Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Na forum temat A-teamu przewija się milion raz jednak we wszystkich wątkach spekulacje są
błędne. Chciałabym ustalić fakty.

Na sto procent w A-Teamie jest Toby i Mona.

W jednym z odcinków 3 sezonu Toby zapytał Mony dlaczego się tak śpieszą( czy coś
podobnego) odpowiedziała, że nie ona tu dowodzi. Oznacza to, że musi ich nadzorować "
wielkie A".

Teraz pozostaje pytanie kto jeszcze jest w A teamie ? Kim jest " wielkie A" ?

Jakieś pomysły?

ocenił(a) serial na 9
Norisiecka

" wielkie A" to czerwony płaszcz :D Jenna,Jackson

ocenił(a) serial na 10
chachal00

wielkie A to siostra blizniaczka Alison .;d

ocenił(a) serial na 9
kmzs

Jeśli chodzi ci o Vivian w czarnych włosach to Ali się w nią przebiera a jeśli nie to nwm.Red Coat- Czerwony płasz przecież jest przywódcą A teamu przecież Hanna się przebrała w czerwony płaszcz by sprawdzić Spencer czy wie kim ona jest :D nie wiedziała nawet Mona i Tobi nie wiedzą

Norisiecka

Mi się wydaję , że w A Teamie może być jeszcze Lucas ;D

ocenił(a) serial na 9
paulineczka0603

Może wykonuje tylko polecenia A bo ma na niego haka :D

ocenił(a) serial na 10
paulineczka0603

och, tak! Lucas jest na 100%
zastanawiam się nad Ezrą

Norisiecka

Ja właśnie jestem w trakcie początkowych odcinków 3 sezonu i stwierdzam, że Ezra jest trochę podejrzany ;D

ocenił(a) serial na 9
paulineczka0603

Jak wszyscy w PLL na tym to polega :D

ocenił(a) serial na 10
Norisiecka

a może Red Coat to Cece ?

ocenił(a) serial na 8
Norisiecka

możliwe, choc sama ma sporo na sumieniu i możliwe że także jest zastraszana przez A . Z resztą w ost odc 3 serii dziewczyny widziały Alison w czerwonym płaszczu, więc w sumie nic nie wiadomo xD ten serial się chyba nigdy nie rozwiąże ...

Norisiecka

Boże jakie ludzie pisza pierdoły . jesli chcesz wiedzieć kim jest A .. to w jednym z tematów na ten temat jest to wyjaśnione bardzo dokładnie i logicznie ..

ocenił(a) serial na 10
mysza039

w którym bo nie mogłam znaleźć ? :)

Norisiecka

http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /mam+pytanie,2193284

wszystkie wypowiedzi użyt. : ARTEMISEK ..