PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Napiszcie krótko imię postaci, która Waszym zdaniem jest A. Jak scenarzyści już ujawnią jej/jego tożsamość, to zobaczymy, kto miał rację. :) Nie będzie przynajmniej nieszczerego "wiedziałam, że to ten bohater!!!". :D

Jak dla mnie to Jenna.

ocenił(a) serial na 7
P_Halliwell

Wren lub Aria. Nie mogę się zdecydować ;)

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

Ezra albo Toby.. jakoś tak mi obaj pasują :)

ocenił(a) serial na 7
P_Halliwell

Aria/Ezra/Lucas

ocenił(a) serial na 9
Anne_8

Mona/Andrew/Wren/Toby/Meredith to według mnie mogą być A a reszta jest podejrzana i tak dla mnie

P_Halliwell

Mona (ostatnio przekonali mnie użytkownicy tego forum)

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Lucas/Toby/Ezra... może jeszcze Wren maczał w czymś palce, ale myślę, że to była zmyłka :3

ocenił(a) serial na 10

Jenna, Lucas

ocenił(a) serial na 9
Cudzoziemka87

Na chwile obecna najbardziej zadowolona bylabym jesli A okazala by sie byc Mona!

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

Toby :D ewentualnie Ezra, Cece.

ocenił(a) serial na 8
kala197

może jeszcze Jason :D
ale głównym podejrzanym jest dla mnie Toby.

P_Halliwell

Aria/Lucas/Andrew

P_Halliwell

Lucas/CeCe/Mona/bliźniaczka Mony;P

ocenił(a) serial na 7
akima_

Lucas / Aria

akima_

Ja teraz coraz częściej jeszcze biorę pod uwagę Tobiego, chociaż kiedyś śmieszyła mnie ta teoria;P

ocenił(a) serial na 6
P_Halliwell

Toby/Wren, zdecydowanie.

użytkownik usunięty
P_Halliwell

Toby/CeCe/Lucas

Gdyby nie to, że Wrena juz nie ma, byłby moim faworytem.

Lucasa i CeCe też dawno nie było;)

użytkownik usunięty
akima_

Tyle, że czytałem, że aktor grający Wrena, nie chce grać w PLL.

Tak? A to nie wiedziałam, myślałam że Marlene pisała gdzieś, ze jeszcze wróci, ale mogę się mylić.

użytkownik usunięty
akima_

Jeśli wróci to jest moim faworytem. Ale wątpię ;)

ocenił(a) serial na 6
P_Halliwell

Ezra :) Od samego począku stawiam na niego. Zobaczymy czy się sprawdzi ;p

ocenił(a) serial na 6
DarkAngel1989

Ostatnio myśle też o Hannie :D

P_Halliwell

Przyrodnia siostra Ally, Bethany.

ocenił(a) serial na 6
P_Halliwell

Wren/Lucas :)

ocenił(a) serial na 5
P_Halliwell

Toby/Lucas/Aria ;)

ocenił(a) serial na 6
P_Halliwell

od początku twierdze ze to Wren :)

P_Halliwell

Moim zdaniem to bohater, który nie był jeszcze pokazany w serialu ale była o nim mowa (NP. taka Bethany), albo ktoś kogo już widzieliśmy, ale okaże się, że ukrywał swoją tożsamość ( i nie chodzi mi o to, że ukrywa to, że jest A i udaje miłego (choć to po części też) ale o to, że myślimy, że ma na imię X, pracuje w sklepie muzycznym i jest starą znajomą Ali, a tak na prawdę ma na imię Y, pracuje dla rosyjskiego wywiadu (????) i jest (powiedzmy) kuzynką Ali) Ale jeśli mamy typować po imieniu, to najpierw się jeszcze raz poważnie zastanowię a potem napiszę :)

ocenił(a) serial na 4
filmowelove

Serio? Myślałam, że nikt nie podejrzewa Emily;P

ocenił(a) serial na 4
akima_

no generalnie napisalam to dla zartow, wlasnie dlatego ze nikt jej nie obstawia :D
ale prawda jest taka, ze tylko ona, Spencer albo Hanna by mnie usatysfakcjonowaly ;)

