu odcinka był Toby. To te same buty i ten sam chód, które widzimy na początku 15 odcinka tej serii, gdy Toby szedł do Ali w więzieniu.

queen_hurricane

1. Na 99% mają kamery w domu. Jeśli 4 sezony zajęło im zrozumienie, że często są podsłuchiwane... to podejrzewam, ze dopoki -A nie powie im ,,podsłuchiwałem was, nagrywałem was!'' to się w ogóle nie domyślą.
już widzę minę Emily w stylu ,,naprawdęęęęę? nie wierzę!''

2. Tu nie mam pojęcia. Sceny w tej fabryce były tak nudne, że po prostu je przewinęłam.

3. Kolejne niedopatrzenie scenarzystów. Nie przejmowałabym się tym zbytnio.

4. -A gra kilku statystów. Przynajmniej tak było do tej pory. Fajnie, gdyby okazało się, że tą postacią był Toby... przynajmniej coś ciekawego by się zaczęło dziać :)

ocenił(a) serial na 7
Arvenare

1. To jest tak idiotyczne, że żadne z nich nie pomyślało choćby o używaniu telefonów na kartę i częstym zmienianiu kart, że aż mi witki opadły. O sprawdzeniu kamer nie wspominając. I nie rozumiem dlaczego nie używają sprzętu Ezry, żeby śledzić -A? Przecież on miał kamery wszędzie, z tego co zrozumiałam.

3. Czy ja wiem, czy niedopatrzenie? Prędzej celowe wprowadzanie w błąd, bo ostatnio dużo rzeczy dzieje się wokół Hanny i wygląda to podejrzanie. Dobre wyniki egzaminów, dostanie się na wszystkie uczelnie, magazyn wynajęty na jej nazwisko... Albo znowu robią nas w konia, albo coś z tego wyniknie i brak fotki może mieć tu znaczenie.

4. Wiem, że -A grają statyści, ale ten naprawdę szedł jak Toby ;) I niekoniecznie musi to oznaczać, że jest -A - może tylko prowadzi swoje własne "mega-tajne-FBI style" śledztwo i był w tej fabryce wyniuchać trop? Ogólnie wyglądało na to, że ktokolwiek to był przyszedł po odciski palców dziewczyn, bo świecił latarką po śladach ich dłoni.

ocenił(a) serial na 5
aturi

ten sezon to porażka tego juz się nie da oglądać bo każdy odcinek wygląda to samo