PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Co prawda nadrabiam serial jestem na 12 odcinku, bo wcześniej czasu nie było i finałowy odcinek obejrzę pewnie później niż dzisiaj ale czy na prawdę ujawnią w nim kto jest A? Wg Film webu mamy przed sobą jeszcze dwa sezony, jak ujawnią kto jest A to co w nich będzie? Oczywiście za długo się już to ciągnie i mogliby wyjawić już to, ale czy sami scenarzyści i reżyserzy wiedzą kogo zrobić A, czy mają może już go od początku? Mam nadzieję że się tak nie okaże bo będziemy przypominać sobie różne sytuacje i nie będzie Nam coś pasować i będzie tak jak z Plotkarą xD..

ocenił(a) serial na 6
kindzia160294

Mam nadzieje, że wyjawią. Oprócz tego kim jest A są inne wątki np.
kto ma bliżniaka
kim jest Bethany
kto jest Czarną Wdową
kim jest dobry i zły czerwoy płaszcz
z kim Ali myślała, że jest w ciąży,
czemu Cyrus(czy jak mu tam) krył Ali i udawał, że ją porwał
jak p. Grundwald odalazła Ali i kim dla nie jest
kto zaatakował Ali w więzieniu
czemu Mona chciała upozorować swoją śmierć
kim są bliżniaczki w Albumie odzinnym Arii
co wie Melissa
co z NAT klubem

moje ulubuione - kim jest Ezra (mój faworyt na Big A) jakoś dziwnie z psycola obserwującego kłamczuchy zrobili z niego bohater i sprawa ucichła

a niewyjaśnionych spraw jewt cała massa 20 sezonó im nie starczy;p

kindzia160294

Mi się wydaje, że wcale nie poznamy A, bo Marlene najpierw niby napisała, że tak, poznamy, ale później ktoś ją zapytał na Twitterze, czy po finałowym odcinku na pewno, na 100% będziemy wiedzieć, kto jest Big A, a ona odpisała, że coraz więcej osób zacznie się tego domyślać. Tak więc wątpię, żeby pokazali nam daną osobę ze wskazaniem --> TO JEST BIG A

ocenił(a) serial na 8
akima_

No i dzisiaj jest wielki odcinek i co? Bo ja jestem na 17 odcinku dopiero :) Może właśnie będziemy się musieli domyślać kto jest A, ale czy my tego nie robimy od początku serialu? Haha, mam nadzieję że teraz to będzie pewniejsze itp.. No dużo nie wyjaśnionych jest spraw czasami aż to wszystko się miesza, ale oglądać na pewno będę :)

kindzia160294

No i jak zwykle nic nie wiadomo:P

ocenił(a) serial na 8
akima_

Było to do przewidzenia haha xD.