Poczatek serlalu mnie zairytowal tajeminice tajeminicze jakies A ale potem na intygi A zaczeły mnie męczyc serial robił się coraz to nudniejszy . Miałem sobie odpuścić ten serial ale powiedziałem sobie zobacze do końca może się rozkreci i tak się stało wrocily emocje serial zaczął mnie ciekawic . Ostatnie cztery odcinki oglądałem juz z wiekszą ciekawością Ale jako całość na razie mogę ocenic na 6/10.
W tym serialu pada takie zdanie mowie przez jedna z dziewczyn Przciez nie na padl na Polskę czy jakoś tak ciekawe czemu takie coś lubie jak slowo Polska pada w amerykańskim serialu . Jakoś tak miło
Ok slowo nie pasuje tu to chyba jak ktos gada jakies glupoty sam nie wiem powinelem napisac za intygowal za ciekawił bardziej to pasuje.
ja tez pierwszy sezon obejrzałam pierwsze odcinki były fajne potem oglądałam z ciekawości. ale skończyłam oglądać na 3 odcinku 2 seri jakoś zrobiło się nudno i te dziewczyny.... ale mam ochotę obejrzeć dalej, mówisz że jest lepiej??
Czy jest fajnie nie wiem ja widzialem tylko pierwszy sezon ostatnie odcinki cos sie zaczelo dziac ale uwazam go za nie zly serial.