Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Oglądam z przyzwyczajenia i dlatego, że czasem jest na kogo popatrzeć :P Ale wkurza mnie ta fabuła, jak mało która... PO CO ktokolwiek miałby fatygować połowę miasta do śledzenia czterech miejscowych gwiazdeczek i robienia im "kawałów"? Tutaj nic nie trzyma się kupy, wszyscy mają jakieś dziwne tajemnice, dorośli ludzie, a zachowują się jak dzieci... Niech lepiej się już skończy :D

ocenił(a) serial na 10
robipati

czas przestać oglądać i zobaczyć ostatni odcinek finałowej serii ;]

ocenił(a) serial na 10
robipati

tak zdecydowanie jest na kogo popatrzeć .Kłamczuchy są śliczne i Jason (szkoda ,że go już nie ma ) ale rzeczywiście muszę przyznać ,że 4 sezon jest jakiś nudny , choć Gama Zeta .... była dość emocjonująca powrócił klimat .....nadal brakuje mi smsów od A w których dziewczyny są szantażowane jak np Hanna która miała dać bilet Eli żeby wydać Arie i Ezre ...( jak dobrze ,że nie ma juz EZry uh i mam nadzieje ze nie wróci ) aaa robipati jeśli oglądasz Pll bo nie masz co robić to polecam ci MAKE IT OR BRAK IT strasznie mnie i dzięki niemu wiem ,że są fajnie seriale nie tylko PLL (które kiedyś uwielbiałam ) zobacz na ten serial i się przekonaj ,myslę ze nie bd żałować bo jest bardziej realny ni PLL

ocenił(a) serial na 1
ada565

Trochę przesadzasz mówiąc że jest na kogo popatrzeć - kłamczuchy owszem, nie są brzydkie, ale też nie są one jakimiś pięknościami nie z tej ziemi - typowe przeciętniaki. Jedyna wybitnie ładna w tym serialu jest Alison, ale ona pojawia się coraz rzadziej. Poza tym co z tego że gdzieś grają ładne aktorki lub aktorzy skoro całość jest durnym gniotem jakich mało? ;)

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

no wiesz to moja ocena co do dziewczyn i ty sie nie musisz z nią zgadzać :D

użytkownik usunięty
robipati

Przerzuć się na El Internado, mniej frustracji, a więcej przyjemności podczas oglądania ;)

ocenił(a) serial na 5

nie slyszalam nigdy o El Internado, ale moze tez sprobuje :) z ciezkim sercem musze stwierdzic, ze PLL chyba na prawde schodzi na psy- tak czekalam na 4 sezon a juz po 5 odcinkach zaczyna mnie po prostu irytowac!

użytkownik usunięty
rachel20

Z ręką na sercu mogę polecić tę hiszpańską produkcję.;) Przy Internacie PLL może się schować, a Marlenka powinna robić notatki jak skonstruować dobry serial mystery z wątkami romantycznymi ;)

ocenił(a) serial na 1
robipati

Czego ty się spodziewałaś po amerykańskim serialu dla nastolatków? Ich iloraz inteligencji jest tak niski, że można im wcisnąć wszystko, nawet największe g.ówno - i tak będą oglądać, kupować lub czytać.
Myślę że ten serial jest dokładnie tak głupi jak amerykanie - po prostu jest na ich poziomie intelektualnym.
Ja obejrzę tylko ostatni odcinek. Po porażce jaką był finał sezonu 3 dawno przestałem marnować na to czas.
Ta Marlenka to niech się lepiej tyraniem przy garach zacznie ani pisaniem swoich grafomańskich bzdur.

ocenił(a) serial na 7
MrJigssaw

akurat finał 3 sezonu był dobry, moim zdaniem najlepszy. A to, że Amerykanie są głupi to stereotyp, wszędzie można znaleźć głupich ludzi, a patrząc na posty niektórych osób można stwierdzić, że w Polsce jest ich całkiem sporo...

