Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Skoro czwarty sezon ma 2 miliony oglądalności, a jeszcze w trzecim było 12 milionów.

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

Na wikipedii rzeczywiście jest tak napisane! :D Jednak pochodziłem po paru innych stronach i oglądalność waha się pomiedzy 2 a 4 milionami. Nie wiem kto pisał to na wikipedii. ;)

ocenił(a) serial na 7
Wonderlife

Ale to i tak spory spadek.

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

Źle się wyraziłem. :)
Oglądalność od 1 do 4 sezonu jest w przedziale od 2 do 4 milionów.

użytkownik usunięty
Wonderlife

Sądziłem,że oglądalność się zbytnio nie wahała, zawsze oscylowała w granicach 2,5 miliona.
Autor wątku z 12 milionami to sporo przesadził. Jeden znany serial F.R.I.E.N.D.S przyciągał przed ekranami telewizorów ponad 12 milionów a to był na ówczesne czasy przebojem w telewizji.

ocenił(a) serial na 8

Autor nie przesadził. Ktoś tak na wikipedii napisał. :D

Friends ostatni odcinek miał 50 mln. Więc myślę że z minimum 30 cały ostatni sezon. Gotowe na Wszystko miały ponad 12 mln w ostatnim sezonie. =)

użytkownik usunięty
Wonderlife

Kolejny powód,aby sprawdzać w innych źródłach niżeli na Wikipedii. Dla mnie było oczywiste,że taki serial jak PLL nie mógł zaskarbić sobie 12 milionowej widowni. ;-)

F.R.I.E.N.D.S przetrwał całą dekadę w świecie telewizji i pomimo tego kolejne sezony nie zaniżały poziom serialowi.;-)

ocenił(a) serial na 5

Nie tylko Przyjaciele mieli/mają taką lub wyższą widownią. TBBT, NCIS... Chociaż wiadomo, że taki "mały" kanał jak ABC Family nie jest w stanie zgromadzić nawet połowy takiej widowni. :)

użytkownik usunięty
qlenaa

Jestem świadom,że seriale pochodzące z gigantów telewizyjnych potrafią zgromadzić ponad 10 milionową widownię przed ekranami telewizora, tylko chciałem podać jeden przykład tak ogromnej widowni.
Wiadomo,że ABC tak jak Lifetime są niszowymi stancjami i 2 milionowa oglądalność to spory sukces.

ocenił(a) serial na 1
no_bo_co

Co raz to nowszy odcinek i jest co raz to bardziej naciągany. Ja się osobiście nie dziwie, że lecą w dół z oglądalnością. Podejrzewam, że jak tak dalej pójdzie to ten cały makaron skończy się tym, że cały serial jest snem którejś z dziewczyn. Masakra.