Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73542
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Tak w ogóle bardzo podobał mi się ostatni odcinek po którym pytań jest sporo jak dla mnie najważniejsze - co będzie dalej z Em i Ali
jak myślicie ich związek przetrwa?

ocenił(a) serial na 6
Oliwia_Hart

Trudno powiedzieć. Fajna z nich para, ale również dużą sympatią darzę Paige więc trudno mi się zdecydować z kim wolę Emily. Jednak mimo wielu opinii, że Alison jedynie manipuluje Emily jestem przekonana, że jest szczera i naprawdę jej na niej zależy.

HollyShannen19

Ja również myślę, że Alison jest szczera wobec Emily. Jednakże Alison podczs rozmowy z Moną znowu pokazała swoją prawdziwą twarz.

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 6
Angeelaa

Nie do końca się zgadzam. Alison miała prawo zachować się do Mony w sposób w jaki się zachowała. To, co wyprawia ta dziewczyna to ludzkie pojęcie przechodzi a jeszcze próbuje robić z siebie ofiarę. Nie przeczę,że w przeszłości Ali zachowywała się niedopuszczalnie moim zdaniem podczas rozmowy z Moną po prostu się broniła. I na koniec powiedziała : "nie musimy tego robić". Ale Mona, nie odpuści, skąd, to nie leży w naturze psychopatki.

HollyShannen19

Nie, mnie raczej chodzi jak powiedziała o jej frajerskiej ekipie. Co jak co, ale takich słów używać nie musiała. Bo już kiedyś wystarczająco krzywdziła tych ludzi.

ocenił(a) serial na 6
Angeelaa

Fakt, też zwróciłam na to uwagę. Tym samym dała Monie jeszcze jeden argument do ręki.

ocenił(a) serial na 6
Angeelaa

Fakt, też zwróciłam na to uwagę. Tym samym dała Monie jeszcze jeden argument do ręki.