PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Coś o serialu?

ocenił(a) serial na 5

Może mi ktoś napisać czy Pretty Little Liars jest tylko serialem dla nastolatek czy jest jednak
o czymś więcej? Po rozgłosie jaki ten serial wywołał myślałam, że to będzie coś
ciekawszego, jednak po obejrzeniu 1 odcinka zwątpiłam.

Lolusia

Cześć. Dla mnie dziwne jest ocenianie serialu po 1 odcinku... zobacz więcej i wtedy może zmienisz zdanie. Po drugie serial nie jest tylko dla nastolatek ale dla "nastolatków" :)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Zgadzam się.
Sam jestem chłopakiem, a znam też kilku którzy oglądają.
Wydaje mi się, że każdy znajdzie w tym serialu coś dla siebie.
I również jak kolega powyżej uważam, że nie powinno się oceniać serialu po 1 odcinku - a szczerze powiedziawszy - 1 i 2 odcinek był bardzo fajny i bardzo zachęcił mnie do oglądania kolejnych^^

spyro0

Ja zgodzę się z kolega powyżej, pilot tzn(1 odcinek) tak mnie wciągnął, że nie mogłem przestać oglądać kolejnych odcinków. Jak dla mnie jest bardzo ciekawy i interesujący, bardzo wciąga, ale każdy ma inny gust a o gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 6
Lolusia

Wiesz co nie uważam, żeby był serialem tylko dla nastolatków. Ja nastolatką nie jestem a bardzo go lubię:). Pierwszy odcinek jest chyba najsłabszy ze wszystkich, ale serial się rozkręca i z odcinka na odcinek jest coraz lepiej. Pozdrawiam

HollyShannen19

Powiem tak on jest głównie skierowany do nastolatków, jednak jak widać ma i starszych odbiorców, co może tylko i włącznie cieszyć. Ja nie mam nic przeciwko do tego aby i oni go oglądali. :)

ocenił(a) serial na 5
Leo_Wyatt

Nie chciałam rezygnować z oglądania przez pierwsze (i często też mylne) wrażenie wynikające z obejrzenia tylko jednego odcinka, toteż postanowiłam zapytać co sądzą o Pretty Little Liars inni i, szczerze mówiąc, liczyłam na to, że jednak zostanę przekonana :) Po prostu nie mogę oprzeć się wrażeniu, że będzie serialem oowiadającym o perypetiach 16-latek, jakich wiele.

ocenił(a) serial na 6
Lolusia

Myślę,że tutaj na uwagę zasługuje przede wszystkim sprawa z A. Nigdy nie wiadomo co się zdarzy, serial intryguje i wciąga.

HollyShannen19

moim zdaniem serial dla nastolatek, ale naprawdę jest wciągający

ocenił(a) serial na 10
madzia07_2

Dla nastolatek czy nie, moja mama go ogląda :D