PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73436
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

no w końcu ktoś coś zrobił mądrego, czyli plus dla Caleba :D
Ajaj nie mogę się doczekać co w tym tunelu w garderobie będzie :P

Hardkorze_

Obejrzałam kilka wywiadów z nią i jest chyba podobnie drewniana co w serialu :D Więcej się uśmiecha (cały czas się szczerzy)
Po wywiadzie Young Entertainment na YT mogę ją porównać do Maćka z klanu zmieszanego z Miley Cyrus xD

Bankowski_17

Z tego, co mi się wydaje, to ona jest zawodową modelką. I może do tego się nadaje, bo ma ładną buzię. Na zdjęcia w sam raz. W formie statycznej i gdy się nie odzywa.

Hardkorze_

zgadzam się w 100% ze wszystkim! a co do ciekawostki: mam tylko nadzieję, że scenarzyści chociaż wiedzą, kim jest nasz "diabełek" i znowu nie będą wybierać jego tożsamości na chybcika tuż przed finałem :/

ocenił(a) serial na 8
anthonyperette

Po każdym odcinku wchodzę tutaj przeczytać wątek. W zeszłym tygodniu połowa osób nakręcała się, że Byron ma pewnie romans z Ezrą. Śmiałam się, ale oglądając ten odcinek akurat przypomniałam sobie tę rzecz i oczekiwałam, ze Ezra na serio zaraz wejdzie do pokoju. Ale fajnie, ze rodzice Arii znów są razem. czasem ludzie potrzebują odetchnąć od siebie tylko po to, zeby zrozumieć, ze tak naprawdę nie mogą bez siebie żyć.
Mike'a nie ma w dormie, bo pod ksywą Theo Reaken próbuje sobie zrobić watahę chimer w Beacon Hills, ot co XD
Zachowanie dziewczyn typowo licealne w tym odcinku. To przeszukiwanie kuchni, włamanie do pokoju Sary. Swoją drogą, może Sara miała być właśnie taką drętwą postacią? Przecież są na świecie ludzie zachowujący się jak roboty. To w sumie przerażające.Za każdym razem widzę pustkę w oczach Dre Davis, to wygląda jakby aktorka w ogóle nie miała myśli. Creepy!
Zakończenie zdecydowanie na plus, Caleb, trzeba było zrobić cos takiego juz dawno!
Ah, podoba mi się wątek Caeba i Spence, ich sceny były urocze, a napięcie między Hanną a nimi jest jeszcze ciekawsze.
I w sumie cieszę się, że Hannę wywalili z pracy. W życiu są ważniejsze rzeczy niż kasowanie monitoringu w hotelu, takimi akcjami raczej nie zarobi na chleb.

yehet

nikt nie komentuje tego neglizu spencer? Okropna miala ta koszule nocna...

annap601

A mi się ona właśnie podobała :P

ocenił(a) serial na 8
annap601

Mi również bardzo się podobała :D

annap601

Wydaje mi się, że aktorka grająca Spenc nie wygląda zbyt sexi w takim wydaniu, bo po prostu wisi to na niej i w zadnym miejscu się nie opina :P ale nie widze sensu aby komentować to w jakiś zly sposób. Chcieli pokazać nam dosadnie, że to nie sa juz licealistki

ocenił(a) serial na 8
Arlett_a

To znaczy Troian jak dla mnie jest kompletnie za chuda (i ta płaska klatka piersiowa ;;) no ale jest dorosłą kobietą i niech się ubiera w co chce.

yehet

Może i jest chuda, ale mi się zawsze bardzo podobała :P Jest trochę taką chłopczycą i ma dosyć chłopięcą sylwetkę, ale u niej to jest raczej urocze. Zwłaszcza, że buzię ma bardzo ładną ;)

ocenił(a) serial na 8
akima_

To fakt, buzię ma ładną i ogólnie prezentuje się dobrze, ale gdyby przytyła choć odrobinkę nie zaszkodziłoby jej to.

yehet

Zwykle mnie specjalnie życie prywatne aktorów nie interesuje, ale o niej akurat gdzieś czytałam, że miała kiedyś problemy z anoreksją, pewnie dlatego jest tak szczupła.

ocenił(a) serial na 4
annap601

No właśnie wyglądała bosko, a koszula sama w sobie była piękna!

ocenił(a) serial na 5
Hardkorze_

Uważam, że w tym sezonie Spencer po raz pierwszy wygląda naprawdę ładnie Ta grzywka i podkręcone włosy dodały jej uroku.

ocenił(a) serial na 7
konkret_filmweb

Na początku jak obejrzałam zapowiedź sezonu 6B pomyślałam sobie: Boże, co oni z nią zrobili?! Ale teraz coraz bardziej przekonuję się do tego nowego, "dojrzałego" wizerunku :)

ocenił(a) serial na 7
anthonyperette

Jak dla mnie przyzwoitydrab odcinek, ale nic nie urywa tak jak w poprzednich sezonach.

Na plus
- rodzice Arii razem
- Hanna się postawiła
- akcja z jajkami :D

Na minus
- Alison jest coraz większa... Tak, wiem, że ma problemy hormonalne, ale tak ją ubierają, że zamiast odjąć kilogramów dodają
- Caleb niby załatwił sprawę dysku, ale jednocześnie wykopał sobie dołek
- poziom aktorstwa Sary (*)
- Mona, tęsknię ;/
- drabina-srsly?

Dodam jeszcze, że kiedy exszefowa Hanny mówiła o Azjatkach, pomyślałam, że Hanna wkręci Emily w jakąś sesję/pokaz żeby mogła sobie zarobić :D

ocenił(a) serial na 5
Ateliee

Emily nie wygląda mi na Azjatkę, tylko na kogoś z Haiti :-)

konkret_filmweb

Albo z Hawajów ;)

ocenił(a) serial na 8
anthonyperette

Odcinek w porządku, jak na 6B, ale się zastanawiam, czy nie obniżyć oceny do 6-7. Aż mi głupio, jak sobie przypominam, ile dni zmarnowałem kilka lat temu na nadrobienie trzech sezonów, a lata lecą, serial coraz głupszy i nie wiem, czemu to jeszcze oglądam.

Kierokat

a mozna juz gdzies obejrzec 16?

annap601

http://www. tvseriesonline.pl/pretty-little-liars/6x16/

annap601

każdy odcinek już kilka godzin po premierze można pobrać z kat . cr

Bankowski_17

wole nie pobierac, tzn nie sciagam nic z internetu bo potem instaluje sie zwykle w tle jakis syf na komputerze. Wole ogladac online

ocenił(a) serial na 5
annap601

Nie wiem, skąd ściągasz, mi tam się nic nie instaluje.

anthonyperette

machnęłam 6x16, szukajcie w najnowszych ;)