Dużo do przemyślenia dało mi te zdjęcie
http:// theplltheorist.tumblr.com/post/117074394589/charles-dilaurentis-is-dead
Starsza o kilka lat blondynka (tutaj pasuje mi tylko Cece) i chłopiec - Charles.
Kolejny moment to ten gdzie Jessica D. mówi do Charlsa : pocałuj siostrę, jednak nie mówi tego do Jasona.
Obstawiam, że Państow D. nie mogli mieć wspólnie dzieci. Dlatego też pan D. zgodził się wychowywać Jasona i dać mu swoje nazwisko. Ktoś pisał już tu na forum o adopcji. Może było tak, że D. chceli zaadoptować Ali , która miała już rodzeństwo. CC od małego była niepoczytalna i sprawiała problemy i chcieli tylko Ali ew. Charlesa, który zaprzyjaźnił się z Jasonem. Koniec końców Adoptowana została tylko Ali. Może CC mści się za to, że Ali miała rodzinę. Jessica obiecała małej CC, że też ją weźmie, ale zamiast tego D. wrócili po latach do Rosewood Z Jasonem i Ali.
CC odnalazała jakoś Alison i zaprzyjażniła się z siostrą ( one są do siebie niesamowicie podobne). Tylko po to by zniszczyć wszystko co w życiu dostała, a czego jej nie chcieli dać Państwo D. To CC była wzorem dla Ali, a że był to zły wzór to dobrze o tym wiemy. Być może Jessica przez jakiś czas miała poczucie winy i kupowała CC prezenty - żółta sukienka taka sama jak dla Ali.
Motyw lalek i domku też bardziej pasuje do dziewczynki, której w dzieciństwie właśnie brakowało takich zabawek. Pojawia się pytanie kim jest Charles i czy żyje? Ja obstawiam, że może to być np. Ezra, który swojego czasu prześladował dziewczyny. Dodatkowo kiedy poznał Ali nie był nią zainteresowany tak jak większość facetów (sama opowiadała o tym dziewczynom), raczej chciał ją poznać zobaczyć czy są do siebe podobni... Ezra mógł zostać zaadoptowany przez bogatą rodzinę, a sam fakt, że skraca swoje nazwisko świadczy, że nie jest do niego specjalnie przywiązany.
CC i Charles (Ezra) mszczą się za to czego nie mieli - rodziny i przyjaciół a o całe zło obwiniają Ali.
Dodatkowo w "domku dla lalek" możemy widzieć tak naprawdę CC - pierwsze zdjęcie/filmik
http:// prettylittleliars.alloyentertainment.com/who-is-charles-theories-pll-405151/#4
im dłużej się wpatrywałam wydawało mi się, że widzę dziewczynę - szczególnie po ruchu - może to siła wyobraźni ;)
To tylko teoria, ale może Bethany była przyjaciółką CC i to ona rysowała dla niej te rysunki? Ukazujące Jessice jako kłamcę? Może dlatego Bethany pisała do Ali bo prosiła ją o to CC i dlatego też w noc zaginięcia Bethany CC i Alison były ubrane tak samo? Może CeCe była też wzorem dla Sary (wiemy, że jej zachowanie było bardzo podobne do zachowania Ali)Rysunki z czerwonym kolorem i czerwony płaszcz też by w tedy pasowały do Cece.
Jak myśłicie czy coś z tego może się sprawdzić?