PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Caleb

ocenił(a) serial na 8

Czy tylko ja baaaardzo chcę, zeby Go w tym serialu zostawili? :D uwielbiam takie dzikie postaci!

ocenił(a) serial na 10
carolincaa

Ja też :D :D :D On jest świetny, cudowny, fantastyczny i gorący :D I właśnie tak... hm... wyjątkowy... Jak to nazwałaś "dziki" :D Po prostu świetny :D

ocenił(a) serial na 10
kwiatuszekk14

Muszę przyznać że Caleb jest naprawde przystojny i pasuje do Hanny zresztą widać że jakby byli razem to by się o nią troszczył a ona tego potrzebuje do tego jest mega inteligentny

Bonita_213

dla mnie tez caleb na plus

ocenił(a) serial na 10
madzia07_2

Własnie zobaczył jak ten aktor wygląda na żywo i cieszę się że z niego takiego przystojniaka zrobili w serialu bo na żywo tragedia co nie zmienia faktu że w serialu i na zdjeciach wygląda bardzo dobrze

ocenił(a) serial na 9
Bonita_213

http://static.wetpaint.me/pll/ROOT/photos/Tyler_Blackburn2.JPG
zobaczcie go sobie tu . jest świetny , pasuje do Hanny popieram .
Uwielbiam go od początku niech zostanie !

ocenił(a) serial na 7
polyvore

ja też go uwielbiam od początku, jest świetny, inteligentny i przystojny <3 też mam nadzieję, że zejdzie się z Hanną, no i że odegra jakąś kluczową rolę w odkryciu, kim jest A, bo chciałabym, żeby został w serialu do końca ;)

ocenił(a) serial na 10
carolincaa

chcę!!!!!!!!!! :)

ocenił(a) serial na 8
yamusia

ja gdy tylko go zobaczyłam przypadł mi do gustu <3 jest inteligentny i bardzo przystojny.. ;) Mogą tworzyć z Hanna ciekawy związek , i mam nadzieje, że zostawią go na dłużej w serialu !

ocenił(a) serial na 6
alexxa

Ja tam go nie uwielbiam, ale bardzo lubię:) Ciekawa postać, fajnie by było, gdyby został.

użytkownik usunięty
carolincaa

Nie przepadam za długimi włosami u facetów, ale on.. mmm.. ciacho! :D Też chcę, żeby został jak najdłużej:P

ocenił(a) serial na 10
carolincaa

oj tak, tak, niech zostanie!

ocenił(a) serial na 10
Indioska

to i ja dodam swoją opinię : TEAM CALEB ! :D

ocenił(a) serial na 8
megaami

Team Caleb po raz 2 ! ;D

ocenił(a) serial na 10
Kelia

I po raz 3!;)
Uwielbiam Caleba. Spójrzcie na jego nazwisko: Blackburn(<3)
Mam nadzieje, że zostanie w serialu na dłużej, czemu w Polsce nie ma takich ciach;?

ocenił(a) serial na 5
gabrielle33

Sprzedane! :D Uwielbiam Caleba za jego cudownie-ironiczne wypowiedzi, no i za... No cóż, nie da się ukryć tego, że pod względem wyglądu nie jest jakiś brzydki. ^^

ocenił(a) serial na 10
PannaFranciszka

Ahh Ahh widziałyście już jego gołą klatę w sneak peaku 18 odcinka? Umarłam!!! <33

ocenił(a) serial na 10
megaami

Megaami mamy identyczny gust co do facetów :P najpierw Damon teraz Caleb :P mysle ze pora na powtorke i oprocz teamu Delena stworzyc nowy paring "Canna" :D i nie tylko klate widziałysmy :D widzialam tez kiss kiss :D

ocenił(a) serial na 10
fifi1516

O dokładnie :D też widziałam, ooooo ;D
Kurcze ciekawe kto będzie następny? Jak myślisz? ^^
Btw , to kogo jeszcze lubissz? :D

ocenił(a) serial na 10
megaami

mialam sentyment kiedys do Eda Westwicka z plotkary :P (Chuck)

fifi1516

Ed tez "był:" genialny xD hehe :)

Caleb team po raz któryś z kolei :)
jak mi go wywalą to ja wywalę ich!

ocenił(a) serial na 7
Cpt_Pchelka

Taaaak sie slodko usmiecha, ustawilam sb z nim tapete, w czapce wyglada boosko <3 W wannie-swietna scena :) Nie wiem jaki jest Ed, ale Chucka uwielbiam ^^ ''I'm Chuck Bass'' -mnie to powalalo kiedys na kolana ;P Pamietniki Wampirow, sa fajne, ale jakos niewiele odcinkow ogladnelam, wiec o Damonie nic nie powiem, oprocz tego, ze jakos jest przystojniejszy niz Stefano :P

JaneHasford

Stefano i w ksiązce i w filmie jest CIPKĄ-niewydymka :P
Damon ma pazura. Chociaż jest psychopata, ale za to diabelnie przystojnym :)
Oh, tak to jest za dożo seriali i imiona aktorów mieszają się z imionami bohaterów. Wybacz. Oczywiście chodziło mi o Chucka xD

