Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Moim zdaniem Cece jest siostrą Ali. A teraz mści się że ona wychowywała się w domu dziecka czy
coś, a Alison miała wszystko. O coś musiało pójść Cece i Ali, bo inaczej po co miałaby
przywdziewać czerwony płaszcz. Wydaję mi się że Cece od początku wykorzystywała Alison, bo po
co wogóle miałaby się przyjaźnić z jakąś gówniarą? Nie czaje tylko dlaczego chciała zabić Emily,
ale może uznała że to wkurzyłoby Alison. Wydaję mi się że po prostu torturuje dziewczyny właśnie
dlatego żeby wkurzyć Ali. Moim zdaniem one są siostrami, chyba że Cece zastąpiła Courtney ale
scenarzyści nie zrobią ich siostrami. Ale w takim razie po co Cece zawraca sobie głowę i
przebiera się za RC albo A. Wątpię żeby chodziło tylko o to wywalenie ze szkoły. A wy co myślicie?

ocenił(a) serial na 10
Claudia_9513

Możliwe... według mnie bardzo zastanawiające jest też to, że CeCe w dzień ?śmierci? Alison miała na sobie taką samą jak ona, żółtą bluzkę!

ocenił(a) serial na 5
Claudia_9513

W pewien sposób według mnie ta teoria ma sens, pomysł oklepany jak diabli, ale wciąż lepszy od teorii bliźniaczek :P Mnie też zawsze zastanawiało, po co starsza, popularna dziewczyna jak Cece miałaby interesować się piętnastolatką, nawet jeżeli ta dawała manipulować sobą i wciągać w intrygi, i to by to tłumaczyło.