Tak w ogóle bardzo podobał mi się ostatni odcinek po którym pytań jest sporo jak dla mnie najważniejsze - co będzie dalej z Em i Ali
jak myślicie ich związek przetrwa?
Trudno powiedzieć. Fajna z nich para, ale również dużą sympatią darzę Paige więc trudno mi się zdecydować z kim wolę Emily. Jednak mimo wielu opinii, że Alison jedynie manipuluje Emily jestem przekonana, że jest szczera i naprawdę jej na niej zależy.
Ja również myślę, że Alison jest szczera wobec Emily. Jednakże Alison podczs rozmowy z Moną znowu pokazała swoją prawdziwą twarz.
Nie do końca się zgadzam. Alison miała prawo zachować się do Mony w sposób w jaki się zachowała. To, co wyprawia ta dziewczyna to ludzkie pojęcie przechodzi a jeszcze próbuje robić z siebie ofiarę. Nie przeczę,że w przeszłości Ali zachowywała się niedopuszczalnie moim zdaniem podczas rozmowy z Moną po prostu się broniła. I na koniec powiedziała : "nie musimy tego robić". Ale Mona, nie odpuści, skąd, to nie leży w naturze psychopatki.
Nie, mnie raczej chodzi jak powiedziała o jej frajerskiej ekipie. Co jak co, ale takich słów używać nie musiała. Bo już kiedyś wystarczająco krzywdziła tych ludzi.
Fakt, też zwróciłam na to uwagę. Tym samym dała Monie jeszcze jeden argument do ręki.