Swoja droga w tej czapce jest mu bardzo do twarzy xD
p>S scena była pod prysznicem :P

Cpt_Pchelka

Do twarzy w czapce jest Calebowi , nie Damonowi xD

Cpt_Pchelka

tfffu.. Chukowi. wybaczcie za ten offtop ale coś dziś nie kontaktuję i wypisuje głupoty xd

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

Stefano i w ksiązce i w filmie jest CIPKĄ-niewydymka :P - leżę ze śmiechu! hahahahah x D

ocenił(a) serial na 7
Cpt_Pchelka

Ja także uwielbiam Caleb'a i sądzę, że świetnie pasuje do Hanny. Najbardziej lubię wątek Hann, jest okropnie zabawna i sympatyczna. Cieszę się, że skończyła z Seanem i Lucasem.

ocenił(a) serial na 10
Madeleine_filmweb

taak < 3 extraa !

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

Ooo, pomogę ci! ^^

ocenił(a) serial na 10
fifi1516

a ja do chace'a crawforda!!!!

ocenił(a) serial na 10
megaami

Nie mogłam się powstrzymać!
Ash : Some of these Hanna/Caleb videos are awesome. Y'all excited for Monday??

ocenił(a) serial na 10
megaami

A! Matko ile tu osób z podobnym gustem;)
Team: Caleb, Damon, Chace;)

ocenił(a) serial na 10
gabrielle33

A jak :D to kto wam jeszcze przypadł do gustu? :))

ocenił(a) serial na 5
megaami

Mmm, Damon. Jeśli mam się oddawać tu wywodom na temat cudownych panów z seriali, to... Tak, Caleb zdecydowanie góruje. Potem mój Damon (wolę go jednak z Katherine, chociaż czekam na kisskiss z Eliną), a z plotkary - w sumie nie, tam same "CIPKĄ-niewydymki" egzystują. :P

ocenił(a) serial na 8
PannaFranciszka

Caleb jest taki mmmmm :D Mam nadzieję, że zejdą się z Hanną na długo. :>
Co do Damona to jest boski i kocham go nad życie. :D Musi być z Eleną! Stefan jest nudny ;

ocenił(a) serial na 10
midley

Nie oglądam plotkary :P
Ale Damon + Elena i Caleb + Hanna < 333

ocenił(a) serial na 8
megaami

Czy tylko ja nie mogę się doczekać nowego odcinka? :D:D

ocenił(a) serial na 10
midley

Ja od kiedy zobaczyłam zwiastun nie mogę usiedzieć! Kurcze, jutro wyjeżdżam i odcinek obejrzę dopiero w piątek :/ damn it!

Btw, nie wiem czy widziałyście, ale znalazłam prześwietne fotki z kulis każdego odcinka :D

Look - > http://prettylittleliars.us/photos/index.php?cat=10 (macie każdy odcinek na dole strony :)

Są nawet zdjęcia z finałowego. Widziałyście tą żółtą taśmę? Jak myślicie kogo zabili?
No i jak widać powrócił Noel (A?!)

ocenił(a) serial na 8
megaami

dzięki fajna strona :) Nie mam pojęcia kogo ktoś zabił ale będzie się działo.

ocenił(a) serial na 10
alexxa

Jasne, mi też się podoba :D

ocenił(a) serial na 8
megaami

Kurcze, Noel wróci?;| miałam nadzieję, że już go nie będzie, bo strasznie mi działał na nerwy

ocenił(a) serial na 8
midley

http://prettylittleliars.us/photos/albums/userpics/10004/119_004~0.jpg

Jakie słodkie zdjęcie!

ocenił(a) serial na 10
midley

bo oni w ogole sa słodcy :D jeju jeju :D nareszcie mam sie czym zachwycac bo na Delene juz przestaje miec nadzieje :D Haleb albo Canna :D zajebisci :D

ocenił(a) serial na 10
fifi1516

ah i oh , popieram!

PannaFranciszka

Ja muszę się zgodzić co do Damona i Katherine z Panną Franciszką,
a "plotkarę"mimo ze oglądałam kilka odcinków żeby poznać sławnego Chucka ....to uważam że ten serial jest...GŁUPI xD wybaczcie xD hahah xD xD
haleb x canna RLZ - jahahha

Cpt_Pchelka

Chuck był fajny ale się zepsuł. ;)

Claudette_2

Ja lubię i Chucka i Caleba. Caleb jest sexy.

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

O Boże, Caleb w nowym odcinku jest mega słodki! I ten ich pocałunek z Hanną był cudowny <3 Niech tylko spróbują zepsuć ten wątek to ich zjem!

ocenił(a) serial na 10
midley

szukajcie zdjęć z 19 odcina. Caleb całuję hankę w szyje < 333

ocenił(a) serial na 10
megaami

http://prettylittleliars.us/photos/albums/userpics/10004/119_004~0.jpg

ocenił(a) serial na 7
megaami

Moim zdaniem nie jest on akiś mega przystojny ale ma to coś i eszcze ten ego głos :P głos ma super taki ech brakuje mi odpowiedniego słowa