PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Przyznajemy 1, 2 i 3 miejsce. Oto propozycje:
-Ezra Fitz
-Toby Cavanaugh
-Lucas Gottesman
-Wren Kim
-Darren Wilden
-Caleb Rivers
-Ian Thomas
-Mike Montgomery
-Sean Ackard

Moi to:
1) Ezra Fitz
2)Wren Kim
3)Caleb Rivers

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

1) Toby Cavanaugh
2) Caleb Rivers
3) Darren Wilden

ocenił(a) serial na 6
Blare

1 Caleb
2 Wren
3 Mike

ocenił(a) serial na 9
Blare

Rety, Toby ten szpecior.xd

ocenił(a) serial na 8
milenta

milenta, wydaje mi się, że to jest kwestia gustu xd co się komu podoba :D ja uważam, że Toby nie jest może "ładny", ale ma coś w sobie :P

1) Ezra Fitz
2) Caleb Rivers
3) Toby Cavanaugh

ocenił(a) serial na 10
theHoliday

1) Ezra
2) Wren
3) Caleb

ocenił(a) serial na 10
esiunia

Ciężko jest oceniać wygląd facetów pod presją ich postaci :D No, ale jakoś wybrałam ;P
1) Lucas
2) Mike
3) Darren

ocenił(a) serial na 6
kwiatuszekk14

1) Caleb
2) Wren
3) Toby (Tak on zdecydowanie coś w sobie ma. No i ciało ma piękne. :P )

ocenił(a) serial na 7
Smile_by_tears

1 Caleb
2 Wren
3 Darren

effi_2

3 Ezra
2 Toby
1 Wren

natalia_2

3 Toby
2 Ezra
1 Mike

ocenił(a) serial na 8
xBlue

1. Toby
2.Caleb
3. Ezra

ocenił(a) serial na 10
milenta

Hmm..Toby to prawda nie ejst najpiękniejszy, za względu na swój dziwny nos, ale za sylwetkę daję mu 30 punktów;)

Bezsenna14

1) Caleb Rivers
2) Mike Montgomery
1) Toby (za klatę hahaha)

ocenił(a) serial na 6
Bezsenna14

1. Caleb
2. Toby
3. Mike

sad_letter

1. Caleb
2. Ezra
3. Lucas

triffka

1. Caleb Rivers (moja miłość! <3)
2. Wren Kim
3. Toby Cavanaugh i Ezra Fitz (nie potrafię wybrać jednego, bo T. ma w sobie to coś, a E. jest po prostu uroczy)

ocenił(a) serial na 8
Iluzjonistkaa

3 Ezra
2 Caleb
1 Wren

ocenił(a) serial na 10
sisek1980

1. Ezra
2. Caleb
3. Mike

ocenił(a) serial na 10
GossipGirl_5

1. Wren
2. Noel (chociaż nie ma go na liście)
3. Ezra / Ian

paulosik89

1. Eza
2. Mike
3. Wren

Jeżeli można wyrazić swoje zdanie to uważam, że bez sensu jest glosowanie na osoby, które nie biorą udziału w grze (nie zostały na początku wytypowane przez Bezsenna14 ) oraz umieszczanie na jednym miejscu dwóch postaci. Jeżeli licząca zamierza się ściśle trzymać zasad to i tam nie przyzna punktów, więc chyba lepiej wybrać tylko jednego chociażby przy użyciu monety, niż żeby żaden miał nie odstać punktu..

ocenił(a) serial na 8
LadyAnna6

1. Caleb
2. Toby
3. Ezra

ocenił(a) serial na 9
nikonamka11

1 Caleb
2 Toby
3 Wren

moze dodamy jeszcze kilka postaci ? chociażby Jason, Alex'a i Noel'a ? ;)

sexwithJoker

Jestem za odświeżeniem listy ;)) I sprecyzowanie reguł, czyli nie głosujemy na dwie postacie na jednym miejscu i podajemy PUNKTY, nie miejsca ;)

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Najładniejszy to oczywiście jest Noel Kahn :)!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
Moniarynka

Właśnie. Byłoby lepiej jeśli byliby wszyscy faceci.

ocenił(a) serial na 9
nikonamka11

no też jestem za tym czyli dodajmy Jasona, Alexa, Noel'a, Gareta, kogoś jeszcze ? ;) ewentualnie ojców dziewczyn ;P
no i też jestem za sprecyzowaniem reguł, że dajemy po 1,2,3 pkt i po kilku dniach podsumowanie i z zagrzonych osob wybieramy kto ma odpasc ? ;)

sexwithJoker

Granie na zasadach jak w przypadku ulubionego bohatera czy ulubionej pary, czyli dodawanie punktów i cotygodniowe liczenie- jak najbardziej za. Zwiększenie listy- również za. Ale dodanie ojców bohaterek- przeciw. Począwszy od niewiele młodszych od dziewczyn bohaterów (Mike), przez ich rówieśników aż do starszych, czyli Ian i Ezra. To nam wyznacza pewną granicę wiekową. Byron, Peter oraz ojcowie Hanny i Emily, których imion niestety nie pamiętam, to już starsi faceci i może nawet przystojni. jednak można by ich brać pod uwagę w przypadku konkursu "ulubiony męski bohater". Przy "najładniejszy" (a nawet najprzystojniejszy lepiej by brzmiało) ciężko będzie ich porównywać do nastolatków. Co Wy na to?
I co o propozycji zmiany zasad sądzi pomysłodawca zabawy?