ocenił(a) serial na 1
vicky19

Mówisz o sobie? ;) Tak, ale w USA głupich jest zdecydowanie najwięcej. ;)
A co do finału 3 sezonu to zdecydowanie się z tobą nie zgadzam - to była kpina z fanów, splunięcie im w twarz - ten finał miał zmieść nas z fotel, zszokować, rzucić na kolona i co? Nie dowiedzieliśmy się niczego odcinek był głupi a Red Coat przylatujący prywatnym samolotem to już dno dna i szczyt absurdu. ;)
W historii tego durnego serialiku były tylko dwa wybitne odcinki - 3x12 (LAdy Killer) i 3x13 (haloweenowy) - potem ten serial robił się coraz głupszy i ta tendencja trwa...

ocenił(a) serial na 7
MrJigssaw

nie, ja nie wchodzę na fora filmów czy seriali, które uważam za głupie i nie czekam na finał...jak coś uważam za głupie to daje sobie z tym całkowicie spokój i nie tłumaczę się tym, że wchodzę aby się pośmiać z innych...a odnosząc się do innej Twojej wypowiedzi - to nie był turniej na Euro 2012, tylko Igrzyska Olimpijskie i to była siatkówka plażowa. Skoro starasz się na siłe zrobić głupków z Amerykanów to chociaż podawaj wiarygodne przykłady, bo na razie sam sie nie popisujesz wiedzą.

użytkownik usunięty
MrJigssaw

Przestań wciąż powielać stereotyp,że Amerykanie charakteryzują się niskim ilorazem inteligencji. To piramidalna bzdura.

ocenił(a) serial na 1

Drogi Mateo, to nie jest bzdura. ;) Byłem w Stanach kilka razy, znam różnych ludzi stamtąd i zapewniam cię, że ich inteligencja jest porażająca.
Zresztą dam ci dobry przykład - na Eurro 2012 odbywał się turniej piłki plażowej. Polacy wygrali wtedy z amerykanami. Tymczasem przed meczem ci debile nabijali się z Polski nie wiedząc nawet że ten kraj leży nad morzem. ;) I to byli DOROŚLI Amerykanie. Czegoż więc spodziewać się po małolatach z USA, skoro ich idol Justynka Bieber nie wie nawet że jest taki kraj jak Niemcy a Polskę myli z Rosją.
Znacząca większość jankesów taka własnie jest. A jeżeli ty znasz jakichś którzy nie mają ptasich móżdżków, szczęściarz (szczęściara?) z ciebie. ;)

użytkownik usunięty
MrJigssaw

Niestety ale wciąż generalizujesz. Kilka osobników o niskim ilorazie inteligencji nie potwierdzają,że każdy obywatel Stanów Zjednoczonych to półgłówek.
Również miałem przyjemność poznać paru Amerykanów i moje doświadczenie zupełnie odbiega od Twojego. Zazwyczaj mogłem z nimi porozmawiać na różne tematy,mieli dobrą ogólną wiedzę z różnych dziedzin. Do dziś z nimi utrzymuje kontakt.;) Najwyraźniej szczęściarz ze mnie xD

MrJigssaw

Zabawne jest jednak to , że pomimo tego jaki według Ciebie ten serial jest głupi , absurdalny i zrobiony tylko dla uciechy debilnych Amerykanów ( z czym wogóle się nie zgadzam , bo nienawidzę gdy ktoś generalizuje ) to jednak pomimo tego nadal wchodzisz na jego forum i wypowiadasz się na jego temat , więc chyba jednak coś dla Ciebie znaczy :) Po prostu ja np jeśli coś mnie kompletnie nie ciekawi i uważam , że jest głupie to nie oglądam tego , nie interesuje sie tym , no a już na pewno nie trudzę się przesiadywaniem na forum tego serialu .

ocenił(a) serial na 1
julie188

Nie mylisz się - coś to dla Mnie znaczy. ;) Po prostu oglądam czasem jeszcze te durnoty i wchodzę na forum żeby się pośmiać. Z głupiutkich nastolatek, które się jarają tym serialem, no wiesz - "Spoby, Ezria, Haleb, Wesria" xD
Nie pracuję, całymi dniami mam luz,a więc dużo wolnego czasu, oglądam różne seriale i w ogóle robię różne rzeczy.