Po dzisiejszym odcinku WSZYSTKO złożyło mi sie w całosc ... CeCe jest A, miała chorą obsesje na punkcie Ali - i myślę,że to ona uderzyła Ali w głowę tej feralnej nocy. W finałowym odcinku CeCe miała na sobie bluzkę,którą Ashley (mama Hanny) znalazła w pokoju pani D. w odcinku 23, sezonu czwartego. Dlaczego CeCe chciała zabic Ali? Bo chciała zając jej miejsce ! Pamiętacie odcinek, w którym na flashbacku Jason'a CeCe była ubrana identycznie jak Ali ? Albo ten odcinek gdy pani D. mówi córce,że CeCe sie za nią podawała ? (wtedy gdy mało co nie przycięła jej palców pianinem). Dlaczego zabiła Wildena ? Bo chciała chronic Ali ? ... swoją siostrę ? I te wymijające spojrzenie na komisariacie między Cece a Pani D ... one mają wspólny sekret ... tylko dlaczego CeCe chciała ukraśc życie Ali ? I co ważnego powiedziała na komisariacie ? Co sądzicie o takiej teorii ?
coś mi się nie wydaje, żeby to była Cece, ale nic nie wiadomo :D
mi tam pasuje Toby jako Big A, ale szczerze mówiąc już sama nie wiem :)
Mogę się zgodzić oprócz tego że ,,chcenie zajęcia jej miejsca" jest dość idiotycznym i dziecinnym pomysłem. Ok, tak było w książkach, ale serial to co innego. 20 latka zazdrosna o 15 latkę? Jakoś tego nie widzę. Gdzie mogła by chcieć zająć jej miejsce. One pochodziły z dwóch różnych światów, to jak coś to Ali mogłabyć zazdrosna o Cece. Jak dla mnie Cece nie jest A, jej bliźniaczka jest.
Przecież to jest nie możliwe, bo A było na dachu kiedy postrzeliło Ezrę a CeCe w pierdul!
wiadomo, że jeśli ktoś czeka na odc to nie wchodzi na strony, które mogą coś zdradzić. nie moja wina, że ktoś podał temat CECE JEST A.