ocenił(a) serial na 9
LadyAnna6

ja jestem za, no, ale przede wszystkim czekamy na opinie pomysłodawczyni ;))

LadyAnna6

No waśnie, bo ja dałam pknkty, nie miejsca, gdyż nie doczytałam uważnie ;C

ocenił(a) serial na 10
xBlue

No ja juz jestem skołowana xD

ocenił(a) serial na 10
LadyAnna6

Pozwól, że ja się tym zajmę.

ocenił(a) serial na 10
LadyAnna6

Zapewniam ciebie, że będę liczyła, ale pod koniec wakacji dopiero będzie zamknięcie konkursu, a 30 sierpnia będą wyniki.

ocenił(a) serial na 7
Bezsenna14

wg mnie powinni brac udzial wszyscy aktorzy, wiec:
1.Jason DiLaurentis
2.Caleb Rivers
3.Ezra Fitz

ocenił(a) serial na 9
rue_cambon

jeszcze Bena, byłego chłopaka Emily można dodać ;P

sexwithJoker

proponowalabym zrobić to od początku.

xBlue

To w koncu jak pkt czy miejsca??bo nie wiem jak wpisac...

ocenił(a) serial na 7
xBlue

http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /DUPA%2C+DUPECZKA+Z+PLL%21,1688957 macie, zalozylam nowy temat!
zaczynamy jeszcze raz!

rue_cambon

eee... nieee... Moim zdaniem zrobił się teraz bałagan. Poczekajmy aż najpierw wypowie się Bezsenna14 na ten remat.

rue_cambon trzeba wyznaczyć bohaterów na których mamy głosować, ponieważ jak powiedziałam robi się bałagan.

LadyAnna6

rue_cambon jak dla mnie kretyńska nazwa tematu i nic nie poprawiłaś tylko dodałaś kolejny zbędny temat.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.
dziewczyny co chwile pytaly czy mozna dodac kogos, to stworzylam nowy temat. dzizas, nie wiedzialam kiedy bezsenna14 sie wypowie na tym forum..
btw i tak zrobil sie balagan.

ocenił(a) serial na 10
LadyAnna6

No własnie... Normalny temat też by się przydał... ;P

ocenił(a) serial na 10
kwiatuszekk14

DOBRA LUDZIE!;)
po pierwsze: zaraz dodam wasze propozycje i przepraszam, że je pominęłam, aczkolwiek nie widziałam powodu by aż tylu wybierać i czekałam na waszą reakcję.
po drugie: temat jest normalny i go nie zmienię, bo temat to moja sprawa.
po trzecie: jeśli chcecie punkty, to oczywiście. Więc od teraz dajemy punkty. A wcześniejsze odpowiedzi i wasze będą punktowane tak: 1 miejsce- 3 punkty, 2 miejsce- 2 punkty, 3 miejsce- 1 punkt.
Pasuje?;)
Macie jakieś jeszcze życzenia?
Konkurs trwa do końca wakacji, by więcej osób się wypowiadało, więc powodzenia(chłopakom) i wam we właściwych wyborach;)

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

Tutaj macie link do nowego, ulepszonego konkursu który trwa( tutaj odbiegnę od regulaminu, by każdy zdążył) do KONCA WAKACJI. pod koniec wakacji będzie uroczyste przyznanie 3 miejsc tutaj, na nowym linku oraz (uwaga) na oficjalnych stronach filmweb.pl tych postaci.
http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /A+TERAZ+KONKURS+NA+NAJPRZYSTOJNIEJSZEGO+FACETA+W+PLL!!,1689116

ocenił(a) serial na 8
Bezsenna14

Czyli mamy już odpowiadać czy czekać, aż dodasz resztę facetów?

ocenił(a) serial na 10
nikonamka11

Nie musze dodawać, typujcie swoich, wychodźcie z inicjatywą. Będzie ciekawiej!;) Dzięki temu wymysliłam niespodzianką, ale to dopiero pod koniec sierpnia. No nic! Bądźcie wytrwali i wpisujcie swych kandydatów;)

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

E... chodziło mi o temat, który założył ktos inny, zamiast tego ;) Przepraszam za niesprecyzowanie ;)

ocenił(a) serial na 10
kwiatuszekk14

wiem, rue_cambon

Bezsenna14

Bezsenna14 ja się nie czepiam twojego tematu, tylko tematu, który założyła rue_cambon pod nazwą "DUPY, DUPECZKI"

ocenił(a) serial na 10
Magoria

ok..no cóż ten jej temat nie jest zachwycający.

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

ha ha xD "nie jest zachwycający" :D Dobrze powiedziane ;P