Czy tylko ja baaaardzo chcę, zeby Go w tym serialu zostawili? :D uwielbiam takie dzikie postaci!
Ja też :D :D :D On jest świetny, cudowny, fantastyczny i gorący :D I właśnie tak... hm... wyjątkowy... Jak to nazwałaś "dziki" :D Po prostu świetny :D
Muszę przyznać że Caleb jest naprawde przystojny i pasuje do Hanny zresztą widać że jakby byli razem to by się o nią troszczył a ona tego potrzebuje do tego jest mega inteligentny
Własnie zobaczył jak ten aktor wygląda na żywo i cieszę się że z niego takiego przystojniaka zrobili w serialu bo na żywo tragedia co nie zmienia faktu że w serialu i na zdjeciach wygląda bardzo dobrze
http://static.wetpaint.me/pll/ROOT/photos/Tyler_Blackburn2.JPG
zobaczcie go sobie tu . jest świetny , pasuje do Hanny popieram .
Uwielbiam go od początku niech zostanie !
ja też go uwielbiam od początku, jest świetny, inteligentny i przystojny <3 też mam nadzieję, że zejdzie się z Hanną, no i że odegra jakąś kluczową rolę w odkryciu, kim jest A, bo chciałabym, żeby został w serialu do końca ;)
ja gdy tylko go zobaczyłam przypadł mi do gustu <3 jest inteligentny i bardzo przystojny.. ;) Mogą tworzyć z Hanna ciekawy związek , i mam nadzieje, że zostawią go na dłużej w serialu !
Ja tam go nie uwielbiam, ale bardzo lubię:) Ciekawa postać, fajnie by było, gdyby został.
Nie przepadam za długimi włosami u facetów, ale on.. mmm.. ciacho! :D Też chcę, żeby został jak najdłużej:P
I po raz 3!;)
Uwielbiam Caleba. Spójrzcie na jego nazwisko: Blackburn(<3)
Mam nadzieje, że zostanie w serialu na dłużej, czemu w Polsce nie ma takich ciach;?
Sprzedane! :D Uwielbiam Caleba za jego cudownie-ironiczne wypowiedzi, no i za... No cóż, nie da się ukryć tego, że pod względem wyglądu nie jest jakiś brzydki. ^^
Ahh Ahh widziałyście już jego gołą klatę w sneak peaku 18 odcinka? Umarłam!!! <33
Megaami mamy identyczny gust co do facetów :P najpierw Damon teraz Caleb :P mysle ze pora na powtorke i oprocz teamu Delena stworzyc nowy paring "Canna" :D i nie tylko klate widziałysmy :D widzialam tez kiss kiss :D
O dokładnie :D też widziałam, ooooo ;D
Kurcze ciekawe kto będzie następny? Jak myślisz? ^^
Btw , to kogo jeszcze lubissz? :D
Ed tez "był:" genialny xD hehe :)
Caleb team po raz któryś z kolei :)
jak mi go wywalą to ja wywalę ich!
Taaaak sie slodko usmiecha, ustawilam sb z nim tapete, w czapce wyglada boosko <3 W wannie-swietna scena :) Nie wiem jaki jest Ed, ale Chucka uwielbiam ^^ ''I'm Chuck Bass'' -mnie to powalalo kiedys na kolana ;P Pamietniki Wampirow, sa fajne, ale jakos niewiele odcinkow ogladnelam, wiec o Damonie nic nie powiem, oprocz tego, ze jakos jest przystojniejszy niz Stefano :P
Stefano i w ksiązce i w filmie jest CIPKĄ-niewydymka :P
Damon ma pazura. Chociaż jest psychopata, ale za to diabelnie przystojnym :)
Oh, tak to jest za dożo seriali i imiona aktorów mieszają się z imionami bohaterów. Wybacz. Oczywiście chodziło mi o Chucka xD
Swoja droga w tej czapce jest mu bardzo do twarzy xD
p>S scena była pod prysznicem :P
Stefano i w ksiązce i w filmie jest CIPKĄ-niewydymka :P - leżę ze śmiechu! hahahahah x D
Ja także uwielbiam Caleb'a i sądzę, że świetnie pasuje do Hanny. Najbardziej lubię wątek Hann, jest okropnie zabawna i sympatyczna. Cieszę się, że skończyła z Seanem i Lucasem.
Nie mogłam się powstrzymać!
Ash : Some of these Hanna/Caleb videos are awesome. Y'all excited for Monday??
Mmm, Damon. Jeśli mam się oddawać tu wywodom na temat cudownych panów z seriali, to... Tak, Caleb zdecydowanie góruje. Potem mój Damon (wolę go jednak z Katherine, chociaż czekam na kisskiss z Eliną), a z plotkary - w sumie nie, tam same "CIPKĄ-niewydymki" egzystują. :P
Caleb jest taki mmmmm :D Mam nadzieję, że zejdą się z Hanną na długo. :>
Co do Damona to jest boski i kocham go nad życie. :D Musi być z Eleną! Stefan jest nudny ;
Ja od kiedy zobaczyłam zwiastun nie mogę usiedzieć! Kurcze, jutro wyjeżdżam i odcinek obejrzę dopiero w piątek :/ damn it!
Btw, nie wiem czy widziałyście, ale znalazłam prześwietne fotki z kulis każdego odcinka :D
Look - > http://prettylittleliars.us/photos/index.php?cat=10 (macie każdy odcinek na dole strony :)
Są nawet zdjęcia z finałowego. Widziałyście tą żółtą taśmę? Jak myślicie kogo zabili?
No i jak widać powrócił Noel (A?!)
Kurcze, Noel wróci?;| miałam nadzieję, że już go nie będzie, bo strasznie mi działał na nerwy
http://prettylittleliars.us/photos/albums/userpics/10004/119_004~0.jpg
Jakie słodkie zdjęcie!
bo oni w ogole sa słodcy :D jeju jeju :D nareszcie mam sie czym zachwycac bo na Delene juz przestaje miec nadzieje :D Haleb albo Canna :D zajebisci :D
Ja muszę się zgodzić co do Damona i Katherine z Panną Franciszką,
a "plotkarę"mimo ze oglądałam kilka odcinków żeby poznać sławnego Chucka ....to uważam że ten serial jest...GŁUPI xD wybaczcie xD hahah xD xD
haleb x canna RLZ - jahahha
O Boże, Caleb w nowym odcinku jest mega słodki! I ten ich pocałunek z Hanną był cudowny <3 Niech tylko spróbują zepsuć ten wątek to ich zjem!