Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73542
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Bye bye PLL

ocenił(a) serial na 10

Przestaje oglądać, po za Moną w tym serialu nie było już nic ciekawego...

Artemisek

w tym serialu wszystko jest możliwe. Może ona żyje. Nigdy ciał nie pokazywali, ale to nie musi niczego oznaczać, że ją akurat pokazali.

ocenił(a) serial na 9
diddy9359

ja też oglądałem tylko dla Mony .. ale nie przestaje oglądac bo powróci CeCe,ktorą równie mocno lubię.

ocenił(a) serial na 10
kubagroszek

Ostatni odcinek był genialny - zawsze czekałem aż biczys połączą się z Moną i zaczną coś tam ciekawego robić - Mona była brakującym ogniwem w teamie 4 przyjaciółek i idealnie uzupełniała by ich zdolności. Bez niej będzie to samo co przez 5 sezonów - infantylne, idiotyczne zachowania... bla bla bla srtatatatatata nie mam siły tego dalej oglądać. Obejrzę odcinek 'helołinowy' tylko po to aby dowiedzieć się czy Mona umarła, czy nie - i wtedy będę już wiedział czy warto dalej oglądać ten serial, czy nie - bo męczyć się nie mam zamiaru a wszystko wskazuje na to że oglądanie dalszych przygód rosewood girls było by męczące.

ocenił(a) serial na 7
Artemisek

Zgadzam sie mona jest najlepsz tylko mam szoka bo ma być 7 se to przesada czekać tak długo musz chba zabrac sie za ebooki PLL :)

ocenił(a) serial na 10
Baal

Ksiazki sa zupełnie inne, przedstawiaja zupełnie inna historie. Serial to wymysł producenta. Przeczytałam wszytskie 13 tomów plus dwa specjalne i jedyne co sie zgadza to imiona,.

ocenił(a) serial na 7
incia20

heh dzienki ale i tak zapewne bede musiał je przeczytac podobnie miałem z innymi serialami i filmami książki zawsze będa lepsze

ocenił(a) serial na 1
Artemisek

Tak ładnie by się komponowały Kłamczuchy i Mona, ale ciężko przyjaźnić się z kimś kto kilka sezonów wcześniej chciał Cię zabić :D
Dla mnie najlepszy był smart team Spona! Fajnie, że przynajmniej w tym ostatnim odcinku można było je razem zobaczyć.

ocenił(a) serial na 7
Artemisek

Mona umarła na 100% i teraz będzie się pojawiać we flashbackach - tak twierdzi Janel Parish.

ocenił(a) serial na 7
queen_hurricane

szkoda:( to mogli usmiercic Jenna Marshall
ps. klatkowałem sobie tą scene kiedy wchodził zabójca do pokoju mony i odkryłem na szyji nie widac jabłka adama choc moge sie mylić :) ale ja nie zauważyłem wiec mordehajem jest kobieta