Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

ANAGRAM

ocenił(a) serial na 7

Dziwie sie, ze jeszcze nikt o tym nie wspomniał!!

Radley Sanitarium = A Dilaurentis army

i teraz powiedzcie mi, ze to jest przypadek

ocenił(a) serial na 9
ZlyOn

Dla mnie ta teoria (bliźniaczki - bo jak inaczej można na to spojrzeć?) łączy się z Wrenem w A TEAMie. Ali - bliźniaczka, która nie powinna być zamknięta w szpitalu, poznała tam Wrena - lekarza. Polubili się, on jej uwierzył. Takie może być połączenia Wrena z Alison.

Meggie_Rocks123

faktycznie to może być ich połączenie i dlatego Wren jest w a teamie

ocenił(a) serial na 5
Meggie_Rocks123

Hej :)
ta teoria z bliźniaczką jest co najmniej dziwna, ale..... może mi ktoś powiedzieć dlaczego ona miałaby prześladować dziewczyny? Skoro one nie miałyby pojęcia o jej istnieniu?

ocenił(a) serial na 10
SuitUp

Oj w książce było to wszystko z bliźniaczką mocno namieszane. Okazało się, bliźniaczka Alison - Courtney (która jest chora psychicznie i była w szpitalu) uciekła ze szpitala i zamieniła się rolami z Alison w brew jej woli. Działo się to przed poznaniem Alison z dziewczynami. Kłamczuchy tak na prawdę poznały Courtney, nie Alison. A Alison chce się zemścić na dziewczynach za to, że zanim Courtney namieszała to ona przyjaźniła się z Naomi i Riley a nie z jak to ona nazwała z takimi wieśniakami jak Kłamczuchy i to zepsuło wszystko co miała przyjaźń itd. Ostatecznie wychodzi na to, że to właśnie Ali zabiła Courtney i chce się zemścić na Kłamczuchach!

ocenił(a) serial na 5
aniusia_sl

Dzięki :) nie czytałam książek, dlatego to nie było dla mnie jasne. Mam nadzieje, że w serialu nie będzie żadnej bliźniaczki, a Alison nie żyje ( bo są domysły, że Alison tak naprawdę żyje ). :)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9
SuitUp

Dla mnie to trochę przekombinowane. Właśnie nie wiem. W końcu to Ali zamnkęli w szpitalu, a ta szalona biegała po Rosewood.

ocenił(a) serial na 10
Meggie_Rocks123

No dziwnie tam w książce to wszystko było, że w pewnym momencie nie wiedziałam która to Ali, a która Courtney.

Też mam nadzieję, że Ali jednak nie żyje! Zresztą cieszę się, że serial bardzo różni się od książki, bo by nie było co czytać, a właśnie czekam na premierę 11 części książki ;) wkręciłam się w PLL!:P

ZlyOn

woow ale spostrzegawczość, nie wpadłabym na to, może to była książkowa podpowiedź (bo tam była bliźniaczka), kurcze oby w serialu jej nie było

ZlyOn

rzeczywiście :O

ocenił(a) serial na 9
ZlyOn

faktycznie pasuje, nie wpadlabym na to. Ciekawy slad!

ocenił(a) serial na 9
ZlyOn

UWAGA SPOILER!
Poza tym w 3x23 okaże się, że Alison na kilka tygodni (albo tydzień) przed swoim zaginięciem przebywała w Radley.

ZlyOn

Tak, to moim zdaniem przypadek ;p

ocenił(a) serial na 9
smiles

Mój błąd. To był inny motel :P