No co Ty? XD Byłam załamana i płakałam na tej scenie.
A Alison to su_a i niech teraz naprawdę ktoś jej przyłoży łopatą i zakopie w ogródku...
Jak dla mnie to Alison nie ma nic wspólnego ze śmiercią Mony. Jest jej to na rękę, ale ona pewnie tego nie zrobiła. To, że A miało blond włosy, a Ali stała pod domem Mony ucieszona z jej śmierci nie oznacza od razu, ze to ona zabiła :)
Myślę, że to jednak była Ali. Wiadomo przecież, iż jest przebiegła i zła do szpiku kości. Mona zdemaskowała Allison i znalazła dowody na jej winę. Jeżeli by żyła Ali z pewnością trafiła by do więzienia.
To jest akurat strasznie naiwna teoria, bo jak dla mnie to twórcy chcieli żebyśmy w to wierzyli. Ja obstawiałabym, że jakaś poboczna postać jest A, takie której byśmy o to nie podejrzewali.
Być może, choć uważam, że postać która włamała się do domu Mony miała do złudzenia podobną figurę do Allison. Ali być może nie jesł głównym A ale obstawiam, że to ona zabiła Monę.
No dlatego mówię że moim zdaniem to było specjalnie podstawione, że wyglądała jak Ali ale nią nie jest. Takie jest moje zdanie, ale zobaczymy
Wątopie żeby byłą to Ali, owszem była w jej domu, ale osoba, któa weszła za Moną, miałą krótsze włosy.
https://www.facebook.com/409785149079568/photos/a.410330485691701.100580.4097851 49079568/756763901048356/?type=1&theate r (usuńcie spacje).
ALe ja nie mówię, że to Ali zabiłą Monę. Po prostu Alison jest zakłamaną, dwulicową, wykorzystującą wszystkim idiotką. Jest za bardzo pewna siebie, a do tego taka dumna. Mam nadzieję, że w końcu ktoś jej utrze nosa. Zresztą w końcu sama się pogubi w tych swoich kłamstwach.
wydaje mi się, że nie było widać prawdziwej długości włosów, bo były schowane pod kapturem. Ale moją pierwszą myślą była Cece, bo Ali wydawała mi się zbyt oczywista. Ale sama już nie mam pojecia co się w tym serialu dzieje ;D
Mona była super. Ja wciąż się łudzę, że może sfingowała swoją śmierć ( trochę przesadzili z tą demolką w domu ) w końcu w tym serialu wszystko jest możliwe. Tak czy siak już za nią tęsknie bo bystra bestyjka z niej była :)
A Mona z bagaznika? Te otwarte oczy? Wiadomo, ze w tym serialu to pokazuja takie rzeczy, a dzieja sie inne, wiec... po prostu wystarczy czekac.. co bedzie cholernie trudne.. ja czekalam z ostatnim odcinkiem do dzisiaj, dluzej nie dalam rady :) ;( RIP Mona!!!
eeee no co wy, ja myslę, że ją 'przywrócą'... że niby byla na jakich prochach i tylko był taki efekt przypominający śmierć, proszę was przecie to A!!!!
ale zrobili taki cliffhanger.. była chyba za ważnoą postacią jak dla mnie, no i wgl szkoda... :<
a tak wgl to przestaję wierzyć w cokolwiek bo zaraz i tak się okaże ,że to nie prawda xd
Jak już w końcu zaczęłam lubić Monę, dokładnie w przedostatnim odcinku, ona zostaje zabita... No kurde!;D