Coś w najnowszym sezonie mało jest tego bohatera.A szkoda,bo to moja jedyna ulubiona męska postać.Na Tobyego patrzeć nie mogę,Ezra też mnie irytuje.
Gdzieś obiło mi się o uszy,że ponoć Caleb ma już nie grać w PLL na rzecz nowego spin offu Ravenswood?
Wie ktoś coś więcej na ten temat?
ciekawe,trzeba to jakos sprawdzic bo to tez moja ulubiona meska postac! notabene - widzialam promo nastepnego odcinka i w nim na bank wystapi - przynjamniej chwilowo go zobaczymy :))
To również moja jedyna ulubiona męska postać w tym serialu. Szkoda,że w PLL zawsze miał stosunkowy mały czas antenowy ale mam nadzieję,że to się zmieni związku z spin off-em. Otrzymał tam główną rolę ;)
To prawda Tayler zagra w spin-offie Pll, Ravenswood!!! Stąd jego ubogi występ w 4-tym sezonie Pll niestety i mimo, że go uwielbiam cieszę się, że w Ravanswood zagra główną rolę. Z tego co wiem serial ma ruszyć na przełomie wrzesień/październik br.
Serial ma opowiadać o piątce nieznajomych, których losy nagle zostaną połączone fatalnym zrządzeniem wydarzeń. Ich miasto zostanie nawiedzone przez dziwne zdarzenia, które popchną tych młodych ludzi do zagłębienia się w mroczną przeszłość ich rodzinnej miejscowości, zanim będzie za późno.
Mam małe przeczucie, że na pogrzebie Wildena była właśnie Olivia, jedna z bohaterek Ravenswood:D
http://aijegosklad.blogspot.com/2013/06/nowe-teorie-moich-niezawodnych-fanow.htm l
W poprzednich sezonach Caleba było więcej.Odkąd się pojawił w połowie 1wszego sezonu,praktycznie był w każdym odcinku przez resztę 1wszego sezonu,cały drugi,czy nawet trzeci.Szkoda,że w 4tym tak mało.Jak go nie ma,to Hanna mówi,że pojechał gdzieś z ojcem :D
Ravenswood może być fajnym serialem.Szkoda,że na filmwebie mało co o nim jest napisane.
Skoro w spin offie gra jak wiadomo również Caleba Riversa,jestem ciekawa jak pociągną jego wątek z Hannah.Nie wierzę,że główny bohater Ravenswood nie będzie miał żadnego romansu itd.
Ja też jestem bardzo ciekawa jak się potoczy jego związek z Hanną, czy zerwą, czy będzie to związek na odległość. Ale podejrzewam, że będzie to coś takiego jak The Orginals, czyli spin off Tvd ( o ile oglądasz):) Mam nadzieję że jakoś połączą losy bohaterów Ravenswood z Rosewood:D
Nie wiem,co to The Orginals.Tvd też nie oglądam.Czyli w tych dwóch serialach,o których piszesz losy bohaterów są połączone?
Fajnie by było,jakby Caleb nadal był z Hanną.A może w Ravenswood Hanna będzie się co jakiś czas pojawiać?
Na tym polegają Spin off,że czasem bohaterowie z dwóch seriali przemieszczają się miedzy nimi. Na przykładzie Buffy the vampire slayer i jej spin offu-Angel: od czasu do czasu Buffy bądź Angel pojawiali się w tych serialach naprzemiennie jako role epizodyczne. Czasem nawet dochodziło do powiązania wątków między tymi serialami, więc pewnie na takiej samie zasadzie będzie działało połączenie PLL z Ravenswood.
No tak, bohaterowie The Orginal i The Vampire Diaries są połączone. A na marginesie polecam Ci, bo serial Tvd jest genialny, a może bardziej Damon i Klaus:) O ile lubisz takie klimaty jak wampiry, wilkołaki, sobowtóry:D
TVD obejrzałam chyba cały pierwszy sezon,nawet nie pamiętam,a potem jakoś średnio chciało mi się dalej oglądać.Inne produkcje wyparły ten serial aż w końcu całkowicie zapomniałam o nim. Wolę True Blood,jeśli już mowa o tego typu klimatach.
A wracając do PLL,czyli Caleb powinien być nadal z Hanną :D To moja ulubiona para.
Wydaje mi się, że oni nadal będę parą, tylko po prostu żadziej będziemy widywać Caleba, podobnie zresztą jak Paige, która pojawia się co kilka odcinków ostatnio:D Też oglądam Tb i uwielbiam ten serial, ale nie umywa się do Tvd, skończyłaś na 1 sezonie i to był błąd, bo teraz czekamy na sezon 5 i dzieją się takie rzeczy, że z butów wyrywa:D Ponad to nie poznałaś rodzinki Pierwotnych:) Oglądam jeszcze TW, ale ten serial jest taki "bez polotu" moim zdaniem, jedynie co wciąga to Derek<)
Caleb trochę marniej teraz wygląda w tej nowej fryzurze,hehe.
Paige nie lubię,więc dobrze,że pojawia się rzadko.
Jednak zerknęłam na spis odcinków TVD i obejrzałam nawet kilka odcinków 2go sezonu,ale potem pojawiło się tyle innych ciekawych produkcji,że serial odszedł w zapomnienie i teraz nie chce mi się do niego wracać.Ale być może zmienię zdane.
TW co to dokładnie ?:D
W kolejnym odcinku Toby i Spencer wybiorą się do Ravenswood więc będziemy mieli zaczątek nowego serialu. Może poznamy nowych aktorów.
Co do Hanny i Caleba czytałam, że się rozstaną. Podobno dla fanek Haleba nie będzie to aż tak bardzo zła wiadomość. Jak znajdę to napiszę tytaj ten artykuł.
Nawet nie żartuj:/ Jestem ich fanką i dla mnie to będzie ogromna strata, bo reszta paringów w tym serialu to porażka.
Dokładnie.Jeszcze na samym początku lubiłam Toby'ego.Teraz drażni mnie jego fizjonomia. Emily i Paige?Nie lubię ani jednej ani drugiej.Aria i Ezra już nie są razem,ale nawet gdy byli,to w 3cim sezonie też nie mogłam na nich patrzeć.Brakowało mi zaangażowania i pasji w ich związku,a Aria niekiedy zachowywała się jak księżniczka łaskawie odpisując na smsa:D
Jedynie Hanna i Caleb są ok.
Jason mógłby się z kimś połączyć;)
Jason powinien być z Arią i to tyle na ten temat. Co do Paige, to też jej nie lubię, a Ezry nie skomentuje:D
Ezra jest ok,ale w życiu nie byłby w związku z 16latką.No ale przecież myślał na początku,że ona skończyła college i ma jakieś 22 lata :D
Laska non stop biega z przyjaciółkami,ma tajemnice przed Ezrą,praktycznie zachowuje się tak jakby samym zaszczytem było to,że Ezra może z nią posiedzieć w jego mieszkaniu na kanapie:D Tak,z pewnością dorosły koleś siedziałby z taką nastolatką :D W dodatku nie są teraz razem,ale on nadal za nią wodzi oczami.