PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73313
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

CeCe jest A !

ocenił(a) serial na 9

Po dzisiejszym odcinku WSZYSTKO złożyło mi sie w całosc ... CeCe jest A, miała chorą obsesje na punkcie Ali - i myślę,że to ona uderzyła Ali w głowę tej feralnej nocy. W finałowym odcinku CeCe miała na sobie bluzkę,którą Ashley (mama Hanny) znalazła w pokoju pani D. w odcinku 23, sezonu czwartego. Dlaczego CeCe chciała zabic Ali? Bo chciała zając jej miejsce ! Pamiętacie odcinek, w którym na flashbacku Jason'a CeCe była ubrana identycznie jak Ali ? Albo ten odcinek gdy pani D. mówi córce,że CeCe sie za nią podawała ? (wtedy gdy mało co nie przycięła jej palców pianinem). Dlaczego zabiła Wildena ? Bo chciała chronic Ali ? ... swoją siostrę ? I te wymijające spojrzenie na komisariacie między Cece a Pani D ... one mają wspólny sekret ... tylko dlaczego CeCe chciała ukraśc życie Ali ? I co ważnego powiedziała na komisariacie ? Co sądzicie o takiej teorii ?

ocenił(a) serial na 6
kubagroszek

Może Ali nie jest córką pani D, tylko Cece jest :P

kubagroszek

coś mi się nie wydaje, żeby to była Cece, ale nic nie wiadomo :D
mi tam pasuje Toby jako Big A, ale szczerze mówiąc już sama nie wiem :)

kubagroszek

Mogę się zgodzić oprócz tego że ,,chcenie zajęcia jej miejsca" jest dość idiotycznym i dziecinnym pomysłem. Ok, tak było w książkach, ale serial to co innego. 20 latka zazdrosna o 15 latkę? Jakoś tego nie widzę. Gdzie mogła by chcieć zająć jej miejsce. One pochodziły z dwóch różnych światów, to jak coś to Ali mogłabyć zazdrosna o Cece. Jak dla mnie Cece nie jest A, jej bliźniaczka jest.

ocenił(a) serial na 6
helagolasz

już nie mogę słuchać o tych bliźniaczkach i bliźniakach :P

ocenił(a) serial na 6
kubagroszek

Przecież to jest nie możliwe, bo A było na dachu kiedy postrzeliło Ezrę a CeCe w pierdul!

ocenił(a) serial na 6
Katerinaxoxo

pierdlu miało być :D

Katerinaxoxo

a jednak...

youarenotalone18

właśnie pięknie zaspoilerowałaś wielu ludziom, odnawiając temat.

mammoth03

wystarczy, że spojrzą na datę ;)

mammoth03

wiadomo, że jeśli ktoś czeka na odc to nie wchodzi na strony, które mogą coś zdradzić. nie moja wina, że ktoś podał temat CECE JEST A.

ocenił(a) serial na 7
youarenotalone18

No właśnie. Przecież to forum jest po to, aby wymienić swoje zdania po obejrzeniu odcinka. Skoro ktoś nie chce spojlerów to niech nie wchodzi na forum, przed obejrzeniem odcinka.
"Skomentuję odcinek! A nie! Poczekam z miesiąc, albo dwa dla pewności, że wszyscy go widzieli!"