filmowelove

Aha, no bo już myślałam, że ktoś serio stawia na nią. Chociaż fakt jest taki, że odkąd A już nie jest Moną, to Emily nic się właściwie nie dzieje, ale to też może dlatego, że ona najmniej kłamie ze wszystkich Kłamczuch i A na nią nic nie ma;P

ocenił(a) serial na 4
akima_

jeszcze moze byc Paige i oszczedza swoja love :D
ja tak naprawde nie mam swoich typow, a raczej mam ich za duzo XD i w kazdym odcinku wychodzi na to ze zaden z moich typow nie pasuje (tak Mona mowila o RC "she's everywhere and nowhere"), wszystko sie zgadza XD

filmowelove

Ja bardziej, niż powiedzieć, kim może być A, mogę powiedzieć, kim raczej nie jest. Odrzucam Kłamczuchy i ich rodziców, pastora i dyrektora szkoły też;P Wątpię, żeby to byli Caleb, Paige, Ezra, Mike, Jenna, Melissa i pani Grunwald;P Co do reszty, to ciężko stwierdzić.

ocenił(a) serial na 4
akima_

ani Wren i Andrew.
zostal Toby, Lucas, Jason, Mona, Maya... ktos jeszcze?

filmowelove

Mai też nie podejrzewam;P W jej przypadku, to nawet wątpię, żeby jeszcze żyła. Zabił ją ten psychol, Nate i raczej mi się nie wydaje, żeby tę śmierć upozorowała, bo koleś wyglądał przekonująco;) No i Jasona też nie bardzo, ale już prędzej. Andrew, to dla mnie kompletnie odpada. Wren, skoro ma już nie grać w serialu, to też, tak jak piszesz. Dlatego w drodze eliminacji zostaje mi właśnie Lucas, Toby, Mona, ewentualnie czyjś zły brat/siostra bliźniak/czka.

ocenił(a) serial na 4
akima_

a ja Ci powiem, ze akurat dzis zaczelam wierzyc ze Maya moze zyc. zasada "nie widziales ciala, nie badz taki pewien" na mnie nie dzialala, ale gdy obejrzalam 3x24 zaczelam w to serio wierzyc (jakby co odsylam do postu w ktorym pisze o odcinkach ktore mielismy sobie obejrzec przed finalem wg Marlene), tylko nie wiem jaka ona by w tym wszystkim miala role.
ja za to eliminuje blizniakow, bo skoro to ma byc osoba juz wystepujaca w serialu, wiec to sie nie kwalifikuje ;D

ocenił(a) serial na 8
Kasinex

Emily, Toby,Lucas

ocenił(a) serial na 2
P_Halliwell

Aria albo ktoś z dupy

ocenił(a) serial na 7
P_Halliwell

hmm... bardzo możliwe, że Lucas :)
Ewentualnie ktoś z bliższego otoczenia, Ezra, Toby...

ocenił(a) serial na 6
ewa1292

Toby,Aria albo zmartwychwstała Mona ;D

ocenił(a) serial na 6
pink_chocolade

o i zapomniałam dodać A to może być iluminatii xD zakapturzona postać bez twarzy to ma sens :D

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Aria
w drugiej kolejności Toby lub Ezra

ocenił(a) serial na 7
P_Halliwell

Aria, Wren,

ocenił(a) serial na 7
agdaaa

jeszcze Lucas,
ciekawe kto się okaże ..... ?

ocenił(a) serial na 9
P_Halliwell

Tanner.

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 8
slodkoogorzkoo

( osoba, która byłaby zaskoczeniem to: Sean)
(osoba którą najbardziej podejrzewam to Wren)
(osoba, którą mamy podaną na tacy jako A i jest bardzo przewidywalna (byłabym zawiedziona jeśli to on) to Ezra)

w kręgu podejrzanych mam jeszcze ojca Spencer i Maye( która pewnie żyje)