A więc pierwszy odcinek 4 seoznu, będzie nosił nazwę - - > 'A' is for A-l-i-v-e .
Może to wskazywać na Alison, która ciągle jest zywa.
PO drugie w promo, gdy osoba w czerwonym płaszczu się odwraca, z ust Spencer możemy wyczytać, że mówi ona - - > Ali :D
Co sądzicie, wiem, że już pewnie był podobne wątki :D
Też właśnie domyślałam się , że ona mówi Ali wiec to bedzie ona w czerwonym plaszczy czyli Ali lub Aria
Też to zauważyłam, ale A - alive to moze się też tyczyć Tobiego. Aria nie jest Red Coat = jest za niska, nawet w obcasach :P
ja sądzę, ze Aria może do tego należeć, bo jak dziewczyn dowiedziałyby się że Spencer jest po ciemnej stronie mocy? a Aria jako członkini A -teamu by wiedziała :D
i na pewno powiedziała by o tym dziewczynom ;] Aria pokaże Malcolmowi na telefonie zdjęcie Alison ze Spencer i będzie się pewnie pytała czy to Alison zabrała go z zajęć a on pewnie powie, że to była Spencer :)
Alison może sobie żyć w serialu, ale oby nie wprowadzili tego idiotycznego wątku bliźniaczek, bo to będzie koniec tego serialu. A jak już ona okaże się A, to będzie szczyt debilizmu... Mój pies wymyśliłby lepszą historię... Ale to tam pikuś - gorzej jak spier... finał 3 sezonu, wtedy serial straci co najmniej połowę fanów, ale przekonamy się już dziś wieczorem.
ja jedynie myślę, że mogła mieć bliźniaczke i to jej zwłoki zostały znalezione w 1 odcinku :D a Alison wciąż żyje :D
ja kiedyś coś trafiłam na temat książki. gdy ktoś wspominał i tam było, że Ali miała jakąś siostrę bliźniaczkę i któraś z nich była w psychiatryku. może to coś będzie nawiązane do tego. żałuję że nie doczytałam bo teraz przez tą postać w czerwonym płaszczu ciągle mi to chodzi po głowie.
nie żałuj tak miała siostrę bliźniaczkę, ale później niby obie nie żyją a jednak A w 10 części dalej gnębi dziewczyny