PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

A-Melisssa????

ocenił(a) serial na 10

Teraz jeszcze bardziej jestem pewna ,ze A to Melissa ! To ona podlozyla telefon pod
poduszki,aby Spencer znalazla i to ona byla w tej szopie czy co to bylo na kocu , przeciez ona
moglaby na kazde pytanie im odpowiedziec !A nie zdziwilabym sie gdyby nie byla w ciazy! Co
Wy na to????

ocenił(a) serial na 8
bianka226

a jaki miała by motyw by być A? Bez przesady Spence to jej siostra...

bianka226

Jak dla mnie Melissa nie pasuje :/

ocenił(a) serial na 10
bianka226

Pierwszy raz biorę pod uwagę Mielissę... W sumie... Kurcze, wkurza mnie to że wszystko jest możliwe xD To miałoby sens...

ocenił(a) serial na 10
kwiatuszekk14

ja stawiam na Jasona bo najbardziej mi pasuje . jeśli to Ian zabił Alison to wychodzi na to że obaj byli bardzo blisko związani z nią , może stąd tak dużo wiedzą o dziewczynach , i w dodatku ponoć całe lato razem imprezowali .

ocenił(a) serial na 10
kass_16

a Melissa dużo musi też na ten temat wiedzieć , bo jej zachowanie jest podejrzane ...
ale pewnie producenci jeszcze czymś nas zaskoczą , nic nie jest takie oczywiste przecież , jest dużo podejrzanych jak choćby Garett i Jenna .

ocenił(a) serial na 10
kass_16

Nie nie Jenna odpada , bo byloby to za bardzo oczywiste ..Melissa moja glowna podejrzana :)

ocenił(a) serial na 10
bianka226

Melissa rzeczywiście może być A. Dlaczego?
- wydaje mi się, że coś ukrywa, bo dlaczego mieszka sama w tej szopie, ale dnie przesiaduje w domu Spencer? poza tym kiedy A. była w domu i popchnęła Arię - znów była w szopie
-była zła na Spencer, gdy zadawała pytania odnośnie Hotelu, w którym rzekomo była Melissa z Ianem (A. też tam była - rzekomo też z Ianem, pokazywali to raz we wspomnieniach)
- ma możliwość kontrolowania Spencer, bo mieszkają `razem`

Jestem niemal pewna, że A. nie jest jedną osobą, bo to byłoby trudne, kontrolować wszystkie dziewczyny. Jak dla mnie A. mogłaby być również Mona. Przecież jest inteligentna i kiedyś była`kujonką`. Może tylko udawać głupią przy Hannie.

ocenił(a) serial na 10
Kleopatra3

Przecież "A" musi mieć jakiś motyw. Jaki ma Melissa?

ocenił(a) serial na 10
Blare

Melissa może nienawidzić Spencer, bo całowała się z jej chłopakami. I wgl Spencer wydaje się być taka idealna. Być może jest o nią poprostu zazdrosna??

ocenił(a) serial na 10
Kleopatra3

W tym fimie wszystko moze sie zdarzyc :) , takze nie zdziwiloby mnie jakby byl jakis jeszcze inny motyw , ktorego nie znamy i sie dowiemy pod koniec 2 serii :P

bianka226

Przeciez Ali miala romans z Ianem,Melissa ma więc motyw :)
Ja myślę że to Melissa zabiła Ali a Ian ją kryje ;)

ocenił(a) serial na 10
Oleandria

Melissa mogła zabić, ale może to był tylko wypadek?

ocenił(a) serial na 10
Blare

Moze i racja ,ale to byloby zbyt oczywiste ..wydaje mi sie ,ze tutaj chodzi o cos innego..tylko co?