Przyznajemy 1, 2 i 3 miejsce. Oto propozycje:
-Ezra Fitz
-Toby Cavanaugh
-Lucas Gottesman
-Wren Kim
-Darren Wilden
-Caleb Rivers
-Ian Thomas
-Mike Montgomery
-Sean Ackard
Moi to:
1) Ezra Fitz
2)Wren Kim
3)Caleb Rivers
milenta, wydaje mi się, że to jest kwestia gustu xd co się komu podoba :D ja uważam, że Toby nie jest może "ładny", ale ma coś w sobie :P
1) Ezra Fitz
2) Caleb Rivers
3) Toby Cavanaugh
Ciężko jest oceniać wygląd facetów pod presją ich postaci :D No, ale jakoś wybrałam ;P
1) Lucas
2) Mike
3) Darren
1) Caleb
2) Wren
3) Toby (Tak on zdecydowanie coś w sobie ma. No i ciało ma piękne. :P )
Hmm..Toby to prawda nie ejst najpiękniejszy, za względu na swój dziwny nos, ale za sylwetkę daję mu 30 punktów;)
1. Caleb
2. Toby
3. Mike
3. Toby Cavanaugh i Ezra Fitz (nie potrafię wybrać jednego, bo T. ma w sobie to coś, a E. jest po prostu uroczy)
1. Eza
2. Mike
3. Wren
Jeżeli można wyrazić swoje zdanie to uważam, że bez sensu jest glosowanie na osoby, które nie biorą udziału w grze (nie zostały na początku wytypowane przez Bezsenna14 ) oraz umieszczanie na jednym miejscu dwóch postaci. Jeżeli licząca zamierza się ściśle trzymać zasad to i tam nie przyzna punktów, więc chyba lepiej wybrać tylko jednego chociażby przy użyciu monety, niż żeby żaden miał nie odstać punktu..
1 Caleb
2 Toby
3 Wren
moze dodamy jeszcze kilka postaci ? chociażby Jason, Alex'a i Noel'a ? ;)
Jestem za odświeżeniem listy ;)) I sprecyzowanie reguł, czyli nie głosujemy na dwie postacie na jednym miejscu i podajemy PUNKTY, nie miejsca ;)
no też jestem za tym czyli dodajmy Jasona, Alexa, Noel'a, Gareta, kogoś jeszcze ? ;) ewentualnie ojców dziewczyn ;P
no i też jestem za sprecyzowaniem reguł, że dajemy po 1,2,3 pkt i po kilku dniach podsumowanie i z zagrzonych osob wybieramy kto ma odpasc ? ;)
Granie na zasadach jak w przypadku ulubionego bohatera czy ulubionej pary, czyli dodawanie punktów i cotygodniowe liczenie- jak najbardziej za. Zwiększenie listy- również za. Ale dodanie ojców bohaterek- przeciw. Począwszy od niewiele młodszych od dziewczyn bohaterów (Mike), przez ich rówieśników aż do starszych, czyli Ian i Ezra. To nam wyznacza pewną granicę wiekową. Byron, Peter oraz ojcowie Hanny i Emily, których imion niestety nie pamiętam, to już starsi faceci i może nawet przystojni. jednak można by ich brać pod uwagę w przypadku konkursu "ulubiony męski bohater". Przy "najładniejszy" (a nawet najprzystojniejszy lepiej by brzmiało) ciężko będzie ich porównywać do nastolatków. Co Wy na to?
I co o propozycji zmiany zasad sądzi pomysłodawca zabawy?
Zapewniam ciebie, że będę liczyła, ale pod koniec wakacji dopiero będzie zamknięcie konkursu, a 30 sierpnia będą wyniki.
wg mnie powinni brac udzial wszyscy aktorzy, wiec:
1.Jason DiLaurentis
2.Caleb Rivers
3.Ezra Fitz
http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /DUPA%2C+DUPECZKA+Z+PLL%21,1688957 macie, zalozylam nowy temat!
zaczynamy jeszcze raz!
eee... nieee... Moim zdaniem zrobił się teraz bałagan. Poczekajmy aż najpierw wypowie się Bezsenna14 na ten remat.
rue_cambon trzeba wyznaczyć bohaterów na których mamy głosować, ponieważ jak powiedziałam robi się bałagan.
rue_cambon jak dla mnie kretyńska nazwa tematu i nic nie poprawiłaś tylko dodałaś kolejny zbędny temat.
bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.
dziewczyny co chwile pytaly czy mozna dodac kogos, to stworzylam nowy temat. dzizas, nie wiedzialam kiedy bezsenna14 sie wypowie na tym forum..
btw i tak zrobil sie balagan.
DOBRA LUDZIE!;)
po pierwsze: zaraz dodam wasze propozycje i przepraszam, że je pominęłam, aczkolwiek nie widziałam powodu by aż tylu wybierać i czekałam na waszą reakcję.
po drugie: temat jest normalny i go nie zmienię, bo temat to moja sprawa.
po trzecie: jeśli chcecie punkty, to oczywiście. Więc od teraz dajemy punkty. A wcześniejsze odpowiedzi i wasze będą punktowane tak: 1 miejsce- 3 punkty, 2 miejsce- 2 punkty, 3 miejsce- 1 punkt.
Pasuje?;)
Macie jakieś jeszcze życzenia?
Konkurs trwa do końca wakacji, by więcej osób się wypowiadało, więc powodzenia(chłopakom) i wam we właściwych wyborach;)
Tutaj macie link do nowego, ulepszonego konkursu który trwa( tutaj odbiegnę od regulaminu, by każdy zdążył) do KONCA WAKACJI. pod koniec wakacji będzie uroczyste przyznanie 3 miejsc tutaj, na nowym linku oraz (uwaga) na oficjalnych stronach filmweb.pl tych postaci.
http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /A+TERAZ+KONKURS+NA+NAJPRZYSTOJNIEJSZEGO+FACETA+W+PLL!!,1689116
Nie musze dodawać, typujcie swoich, wychodźcie z inicjatywą. Będzie ciekawiej!;) Dzięki temu wymysliłam niespodzianką, ale to dopiero pod koniec sierpnia. No nic! Bądźcie wytrwali i wpisujcie swych kandydatów;)
E... chodziło mi o temat, który założył ktos inny, zamiast tego ;) Przepraszam za niesprecyzowanie ;)
Bezsenna14 ja się nie czepiam twojego tematu, tylko tematu, który założyła rue_cambon pod nazwą "DUPY, DUPECZKI"