Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73541
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

A

ocenił(a) serial na 6

Każdy z chłopaków ( i dziewczyn) Kłamczuch miał jakieś powiązanie z A-team. Toby był A. Paige przez chwilę współpracowała z Mona i nienawidziła Alison. Fitz pisał tę swoją książkę. Wiadomo, że Ezra i Toby nie są już A, bo to nie miałoby sensu. Paige wyjechała, więc może Celeb ma coś wspólego z A. Zna się na komputerach i jest zżyty z dziewczynami. Ale chyba nie widzę go w roli tego złego.
Może doczepił sobie blond wlosy. Zabił Monę, a teraz bawi się ze Spencer w detektywa. To nie jest moja teoria, bo raczej czegoś takiego nie będzie, ale taki obrót spraw byłby zaskakujący.

użytkownik usunięty
Truskaffka11

Marlene jak dowie się o tej teorii:
"Cholerka! Teraz musimy odkopać wątek nr 25, przerwać wątek nr 2562, powiązać wątek 655 z 2033, wtedy będziemy mogli - w miarę logicznie - zrobić z postaci X nowe "A"! Nikt nie będzie podejrzewał "X" o bycie "A"!!!!!!!"
Fck logic, babe!

A tak na poważnie - Caleb nie znał dziewczyn, nic mu nie zrobiły... Poza tym "A" także go szantażowało... Mieszkał u matki przez ileś tam miesięcy. No i widzi duchy!

ocenił(a) serial na 6

:D Celeb wygląda jak Voldemort, więc może trochę mnie poniosło z oskarżeniami.

ocenił(a) serial na 3

Hm. Przecież w wielu filmach było takie rozwiązanie, że pod koniec morderca wyjawia swój motyw i np. mówi "Twoja matka to także moja matka, ale mnie porzuciła i kochała tylko ciebie, knułem moją zemstę przez dziesiątki lat i oto nareszcie mogę cię zabić!", a biedna ofiara myśli "Wtf, człowieku, nigdy nie widziałam cię na oczy i nie miałam o niczym pojęcia", więc to, że MY nie znamy motywu, o niczym nie świadczy. :D

użytkownik usunięty
weishenme

Też prawda...

weishenme

No ale A kiedyś spowodowało wypadek samochodowy matki Caleba, więc wątpię, żeby to on zrobił.

ocenił(a) serial na 6
Truskaffka11

Caleb nie może być A. Przecież wyjechał do Ravenswood, by uganiać się za duchami. A w tym czasie dziewczyny miały problemy z A w innym mieście.

ocenił(a) serial na 6
gry270

Racja. Chyba ominęłam jakiś watęk z serialu.

Truskaffka11

Jedno jest pewne - A lubi cukierki krówki :D

ocenił(a) serial na 6
MeanRed

To mam coś wspólnego z -A. :D

Truskaffka11

Spoko, jak im się wątki skończą, to masz angaż :D

Truskaffka11

Cholera jesteś A przyznaj się i mogę zacząć uczyć się do sesji ....

ocenił(a) serial na 6
Chile91

Przyznaję się, że chciałabym być, bo Kłamczuchy działają mi na nerwy.

Truskaffka11

Mi powoli też, zamordowano ich koleżankę - Ale nie, my nie pójdziemy na policje ^^.

MeanRed

To pewnie miała być jakaś podpowiedź, może ktoś kiedyś w tym serialu je jadł. Albo zmyłka zwykła i teraz wszyscy powiedzą, ze ta osoba kiedyś zajadała się krówkami w odcinku nr tysiąc pięćset sto dziewięćset, a tak naprawdę to nie ona. No bo kurcze... wszyscy lubią krówki!

akima_

Chociaż jakoś dziwnie mi się kojarzy, że chyba Holbrook je kiedyś jadł, jak z Hanną gadał o kryminałach, ale może to tylko moja chora wyobraźnia spaczona tym serialem ;P

akima_

A brało kiedyś też jakieś cukierki w banku, było to pokazane w jednej z końcowych scen, później te same cukierki jadła Tanner...

_em_pe_

I chyba też w banku.

ocenił(a) serial na 1
_em_pe_

No ale kurde, kto nie bierze cukierków za darmo xD?

Mercedesss

No właśnie! Bardziej charakterystyczna jest tu czarna bluza z kapturem i rękawiczki noszone w środku lata, a nie zamiłowanie do słodyczy, każdy lubi cukierki!

ocenił(a) serial na 8
MeanRed

A ogólnie lubi cukierki, bo kilka razy już w końcówkach się z tym afiszowało :)

marta1945

Czyli to nie może być Hanna i nie powinna być Mona, bo obie się odchudzały:P

marta1945

Lubi też stare filmy i muzykę jak Aria i Ezra oraz mnóstwo innych rzeczy, które jadła/piła/oglądała/czytała/miała/słuchała itp. Moim zdaniem nie ma co się przywiązywać do takich "tropów".

Truskaffka11

Caleb współpracował z Moną przecież tak do połowy okresu mieszkania w piwnicy Hanny :P więc on też już był :P