Teraz jeszcze bardziej jestem pewna ,ze A to Melissa ! To ona podlozyla telefon pod
poduszki,aby Spencer znalazla i to ona byla w tej szopie czy co to bylo na kocu , przeciez ona
moglaby na kazde pytanie im odpowiedziec !A nie zdziwilabym sie gdyby nie byla w ciazy! Co
Wy na to????
Pierwszy raz biorę pod uwagę Mielissę... W sumie... Kurcze, wkurza mnie to że wszystko jest możliwe xD To miałoby sens...
ja stawiam na Jasona bo najbardziej mi pasuje . jeśli to Ian zabił Alison to wychodzi na to że obaj byli bardzo blisko związani z nią , może stąd tak dużo wiedzą o dziewczynach , i w dodatku ponoć całe lato razem imprezowali .
a Melissa dużo musi też na ten temat wiedzieć , bo jej zachowanie jest podejrzane ...
ale pewnie producenci jeszcze czymś nas zaskoczą , nic nie jest takie oczywiste przecież , jest dużo podejrzanych jak choćby Garett i Jenna .
Nie nie Jenna odpada , bo byloby to za bardzo oczywiste ..Melissa moja glowna podejrzana :)
Melissa rzeczywiście może być A. Dlaczego?
- wydaje mi się, że coś ukrywa, bo dlaczego mieszka sama w tej szopie, ale dnie przesiaduje w domu Spencer? poza tym kiedy A. była w domu i popchnęła Arię - znów była w szopie
-była zła na Spencer, gdy zadawała pytania odnośnie Hotelu, w którym rzekomo była Melissa z Ianem (A. też tam była - rzekomo też z Ianem, pokazywali to raz we wspomnieniach)
- ma możliwość kontrolowania Spencer, bo mieszkają `razem`
Jestem niemal pewna, że A. nie jest jedną osobą, bo to byłoby trudne, kontrolować wszystkie dziewczyny. Jak dla mnie A. mogłaby być również Mona. Przecież jest inteligentna i kiedyś była`kujonką`. Może tylko udawać głupią przy Hannie.
Melissa może nienawidzić Spencer, bo całowała się z jej chłopakami. I wgl Spencer wydaje się być taka idealna. Być może jest o nią poprostu zazdrosna??
W tym fimie wszystko moze sie zdarzyc :) , takze nie zdziwiloby mnie jakby byl jakis jeszcze inny motyw , ktorego nie znamy i sie dowiemy pod koniec 2 serii :P
Przeciez Ali miala romans z Ianem,Melissa ma więc motyw :)
Ja myślę że to Melissa zabiła Ali a Ian ją kryje ;)